Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני בסביביות 50K לצעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest Benny Kaplan
פורסם

רוצה לקנות רכב מפרטי שיענה על כמה שיותר פרמטרים חשובים בשבילי, קצת רקע, אני צעיר משוחרר מהצבא וצריך רכב לתקופת זמן של כשנה וחצי, אני רוצה להשקיע סכום של עד 50 אלף שקל, אני יכול לחרוג קצת מהסכום אבל אני אעדיף לשים פחות.

הדברים שחשובים לי הם:

1. אמין

2.ביקוש גבוה ושמירה טובה על הערך

3.טיפולים ואחזקה זולה

4. חסכוני

5.ביצועים סבירים

6.מראה צעיר וחדיש

7.בטיחות ונוחות

השימושים שלי יהיו לעבודה של 30 ק"מ הלוך חזור 4 פעמים בשבוע, קצת יציאות וסידורים בתוך העיר ומדי פעם נסיעה ארוכה לחוץ לעיר,גיר ידני או אוטומטי בעדיפות על ידני, בהעדפות רשמתי ביקוש גבוה ושמירה על ערך מהסיבה שאני רוצה למכור את האוטו אחרי השנה וחצי בגלל לימודים ואני לא רוצה להפסיד על הרכב סכום גבוה יחסית לתופת זמן הזאת.

הרכבים שהתעניינתי בהם מחיפוש והתעייצות עם כמה אנשים וחיפוש מידע הם: סקודה פאביה 2011-2013 1400 סמ"ק ידנית.

סיאט איביזה מאותם שנים אותו נפח מנוע.

יונדאי i20 2009-2010.

אני אשמח לעצות והמלצות מנסיונכם האישית ואני פתוח להצעות חדשות בקשר לדגמים אחרים.

פורסם

לקנות רכב לתקופה כזאת קצרה בכזה מחיר לא כדאי,אתה פשוט תפסיד כסף עקב ירידת ערך,לדעתי הייתי מחפש רכב זול משמעותית כמו פונטו ספייס או גטס ברמות איבזור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקטגורייה הזאת גם בעייתית למכירה בגלל שיש כל הזמן מבצעים ובגלל שהישראלי המצוי לא מבין את ההבדל בין סופר מיני למיני, וחושב שסוזוקי אלטו חדשה יותר טובה מאיזו קליאו/פאביה/איביזה בת שנתיים שלוש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

Guest Benny Kaplan
פורסם
לקנות רכב לתקופה כזאת קצרה בכזה מחיר לא כדאי,אתה פשוט תפסיד כסף עקב ירידת ערך,לדעתי הייתי מחפש רכב זול משמעותית כמו פונטו ספייס או גטס ברמות איבזור gli/glx/gls.

זה נכון מה שאתה אומר אני בכל מקרה הולך להפסיד כסף לא משנה איזה רכב אני אקנה אני פשוט רוצה ליהנות ממנו ככל האפשר, והירדת ערך אצל הפונטו תהיה גדולה מאוד

פורסם

אם ככה תבדוק טיוטה יאריס או הונדה גאז,הם שומרות על ערכם,כאשר הגאז שימושית יותר עקב תא מטען נוח יותר ומרווח טוב מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...