Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 5 - סדרות ודגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הסדרה שבין 2006 ל-2010 עברה מתיחת פנים במהלך 2008. כיצד לזהות שהרכב לאחר מתיחת פנים: השינוי הכי בולט לעין נמצא בפנסים האחוריים, שכבר לא אדומים עם עיגולים פנימיים, אלא כעת מציעים שילוב של אדום עם L הפוך בצבע לבן. מעבר לכך, התבטל עור הערפל שהיה ממוקם למטה במרכז, ובמקומו שני פנסי ערפל גדולים יותר בתחתית הפגוש. (אחד מהם רק מחזיר-אור, בעצם). מלפנים ישנו גם כן שינוי בפגוש ובפנסים, אך קשה להסבירו, זה שינוי פחות בולט לעין (אם כי אני כבר מסוגל להבדיל).

2. לדעתי, במאזדה "החדשה" אין כל שינוי בין 2010 ל-2011 ולמעשה, עד ימינו, כלומר 2015. אגב, השינוי היחיד הוא שמזה שנה ומעלה, היבואן לא מציע את גרסת LUXURY והדגם היחיד שנמכר הוא גרסת EXECUTIVE של ציי הרכב, וחבל...בניגוד לדגם הקודם, במאזדה החדשה מאז ומעולם אין פסי קשירת מטען.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)
1. לדעתי, במאזדה "החדשה" אין כל שינוי בין 2010 ל-2011 ולמעשה, עד ימינו, כלומר 2015. אגב, השינוי היחיד הוא שמזה שנה ומעלה, היבואן לא מציע את גרסת LUXURY והדגם היחיד שנמכר הוא גרסת EXECUTIVE של ציי הרכב, וחבל...בניגוד לדגם הקודם, במאזדה החדשה מאז ומעולם אין פסי קשירת מטען.

אני עדיין מתלבט האם לקנות מאזדה 5 'החדשה' [מ 11/2010 ומעלה] או מהסדרה הקודמת ה'מחודשת' [כמו שתיארו כאן בשרשור קודם].

יתרונות למאזדה 5 'החדשה' [11/2010 ומעלה]

8 ס"מ ארוכה יותר מהקודמת [מתבטא בעוד כמה עשרות ליטרים נפח בבג'אז - כ 160 ליטר ביחס ל 115]

מעוצבת יפה יותר, וכמובן - פחות שנים על הכביש.

מניח שבעתיד הרחוק יהיה קל יותר למכור אותה מאשר מהסדרה הישנה.

אך פה נגמרים היתרונות למיטב הבנתי

יתרונות למאזדה 5 'המחודשת' [נניח 2009-10/2010]

צריכת דלק טובה יותר, אם כי לא באופן משמעותי מאד [שוקלת 50 ק"ג פחות מהחדשה, ארוכה פחות]

קשתות בגג - שיאפשרו בעתיד התקנה קלה יותר של גגון [?]

כל המכלולים זהים לחלוטין לסדרה החדשה [?].

מחיר רכישה זול יותר.

בכל מקרה אחפש ואקנה מהדגם המאובזר ביותר [לאקצ'רי], ואני מבין שהאבזור בחבילת הלאקצ'רי לא השתנה במעבר בין הסדרות.

בכל מקרה אזדקק בעוד כשנתיים לגגון.

מה אתם אומרים? אשמח לשמוע!

עריכה אחרונה על ידי zvrdvd
  • תוכן חדש...