Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקחתי לבדיקה יונדאי אקסנט 2007, יד ראשונה מפרטי.

עוד לפני התוצאות - המוכר אמר מראש (בטלפון) שלא היו תאונות, כשנפגשנו עידכן שהיתה תאונה קלה, החליפו פגוש וסידרו מכסה מנוע.

חוץ מזה, בבדיקה מצאו כמה ליקויים, שמופיעים בטופס המצורף.

השאלה אם כדאי לקזז את זה מהמחיר, לקנות ולתקן או לוותר ולהמשיך לחפש.

ואם מישהו יכול לתת גם סדר גודל של עלויות התיקון - תבוא עליו / עליכם הברכה.

hyundai accent.jpg

פורסם

כתוב בפירוש שיש פגיעה בקצה השלדה, המוכר הסתיר את זה ממך וזה מה שמרגיז. הוא קיבל פיצוי מחברת הביטוח

וזה חייב להופיע בדו"ח השמאי.

התאונה לא חייבת להיות רצינית אבל יש פה ירידת ערך מסחרית שצריך לקחת בחשבון.

מה מצב הרכב? כמה ק"מ יש לו? האם יש היסטוריית טיפולים מתועדת לרכב? האם ביצעת אימות מול המוסך בנוגע להיסטוריית הטיפולים?.

פורסם

בסה"כ הרכב נראה בסדר. יש 85 אלף ק"מ, כשהבודק העיר לגבי רצועת טיימינג המוכר שלף קבלה שהיא הוחלפה לפני שנתיים וחצי בערך, אז נראה שיש היסטוריית טיפולים אבל לא בדקתי לעומק ולא אימתתי

פורסם

הוא יכול להגיד הרבה דברים, אבל א' הוא שיקר לך בנוגע לתאונה כי הוא יודע ש 90% מהאנשים שישמעו שיש קצה שלדה יברחו מהרכב או יקנו אותו בלפחות 30% פחות וב'- זה שהוא אמר שהוא החליף זה יפה, אבל לא בהכרח נכון ומי מבטיח שהק"מ אמיתי ולא מזוייף?.

יש פה כבר בחור בפתח שרשור בפורום הטכני שהסתמך על המוכר שהוא החליף רצועת טיימינג ביונדאי גטס ואכל אותה כשהרצועה ניקרעה ממש אחרי קניית הרכב.

פורסם

תבקש לראות דוח שמאי,לראות מה באמת הוחלף וכמה הנזק היה חמור,כעיקרון על השקר הזה הייתי מדלג.

כי זה לא בדיוק תאונת קלה שהוחלף פגוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בן אדם שיקר לך לגבי תאונה (נורה אדומה)

האם הרכב טופל במוסך מורשה יבואן עם שגרת טיפולים סדירה או תחבורה כי איכות רצועת התזמון תלויי באיכות החברה.

עבור לדגם הבא או כנס עם המוכר למוסך שאתה סומך לבדוק יותר לעומק את מה שהבודק כתב(יש מצב שחלק גדול זה כסת"ח)

פורסם

המוכר רצה בערך 31 אלף שקל, כי זה מה שראה במחירון של gear.co.il. הראיתי לו שבמחירון של יד 2 זה 27 אלף שקל.

אחרי הבדיקה שנינו לא ידענו להעריך את ההשפעה של התוצאות על המחיר, בגלל זה העליתי לכאן את התוצאות

פורסם

ביד2 במחיר של 31 ניתן לרכוש אקסנט עם מנוע 1.6,מנועי ה 1.4 עולים עד 25 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מתקדם הלאה. גם שיקר לך בנוגע לתאונה וגם אתה לא יודע מה קורה עם היסטוריית הטיפולים של הרכב.

נכון שהק"מ נמוך וזה מפתה אבל זה לא יבטיח לך אמינות וזה לא שהרכב הזה נדיר או משהו כזה, להיפך...סה"כ יונדאי אקס(יד)נט ;) .

אם הרכב באמת טופל ויש היסטוריית טיפולים מתועדת על הכל, והרכב באמת במצב מושלם, לא הייתי משלם על הרכב הנ"ל יותר מ 20000 ש"ח.

פורסם

קודם כל תלמד לקח להבא: תפסת אותו בשקר על ההתחלה, תברח.

אם אתה רוצה בכל זאת להגן על עצמך, תחתים כל מוכר פוטנציאלי על כך שבמידה ויתגלה בבדיקה שיש נזק של שלדה, קצות שלדה, מנוע לא תקין או כל נזק אחר שמן הראוי היה שיגלה לך, המוכר מתחייב בכתב שהוא יישא בעלות הבדיקה.

לגופו של ענין, המוכר הזה חי בסרט. הרכב היה מעורב בתאונה, והוא עוד רוצה לקבל על ה"מציאה" שלו מחיר מחירון?

לדעתי דלג הלאה ותמצא לך רכב נקי מתאונות, שתוכל בבוא העת למכור אותו הלאה.

פורסם

תראה, רכב זה לא מוצג מוזיאוני ובהחלט יכול להיות שממכה רגילה ולא חזקה מדי תהיה נזק לקצה שלדה.

אבל המוכר היה צריך מתוך חוק גילוי נאות וגם מבחינה מצפונית לגלות לך את זה בטרם לקחת את הרכב לבדיקה.

המחיר שהוא דורש מנותתק מהמציאות ולדעתי לא הייתי משלם עליו יותר מ 20K וזה בהנחה שיש היסטוריית טיפולים מסודרת ו-מ-ת-ו-ע-ד-ת מהיום הראשון של הרכב על הכביש במוסך מסודר.

פורסם

לא הייתי קונה את הרכב ואני אסביר למה:

הרכב רגע לפני טיפול 90 אלף, שיעלה לא מעט.

לרכב יש קצה שילדה

לרכב יש (אולי) תיקונים שצריך לעשות כגון : החלפת צמיגים, תושבות מנוע, כיוון פרונט

המחיר שהמוכר דורש מלכתחילה מנותק מהמציאות

שקלול כול הגורמים מוביל למצב שאין סיכוי שהמוכר יסכים לרדת במחיר עד לרמה שתכסה את העלות של כול המפורט.

• תוכן חדש...