Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסכום כזה,הרבה יותר מעדיף רכב חדש שרק יצא מהמפעל מאשר רכב בן שנה שאני לא יודע מה עבר עליו בכל התקופה הזו,פעם ראשונה שאני רוכש רכב מסוכנות ולכן אני מאד מתעקש לקבל חדש לגמרי ולא חדש בן שנה

אתה חי בסרט? מה זה "רכב חדש שיצא מהמפעל"?

כמעט כל רכב חדש שאתה מזמין מגיע מהבונדד בארץ ולך תדע כמה חודשים הוא ישב שם.

ועוד משהו, אין סיכוי שאתה יכול לדעת מה עובר על הרכב עד שהוא מגיע אליך.

קח אוויר, הכל בסדר, חבל על האנרגיות שלך. בשביל זה יש אחריות וככה התהליך עובד.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה חי בסרט? מה זה "רכב חדש שיצא מהמפעל"?

כמעט כל רכב חדש שאתה מזמין מגיע מהבונדד בארץ ולך תדע כמה חודשים הוא ישב שם.

ועוד משהו, אין סיכוי שאתה יכול לדעת מה עובר על הרכב עד שהוא מגיע אליך.

קח אוויר, הכל בסדר, חבל על האנרגיות שלך. בשביל זה יש אחריות וככה התהליך עובד.

מה שאתה אומר אינו מדויק. בשנת 2005 הזמנתי פיג'ו 407 חדשה. בשלב ההזמנה הרכב היה בתהליך ייצור והגיע לארץ כעבור חודש וחצי.

מה שנכון זה שהרבה פעמים אם מזמינים והרכב כבר בארץ, קשה לדעת כמה זמן הוא בדיוק בארץ. מה שכן, כאשר הרכב שוכב בבונדד מעל שנה, הם חייבים לתת לו רישוי

פורסם

ברור, אני לא מדבר על רכבים שעומדים מעל שנה בבונדד.

אני מדבר על מקרים בהם קונה נלחץ מזה שהוא לא יודע מה עבר על הרכב ורוצה רכב הכי חדש שאפשר.

אם יוצא כמו המקרה שלך - מגניב, אם לא - גם טוב.

זה שתקבל רכב ישירות מהמפעל לא מבטיח כלום וזה שתקבל רכב שעמד חצי שנה בבונדד גם לא מבטיח כלום.

פורסם
ברור, אני לא מדבר על רכבים שעומדים מעל שנה בבונדד.

אני מדבר על מקרים בהם קונה נלחץ מזה שהוא לא יודע מה עבר על הרכב ורוצה רכב הכי חדש שאפשר.

אם יוצא כמו המקרה שלך - מגניב, אם לא - גם טוב.

זה שתקבל רכב ישירות מהמפעל לא מבטיח כלום וזה שתקבל רכב שעמד חצי שנה בבונדד גם לא מבטיח כלום.

זה בהחלט נכון.

לעתים, הרכב יכול לקבל מכה כשמורידים אותו מהאניה בנמל בארץ. קרה לי שהוצאתי רנו קליאו מהיבואן, ולידי מישהו שקיבל רכב דומה התלונן על מכה בדלת האחורית, מיד הלכו ופירקו לו דלת אחורית מקליאו אחרת שהיתה במגרש.

לכן, צריך הרבה מזל, ובהחלט לבדוק את הרכב ב- 7 עיניים, רצוי בנוכחות חבר, לפני שמוציאים אותו מהיבואן

פורסם

שאלו כבר מספר פעמים אם הרכב כבר נרשם באוקטובר 2014 או רק הגיע לארץ ומחכה מאז בנמל.

אם מדובר ביד ראשונה 0 ק"מ אז ההנחה באמת לא משמעותית. מצד שני בדלק בדרך כלל מעבירים רכבים כאלה לחברות ליסינג/מגרשים נבחרים.

אם הרכב רק נמצא בנמל מאז אוקטובר וזאת ההנחה שמוצעת לך אז מדובר בעיסקה לא רעה בכלל.

כמו שכבר אמרו כאן, זה לא שאם תזמין רכב אחר הפועל היפני במאזדה ייצר אותו במיוחד עבורך וישלח אותו לארץ בטיסה בתוך מכולה כשהוא מכוסה כולו בצמר גפן.

פורסם

נראית לי אחלה הנחה אם באמת מדובר ברכב שקצת עמד בהמתנה.

יש אולי תיאורטית סיכוי יותר גדול לפגמים מסויימים מאשר רכב טרי מהמפעל, אבל הפער מזערי ו 7000 שח זה ממש דיל טוב.

מי ישמע.... השמש באילת. הקרינה דומה/זהה למרכז הארץ. והחום זה לא כזה סיור בעונות הללו

אני מבין שאתה מוטרד מכל מיני סכנות ושיבושים. אז דע לך שכל הסיכונים הללו מתגמדים לעומת הסכנות שיארבו לך בכביש בנסיעה הראשונה מהסוכנות הביתה.

פורסם

או הסיכונים שמחכים לך בחניה הראשונה בקניון, ברחובות תל אביב או סתם ליד ההוא מהעבודה שלא מעניינים אותו רכבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

(שאלו כבר מספר פעמים אם הרכב כבר נרשם באוקטובר 2014 או רק הגיע לארץ ומחכה מאז בנמל.

אם מדובר ביד ראשונה 0 ק"מ אז ההנחה באמת לא משמעותית. מצד שני בדלק בדרך כלל מעבירים רכבים כאלה לחברות ליסינג/מגרשים נבחרים.)

בדקתי והבנתי שהרכב נמצא בבונדד באילת מאז אוגוסט 2014 והרכב תהיה יד ראשונה במידה וארכוש אותו, (00) ברישיון.יום ראשון אלך לסוכנות וכניראה שאזמין אותו,מקסימום אם יש משהו לא במקום ביום שאקבל את הרכב יש אחריות והסוכנות תטפל בזה.

פורסם

אם תבקש מהיבואן את הVIN של הרכב תוכל לדעת בדיוק באיזה תאריך הרכב עזב את שערי המפעל, בקיה שלי בדקתי את הVIN, קיבלתי את הרכב ב28.5.14, בדקתי את הVIN של הרכב ראיתי שהרכב יצא משערי המפעל בקוריאה ב25.2.14 כך שלא עבר זמן ארוך במיוחד מהזמן שהוא יוצר עד שהגיע אלי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

המון רכבים יושבים תקופה ארוכה בבונדד. לפי דעתי הרכב צריך לעבור רישוי בטח עוד חודש - חודשיים ( יד 2 0 ק"מ ). רוב הלקוחות שרוכשים רכבים חדשים אין להם מושג כמה זמן הרכב יושב בבונדד ( וגם במקרים מסויימים לסוכן המכירות )... נגיד את זה ככה הסוכן היה מאוד הוגן איתך שאמר לך שהרכב יושב כמה חודשים. בתור אחד שעובד בתחום הרכב. אני יכול להגיד לך שאין לזה משמעות כמה זמן הרכב יושב בבונדד.

פורסם

יש לזה משמעות ברכבים שעומדים קרוב לשנה.

הרבה פעמים יצא לי לשמוע על מבצעים שבהם לא משתתף כל המלאי שנמצא ברשות היבואן או הנחות נקודתיות על צבעים מסויימים וזה תמיד מעלה אצלי את המחשבה שאלה רכבים שעומדים קרוב לשנה.

פורסם

ויש בזה הגיון כי אפילו עם ההנחה שהם נותנים ב"מבצע" עדיין יותר רווחי מאשר רכב שירשם על שם היבואן ויהיה יד ראשונה 0 ק"מ

• תוכן חדש...