Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים נרחבים החלטתי לרדת מ-7 מקומות ולמצוא רכב עם מושב אחורי מרווח ל-3.

כשישבנו ברנו סניק (רגילה, לא גרנד סניק) , נדהמנו לגלות עד כמה הרכב מרווח

הקןלאוס- על פניו נראה רכב נחמד במחיר שפוי, מציע מרווח גחון גבוה שחשוב לנו (אין צורך ביכולת שטח)

ולשאלות:

האם המושב האחורי והחלל הפנימי מרווחים כמו ברנו סניק? תא המטען?

האם יש בעיות אמינות מיוחדות? אחזקה? לא נתקלתי במנוע הזה בדגמים אחרים

תודה

פורסם

מדובר על רכב שמבוסס בכבדות על ניסן אקס טרייל מהדור הקודם.

מנוע וגיר רציף של ניסאן. לדעתי לפחות לא יהיה מרווח כמו סניק כי הוא לא תוכנן להיות מוביל נוסעים כמוהו.

פורסם

אבא שלי החזיק אחת שכזו כמעט 4 שנים, אפס תקלות הרכב מיוצר בקוריאה עם גיר ומנוע של ניסן. רכב מרווח יותר מהסניק הבעיה שלו היא שוק חלש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על התגובות.

סולל הדרך, האם כשאתה כותב מרווח יותר אתה מתכוון גם למושב האחורי?

לגבי סחירות- זה באמת שיקול משמעותי מכיוון שאני צריך רכב לשנתיים. מצד שני, אם קונים בזול אפשר גם למכור בזול

פורסם

אבא שלי הגיע לקולאוס אחרי סנייק דור2 והקולאוס היתה גדולה ממנה בכל פרמטר,

בסה"כ אחלה רכב, קצת מכוער, קצת שתיין אבל מאוד פרקטי למשפחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שוק חלש זה יתרון משמעותי לקונה. אפשר להוריד לא מעט מהמחירון ולנסוע ברכב חדיש בכסף מצחיק.

צריך לקחת בחשבון שתי בעיות:

1. הערך ממשיך לרדת בקצב מסחרר, מה שלא משאיר יותר מדי "בשר" אחרי כמה שנים.

2. קשה יחסית למכור כי האנשים לא מכירים את הרכב.

עכשיו צריך לראות איזו אופציה תעלה פחות כסף, בהנחה ואתה לוקח את הרכב לשנתיים. הנתונים שחסרים לי כדי לדעת אם זו עסקה טובה או לא, הם המחיר של הרכב כחדש והמחיר שלו כיום. רק ככה אפשר לשער פלוס מינוס מה תהייה ירידת הערך השנתית ובאיזה מחיר בערך תוכל למכור.

פורסם

רכב נדיר זה אומר שחלקים קשה למצוא מפירוק.

מנוע וגיר לא חושב שהחלקים בעייתים, היות והם חולקים חלקים עם רכבים אחרים.

פלסטיק, פח וחשמל כנראה שתהיה שבוי של היבואן.

חלקים בשפע אפשר למצוא בקוריאה!

הקולאוס נמכרת בקוריאה תחת המותג סאמסונג QM5

samsung-qm5-05.jpg

פורסם (נערך)
אבא שלי הגיע לקולאוס אחרי סנייק דור2 והקולאוס היתה גדולה ממנה בכל פרמטר,

בסה"כ אחלה רכב, קצת מכוער, קצת שתיין אבל מאוד פרקטי למשפחה.

באופן מוזר היא ממש יפה בעיני

עריכה אחרונה על ידי עמיחי נ
פורסם

חלקי פלסטיק אפשר למצוא כיום באינטרנט, ככה שאם נשברה ידית, או סוכך שמש, לא חייבים להיות שבויי יבואן.

לגבי חלקי פח - הכל בר תיקון, ואם לא בר תיקון אז כנראה שהביטוח ישבית די בקלות את הרכב. אולי זה יתרון, כי ככה אתה מוכר במחיר מחירון :-)

פורסם

הרכב אמין מאוד. פשוט קרסו לא התאמצו לשווק אותו, לכן, נמכר באופן מינורי יחסית.

בשל כך, השוק שלו חלש, אבל זה רכב נוח, אני מכיר כמה נכים שקנו אותו, משרת אותם נאמנה.

בהצלחה

• תוכן חדש...