Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A4 2007 מנוע 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי כרגע יונדאי אלנטרה 2007 מנוע 2.0, היא עושה 1:10 , האוטו ממש בסדר אבל הגיר מרגיש לי טיפה כבד....

אני שוקל להחליף לאאודי 2007 מנוע 2000 סמ׳׳ק ( משום מה אני מפחד לקחת טורבו, במידה ויתקלקל נראה לי הטיפול יקר מאוד) , אני תמיד אוהב לשמוע דעות של אנשים אחרים, אשמח להצעות או ניסיון עם האאודי, איך הוא מרגיש כבדה/זריזה, צריכת דלק, טיפולים..

(אני גר בכרמל בחיפה ונוסע כול יום למפרץ בקריות וחזרה, כלומר כול יום יש ירידה רצינית ועלייה רצינית)

פורסם

לאוודי בגרסת מנוע זו יש 130 כ"ס וגיר רציף. לא חושב שאתה תחוש שהתקדמת במשהו.

אם כבר, אולי שווה לך לקחת את הגרסה של 1.8 טורבו, נדמה לי שלגרסה זו יש 163 כ"ס ומומנט טוב בהרבה. בגרסה זו תחוש שהתקדמת מבחינת כח ואיכות נסיעה, אבל האחזקה שלה רכב הזה לא זולה, בלשון המעטה.

תחשוב טוב לפני שאתה נכנס לעסקה כזו ותברר היטב את עלות הטיפולים. כמובן, תשאיר כסף לנזקים בלתי צפויים.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה! ביונדאי יש גיר ישן, ועד שהוא מעביר הילוך זה נמשך נצח, שלא לדבר על זה שזה אף פעם לא עובר כשכבר מזמן היה צריך לעבור... אני מקווה שבאאודי הגיר הוא יותר טוב ויותר מתקדם והנסיעה תיהיה יותר חלקה

פורסם

אני מבין את הבעיה שלך עם היונדאי, לא חושב שאתה בכיוון אם אתה בונה על האודי, גם מבחינת עלויות אחזקה וכו'.

אני מבין שאתה צריך רכב זריז יותר וגם אמין. תנסה לבדוק מזדה 6 או רכב אמריקאי כמו שברולט מאליבו שהם אמינים יותר.

בהצלחה

• תוכן חדש...