Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו VS סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שמי תומר(24),גר בנשר ומיועד להתחיל את שנתי האקדמאית הראשונה במכללת רופין(עמק-חפר) באוק' הקרוב.

הרכב הנ"ל יהיה בשימוש עיקרי שלי אך גם של בת הזוג:evil: בחלוקה של 70:30 לטובת הבין-עירוני(!).

הרכב מיועד ל15,000 ק"מ בשנה בקירוב.

תקציב: 35K-40K

*במסגרת תקציב זה עפ"י לוחות הרכב ניתן לרכוש סיריון 08/09 או פולו 07/08.

דרישות(בדגש על סטודנט):

-אמינות

-יוקר טיפולים

-צריכת דלק

-יוקר ביטוחים

-נוחות נסיעה בין-עירונית

וכמובן לשקלול,מי נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר?!

תודה רבה מראש על חוות הדעת:wink:

פורסם

אני פחות מכיר את הפולו מהשנים הללו,אבל סריון אחלה רכב,אחזקה לא יקרה,אמינה מאוד,יחסית גם די זריזה,תא מטען לא הכי גדול אבל מאחור דווקא יש מקום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
שלום לכולם.

שמי תומר(24),גר בנשר ומיועד להתחיל את שנתי האקדמאית הראשונה במכללת רופין(עמק-חפר) באוק' הקרוב.

הרכב הנ"ל יהיה בשימוש עיקרי שלי אך גם של בת הזוג:evil: בחלוקה של 70:30 לטובת הבין-עירוני(!).

הרכב מיועד ל15,000 ק"מ בשנה בקירוב.

תקציב: 35K-40K

*במסגרת תקציב זה עפ"י לוחות הרכב ניתן לרכוש סיריון 08/09 או פולו 07/08.

דרישות(בדגש על סטודנט):

-אמינות

-יוקר טיפולים

-צריכת דלק

-יוקר ביטוחים

-נוחות נסיעה בין-עירונית

וכמובן לשקלול,מי נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר?!

תודה רבה מראש על חוות הדעת:wink:

בתקציב הזה אתה יכול לרכוש פונטו איבו '11 באחת הגרסאות המאובזרות (ספיריט, 150TH, דיינאמיק, יש עוד אחת שכחתי את שמה).

תקבל רכב שעונה על כל דרישותיך, ברוב הסעיפים עולה/משווה על שתי האופציות שהעלת (אין סעיף שהוא נופל מהן, אולי אמינות אם הולכים לפי הסטיגמות של פיאט, מהיכרותי זה לא כך), בשנתון טוב יותר, באבזור הרבה יותר טוב, ובשנתון מתקדם יותר, ומבחינת מראה אני חושב שאין בכלל מה להשוות לסיריון ומול הפולו זה תלוי טעם.

אני גר ברמת ישי, אתה מוזמן לבוא לראות את הרכב ולהתרשם 'על רטוב', אולי תבין את ההמלצה ואולי תשלול אותה על הסף. אין מה להפסיד.

הא עכשיו קלטתי שלא ציינת גיר, אז אציין שמדובר בידני או רובוטי (בממוצע אמינות תמיד תהיה עדיפה בידני, בכל רכב).

אם אתה בונה על אוטומט ואמינות, אז החטאת קצת את המטרה עם פולו DSG... וגם את התקציב (נראה לי).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לגבי הפולו, יש לנו במשפחה פולו 2008 1.6 טיפטרוניק, הרכב מאוד אמין צריכת דלק סבירה ביותר החיסרון היחידי ואולי המשמעותי הוא שהרכב יחסית חלש לצורך ההשוואה כרגע אני נוסע על קליאו 2009 1.6 והיא יותר חזקה.

יוקר טיפולים - מדובר מרכב VAG ולכן הטיפולים לא זולים במיוחד אם אתה מטפל במורשה.

נוחות נסיעה - ביחס לרכבים בקטגוריה סבירה מאוד.

• תוכן חדש...