Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי מאיר בן 25 סטונדט ונהג מנוסה מגיל 18 מחפש רכב אמין,אוטומט,חסכוני,וגם נוח.(וגם עליות בחיפה)

אני יודע שלתקציב זה הרבה דרישות אבל אני לא מבין כל כך במכוניות, כרגע חשבתי על 2 מכוניות שנראה לי שמתאימות לי.

-מיצובישי לנסר קלאסיק 2008

-פיאט גראנדה 2008

אני פתוח להמלצות, גששתי גם ויש כמה מכוניות שהייתי רוצה לשמוע המלצות:

-מאזדה 3

-סובארו אמפרזה

-הונדה סיויק

-סיאט איביזה 03-08

תודה רבה מכל הלב על זמנכם אני לא מבין גדול סה"כ מחפש קניה בטוחה.

פורסם

שלום,

אם מתייחסים רק לדרישות - אמינות, נוחות וחסכון, במסגרת התקציב, ניסאן טיידה לדעתי רכב מתאים יותר משאר המשפחתיות . הוא יותר חסכוני מאשר מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה ומזדה 3.

רכב אמין כמו רכבים יפניים אחרים וקצת יותר נוח מהם.

החסרונות של ניסאן זה המראה החיצוני וסחירות ( עכשיו זה לטובתכם בגלל התקציב הדל ). יש גם ניסאן נוט, שהוא נראה יותר נעים לעין ויתר פרקטי בגלל התכנון שלו כמיקרו וואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

אם מתייחסים רק לדרישות - אמינות, נוחות וחסכון, במסגרת התקציב, ניסאן טיידה לדעתי רכב מתאים יותר משאר המשפחתיות . הוא יותר חסכוני מאשר מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה ומזדה 3.

רכב אמין כמו רכבים יפניים אחרים וקצת יותר נוח מהם.

החסרונות של ניסאן זה המראה החיצוני וסחירות ( עכשיו זה לטובתכם בגלל התקציב הדל ). יש גם ניסאן נוט, שהוא נראה יותר נעים לעין ויתר פרקטי בגלל התכנון שלו כמיקרו וואן.

קודם כל תודה לך! אני אבדוק עליו יותר אבל תכלס הוא באמת לא נראה טוב לעין בתמונות זה די מבאס זה ישר מוריד לי אם לא הייתי קונה אותו. חוץ זה מה אתה חושב שעדיף אחריו?

פורסם

אם אתם לא נוסעים הרבה, מזדה 3.

לא צריך לצטט הודעה צמודה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar....למצוא טידה במסגרת התקציב של פותח השרשור זו משימה בלתי אפשרית, אפילו על הטידות שהיו בהשכרה/מוניות/ליסינג, ביד 2 מבקשים יותר מ25K

נוחות זה עניין יחסי, משתנה מנהג לנהג, אני נהגתי על הלאנסר והיא הייתה לי די נוחה, מאוד אמינה, אך לא ממש חסכונית.

גם המאזדה 3 לא מצטיינת בחסכוניות שלה, אם כי שוב, מאוד אמינה.

על האימפרזה הייתי מוותר.....

יש לנו ניסיון במשפחה עם הגרנדה הידנית ומדובר באוטו מעולה, לגבי הגרסה האוטומטית יש דעות לכאן ולכאן

פורסם

לדעתי אתה צריך להתגמש קצת בחלק מהדרישות, כי במסגרת התקציב שנתת - לקנות רכב אוטומטי ולחשוב שיהיה אמין- זו משאלה, המציאות שונה בהחלט.

אז או שתגדיל את התקציב, או שתתגמש לענין גיר רגיל.

בוא נאמר את האמת, לקנות רכב עם כל המאפיינים שאתה מבקש ועוד בתקציב של 25 אלף ש"ח - זה די בעייתי

פורסם
אשמח לקבל עוד ייעוצים בנושא

ירדתי מהאימפרזה סופי

שורה תחתונה, במסגרת התקציב והאופציות שרשמת, אם תמצא מאזדה 3 או לאנסר שמורות ועם היסטוריית טיפולים, תקבל רכבים אמינים(הכל יחסי, בכל זאת רכב משומש), אך קח בחשבון שחסכוניות מי יודע מה, לא תקבל.

פורסם
לדעתי אתה צריך להתגמש קצת בחלק מהדרישות, כי במסגרת התקציב שנתת - לקנות רכב אוטומטי ולחשוב שיהיה אמין- זו משאלה, המציאות שונה בהחלט.

אז או שתגדיל את התקציב, או שתתגמש לענין גיר רגיל.

בוא נאמר את האמת, לקנות רכב עם כל המאפיינים שאתה מבקש ועוד בתקציב של 25 אלף ש"ח - זה די בעייתי

תודה לך! באמת שאתה צודק ובגלל זה אני כבר יותר בטוח שהכיוון זה הונדה סיויק בגלל שיצא לי יותר זול התחזוקה.

שורה תחתונה, במסגרת התקציב והאופציות שרשמת, אם תמצא מאזדה 3 או לאנסר שמורות ועם היסטוריית טיפולים, תקבל רכבים אמינים(הכל יחסי, בכל זאת רכב משומש), אך קח בחשבון שחסכוניות מי יודע מה, לא תקבל.

כמו שציינתי למעלה הרכבים באמת בסדר סה"כ... אבל לפי מה שאמרו לי שהונדה יותר זולה לתחזוקה ובתכלס כולם אותו דבר בערך אין הבדל משמעותית.

פורסם

איך הגעת למסכנה שהונדה יותר זולה לתחזוקה?

פורסם

גראנדה באמת יכולה לעשות את העבודה, אם טיפלו בה כראוי, היא תיתן לך אמינות ותיתן לך גם חיסכון בדלק. האקסטרה זה המראה החיצוני שלטעמי הוא חשוב. אולי היא לא תסחוב כמו משפחתית 1600 אחרת בעליות של חיפה, אבל היא בסדר גמור.

רק שים לב שאתה לא קונה אחת מהשכרה.

• תוכן חדש...