Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשותי מאזדה לנטיס 323 GLX שנת 2001.

קודם כל רציתי לשאול בכמה אני יכול למכור אותה היום?

דבר שני, רציתי להחליף , קצת להשתדרג ואני מחפש רכב בתקציב של עד 40K.

יש המון אופציות בשוק, אבל אני מצמצם את הרשימה בכך שהדברים החשובים לי הם:

1) בראש ובראשונה אמינות הרכב, מבחינת טיפולים אחזקה, שיהיה אמין ובטיחותי.

2) אני סובל קצת מבעיות גב, ולכן אם אפשר שיהיה נוח באופן יחסי כמה שאפשר.

3) אם אפשר שיהיה חסכוני בדלק, מה טוב..

רכבים שאני לא מתקרב אליהם הם :

כל רכב צרפתי, איטלקי(רנו,פיג'ו,סיטרואן פיאט וכו'..) הונדה (רק בגלל שהיא מאד נמוכה וזה קצת מקשה עליי)

מיצובישי (פשוט לא מתחבר)

כל השאר באות בחשבון.

אז תודה רבה לכולם, שיהיה חג עצמאות שמח, ומקווה לקבל תגובות . : )

פורסם

בעיות גב = רכב נוח = רכב אמריקאי כגון ביואיק לה קרוס 2008, מאליבו וכדומה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לפותח השרשור: כתבת שאתה לא מתחבר לרכב צרפתי.

מציע לך לבדוק את הניסן טידה, רכב יפני, שבזכות הבעלות של רנו בחב' ניסן, נהנה מאיכות ואמינות יפנית ומושבים של צרפתיה נוחה. שווה לך לבדוק את הרכב, אמנם הוא נראה גמלוני משהו, אבל מדובר ברכב נוח.

פורסם

אם הרכב של במצב ממוצע צםה לקבל בין 8-12 אלפי שקלים.

אם הוא תקין ולא עושה בעיות, הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מחליף אותו, כי ערכו זניח כבר.

נראה לי שטויוטה קורולה 2007 תתאים לדרישותיך - המאזדה 3 אגב נמוכה כמו ההונדה.

אם בכל זאת תרצה להשאר עם מאזדה תוכל לשקול את המאזדה 5 משנת 2006 שהיא מאוד נוחה בשל היותה מיניוואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום רב ותודה על ההיענות.

civil_engine לא ציינתי את סוג הרכב כדי להשאיר לי אופציות פתוחות, לגבי ידני או אוטומט, אני חושב שמומלץ אוטומט מכיוון שיש לי רגל גדולה ובידני המרחק בין הדוושות לא משהו, למרות שלא מפריע לי :)

inon רכב אמריקאי, השאלה איך האמינות שלהם ואיך הם מבחינת דלק, והן בכלל בתקציב שלי?

j22bulfas נשמע טוב, המליצו לי על ניסאן וסוזוקי, האמת אף פעם לא יצא לי לנסוע באחת , איזה שנתונים ומנועים מומלצים?

zvit תודה רבה על תשובתך, הרכב שלי במצב טוב מאד, שמור מטופל ואני יד שנייה, קניתי אותו מיד ראשונה לפני 4 שנים האוטו פנטסטי באמת, אבל אני מוכר כי אני מעוניין קצת להתקדם, וגם בגלל הגב שלי , אני לא מעוניין לעשות עליו קופה אבל העיקר לקבל משהו.

בנוגע לטויוטה כל הזמן שומעים על בעיות ייצור שטויוטה קוראים ללקוחות להגיע למוסכים לתקן משהו, או שאני טועה ?

בנוגע למאזדה 5 אני חושב שאפשר לבדוק את האפשרות הזו, אבל שמעתי שהיא כן דורשת תשומת לב וטיפולים, זו רק שמועה?

פורסם
רכב אמריקאי, השאלה איך האמינות שלהם ואיך הם מבחינת דלק, והן בכלל בתקציב שלי?

אמינות טובה, אבל לא כמו של היפניות. צריכת גבוהה מן הממוצע - אבל לא בהרבה.

המליצו לי על ניסאן וסוזוקי, האמת אף פעם לא יצא לי לנסוע באחת , איזה שנתונים ומנועים מומלצים?

בתקציב שלך אין דגמים מעניינים של סוזוקי (אם לא מחשיבים את הליאנה שאינה נוחה במוחד).

הניסאן טידה גבולית מאד מבחינת התקציב, ולא זולה לטיפול.

בנוגע לטויוטה כל הזמן שומעים על בעיות ייצור שטויוטה קוראים ללקוחות להגיע למוסכים לתקן משהו, או שאני טועה ?

לא בדגם ולא בשנה המדוברת - בכל מקרה יש להקפיד על שימוש בשמו מנוע ומסנן מקורי של טויוטה. יש לאשתי כזאת מ-2005 ואנחנו מאד מרוצים.

בנוגע למאזדה 5 אני חושב שאפשר לבדוק את האפשרות הזו, אבל שמעתי שהיא כן דורשת תשומת לב וטיפולים, זו רק שמועה?

כל רכב דורש תשומת לב וטיפולים, המאזדה אינה חריגה בכך. לא ידוע על מחלות או תקלות מיוחדות בדגם זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אמינות טובה, אבל לא כמו של היפניות. צריכת גבוהה מן הממוצע - אבל לא בהרבה.

המליצו לי על ניסאן וסוזוקי, האמת אף פעם לא יצא לי לנסוע באחת , איזה שנתונים ומנועים מומלצים?

בתקציב שלך אין דגמים מעניינים של סוזוקי (אם לא מחשיבים את הליאנה שאינה נוחה במוחד).

הניסאן טידה גבולית מאד מבחינת התקציב, ולא זולה לטיפול.

לא בדגם ולא בשנה המדוברת - בכל מקרה יש להקפיד על שימוש בשמו מנוע ומסנן מקורי של טויוטה. יש לאשתי כזאת מ-2005 ואנחנו מאד מרוצים.

כל רכב דורש תשומת לב וטיפולים, המאזדה אינה חריגה בכך. לא ידוע על מחלות או תקלות מיוחדות בדגם זה.

תודה שוב על המענה, הטויוטה נשמעת כמו אופציה לא רעה בכלל, איזה מנוע מומלץ?

פורסם

civil_engine לא ציינתי את סוג הרכב כדי להשאיר לי אופציות פתוחות, לגבי ידני או אוטומט, אני חושב שמומלץ אוטומט מכיוון שיש לי רגל גדולה ובידני המרחק בין הדוושות לא משהו, למרות שלא מפריע לי :)

inon רכב אמריקאי, השאלה איך האמינות שלהם ואיך הם מבחינת דלק, והן בכלל בתקציב שלי?

אתה צריך להיות יותר ממוקד בדרישות על מנת לקנות את הרכב המתאים ביותר עבורך. ממש לערוך "רשימת קניות" של "מה אני צריך מהרכב" וככה לא תבזבז כסף מיותר שאני מאמין שאין לך.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך לקבל תמונה רחבה יותר בנושא.

בנוגע לאמריקאיות- לאחותי יש כרגע את השברולט השלישית ברציפות כשהיא מוסבת לגז.

לפניה היתה לה שברולט מאליבו 2005 מנוע 3.5 ל' ומשהו כמו 220 כ"ס אם אני זוכר נכון.

הרכב הציג צריכת דלק סבירה, ביצועים טובים ואמינות מעולה (חוץ מטיפולים שוטפים במוסך המורשה- שום תקלה).

השאלה היא באמת איזה רכב אתה צריך? מה הדרישות שלך?.

פורסם
אתה צריך להיות יותר ממוקד בדרישות על מנת לקנות את הרכב המתאים ביותר עבורך. ממש לערוך "רשימת קניות" של "מה אני צריך מהרכב" וככה לא תבזבז כסף מיותר שאני מאמין שאין לך.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך לקבל תמונה רחבה יותר בנושא

שלום רב, תודה רבה על ההיענות, קודם כל ח"ח על המדריך שכתבת, קראתי אותו בעיון וזה מצויין.

אז ראשית אגיד שאני גר במקום שמצריך רכב חזק(לא פחות מ1.6 ליטר רגיל) מכיוון שכל הכבישים פה דורשים מנוע טוב, עליות סיבובים וכאלה.

הדברים הכי חשובים לי הם האמינות,החסכון בדלק,נוחות, וחזק כמובן.

כל השאר פחות מעניין(כמו איך הוא נראה).

זהו הרכב השני שהולך ליהיות ברשותי, מהמזדה נהנתי מאד, ועכשיו הגיע הזמן שמישהו אחר יהנה ממנה.

ד"א איך שברולט מאליבו 3.5 ליטר עם צריכת דלק ממוצעת? משהו לא מסתדר לי :)

והאם זה פתרון טוב עניין הגז?

תודה מראש

• תוכן חדש...