Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חששות לאחר קניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המינימום שאתה צריך לעשות אחרי שאתה קונה רכב ללא היסטוריית טיפולים מסודרת, זה להכנס למוסך ולהחליף שמן ופילטר שמן, לבדוק שבמערכת קירור נמצא נוזל פרארפלו ואם לא אז לבצע ניקוי של המערכת והחלפה לפארפלו, על הדרך לבדוק את המצב הכללי של האוטו.

אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך, אני לא יודעת איך אתה מצפה שאנשים שלא ראו לא את האוטו ולא את הסוחר יעזרו לך באופן וירטואלי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
המינימום שאתה צריך לעשות אחרי שאתה קונה רכב ללא היסטוריית טיפולים מסודרת, זה להכנס למוסך ולהחליף שמן ופילטר שמן, לבדוק שבמערכת קירור נמצא נוזל פרארפלו ואם לא אז לבצע ניקוי של המערכת והחלפה לפארפלו, על הדרך לבדוק את המצב הכללי של האוטו.

אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך, אני לא יודעת איך אתה מצפה שאנשים שלא ראו לא את האוטו ולא את הסוחר יעזרו לך באופן וירטואלי.

בהחלט נכון ומומלץ וזה נחשב להקטנת הנזק של הקונה, שזו למעשה חובה המוטלת על הקונה להקטין את הנזקים שלו.

פורסם (נערך)

רוב הסוחרים משקרים וממציאים סיפורים שונים ומשונים.

רק עניין הטסט המוקדם חשוד בעיניי. יתכן ששיחקו עם ה

קילומטראז' לפני שהעבירו טסט.

תיגש למשרד הרישוי ותנסה לבדוק מה היח ה

קילומטראז' הרשום בטסטים הקודמים

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם

הקילומטרז' שרשום בטסט הקודם שזה היה לפני 9 חודשים היה 10000 קילומטר פחות ממה שהוא עכשיו

מה שאומר שסביר להניח שלא זייפו את הקילומטרז'..

פורסם

יתכן ואתה חושש רק בגלל שהוא סוחר...

סוחר יודע שהרבה יותר קל למכור רכב עם טסט לשנה מטסט לשלושה חודשים.

מוכן להשקיע את ה1000 שח האלה כדי להרוויח 5000 יותר.

כנראה השיג את הרכב בזול, השביח אותו, העביר טסט, והציעה למכירה.

סביר שיש קשר בין המכון לסוחר, אבל זה לא אומר שהרכב בהכרח תפור.

לא הבנתי דבר אחר, אתה אומר שיש הסטורית טיפולים מסודרת במוסך מורשה? אם כן, תפנה אליהם, תקח את הדוח.

תברר שם קילומטראז' והסטוריית טיפולים.

לך למוסך מתמחה, תעשה יישור קו, במקום טוב גם יבדקו לך את הרכב כחלק מיישור הקו. במקום לשלם למכון 500 שח על כלום.

בדירה של מוסך ייעודי הוא בהכרח טובה יותר, ואת הכסף תשלם על השבחת הרכב ולא סתם על נייר כסתוח.

פורסם
לפעמים הסוחרים יודעים לדוג את הרכבים השמורים בדרכים לא כל כך כשרות במחיר רצפה ולמכור במחירון משוקלל יד2.

השאלה הגדולה האם זהו רכב שמור, או שזה רכב צולע שמישהו הפך ל"שמור" באופן בלתי חוקי.

אני בעבר מסרתי פיג'ו 407 לטרייד של צ'מפיון. יום לאחר המסירה הרכב שלי שהיה 5 שנים על הכביש ועם קילומטראז' של 100 אלף ק"מ, הועבר למגרש של סוחר רכבים באחד מהישובים הערביים בצפון.

כלומר לכל רכב, יש את הסוחר שמתמחה למכור אותו. אם הפונטו הזו היתה טובה, היא כלל לא היתה מגיעה לסוחר.

כאן צריך לעשות עבודה בלשית כדי לבדוק מדוע הרכב הזה הגיע לסוחר, שכן אין מתנות חינם.

פורסם

כנראה שלא נכנסת לשרשור שצירפתי.

מדובר באנשים פרטיים ותמימים שסוחרים הגיעו אליהם כקונים פרטיים ורימו אותם על מנת לקבל את הרכב במחיר משמעותית נמוך יותר ולמכור אותו בהמשך.

אין צורך בבלשים ובסרטים אחרים, בדיקה פשוטה במוסך יכולה להרגיע את החששות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

טוב אשתי הצליחה להשיג את בעל הרכב הקודם שנמצא בתאילנד דרך הפייסבוק,בחו ממש נחמד שענה על השאלות שלנו ואכן הרכב היה בבעלותו ואצל אותו סוחר החליף לרכב אחר בטרייד אין ,אמר לי שזה פחות או יותר הקילומטרז' ועד כמה שהוא יודע נכון ללפני חודשיים לא היו תאונות ברכב,מסר לי גם את שם המוסך שטיפל בו .

הוצאתי גם בסופר פארם מידע על הרכב בעמדה האוטומטית ואכן אין עליו עיקולים או כל דבר מסוג זה.

אני חושב שאני יכול קצת להירגע.. תודה רבה לכל מי שעזר וייעץ זה אכן פורום פעיל כמו שצריך!

• תוכן חדש...