Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכב מיני\קומפקטי משנתון 2011-2012 לנסיעה לעבודה באזור המרכז.

סה"כ קילומטראז' לשנה בסביבות 12000-15000

רוב הנסיעות בין-עירוניות בכביש החוף בפקקים.

הדגשים הם:

1. צריכת דלק נמוכה

2. אמינות

3. חווית נסיעה

4. איבזור

האם כדאי ללכת לכיון היברידיות כגון:

הונדה ג'אז או טויוטה יאריס

פורסם

ידני או אוטומט?

בתקציב שלך אפשר לקנות מיני חדשה,זה מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני או אוטומט?

בתקציב שלך אפשר לקנות מיני חדשה,זה מתאים?

רכב אוטומטי.

מכיוון שרוב הזמן אני מבלה בפקק, רק אוטומט.

מעדיף רכב בן 2-3 שנים לחסוך את איבוד הערך.

פורסם

יש את היונדאי I20 אמינות טובה,יחסית מאובזרת בגירסת הבסיס,יש כאלו גם עם מנוע 1.6 מאובזרות.

פיאסטה די דומה ליונדאי מבחינת מנוע אבל איכות חומרים טובה יותר,בטיחות טובה עם 7 כריות אוויר.

יד כמה המיצובישי ספייס סטאר 2014 בתקציב שלך,מדובר על רכב חיסכוני ומאוד מאובזר,אבל פחות טוב מבחינת חווית נהיגה,למרות שרוב הנסיעות שלך הם פקק.

פיקנטו גם כן מאובזרת,אחריות גדולה,פחות חיסכונית מהמיצובישי.

ניסן מיקרה גם כן חיסכונית ויחסית מרווחת לי אישית המושבים לא כול כך נוחים אבל זה עניין אישי.

למרות שבתקציב שלך הייתי קונה מיני יד 1 0 ק"מ מליסינג.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאסטה החדשה 2013 נראית אחלה אבל ראיתי שיש הרבה פוסטים על בעיות בגיר powershift, וממש לא הייתי רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה. יש פה מישהו בעל פיאסטה כזאת (חדשה) שיכול להעיד בעד או נגד ?

מה לגבי סיאט איביזה ורינו קליאו ?

יש לי ניסיון מר עם קליאו שהייתה לי בעבר עם המון בעיות חשמל. האם הדגם החדש אמין יותר ?

פורסם

בגלל זה הצעתי את הדגם לפני מתיחת פנים.

הדגם בתקציב שלך דווקא בסדר גמור,הגיר אולי הנקודה היותר חלשה שלו כי לדעתי מעט מסרס את המנוע,אני ציפיתי ליותר מ 1.6,אבל סך הכול היה נוח,מרווח,הייתי רוכש כזה.

פורסם

קצת מפחידה אותי הפורד פיאסטה החדשה, עם כול הסיפורים על הגיר הרובוטי.

כמו כן כמעט ולא רואים רכבים כאלה על הכביש וירידת המחיר שלה מטורפת (מחירון 2013 - 65,000).

מה לגבי טיוטה יאריס 2012 או הונדה ג'אז 2012 (הכוונה לדגמים הרגילים לא ההיברידיים) ?

• תוכן חדש...