Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבועות ארוכים של חיפוש (די בעצלתיים) של קאיה ריו או יונדאי אקסנט שלא עלה יפה בינתיים (רוצה לקנות אוטו רק מפרטי ולא מליסינג אבל זה כבר נושא לדיון אחר...) הקנייה הפכה דחופה ולכן החלטתי להרחיב את האפשרויות.

בהתחשב בתקציב שלי (עד 55k בערך) ובעובדה שאני מחפש שנת 2011 ואוטומטי בלבד נותרתי עם מס' אפשרויות ורוצה להתייעץ אתכם.

הפרמטר הראשון שלי הוא שהאוטו יהיה מתאים למשפחה של זוג+ילד בן 6+תינוק, אבל מכיוון שאני רוצה להישאר איתו 6-7 שנים אז שיתאים גם ל-2 ילדים יותר גדולים (8-12) הכוונה כמובן למרווח במושב האחורי ומקום לעגלה שגם תשאיר עוד קצת מקום בתא המטען. נא הגידו לי אילו מהאופציות הבאות יכולות להתאים (כולן מתייחסות לשנת 2011). חשוב לי להדגיש שאנחנו לא מפונקים, כלומר גם אם לא 100 אחוז מתאים למשפחה, אבל אפשר להסתדר עם זה באופן סביר, גם בסדר:

1. מאזדה 2 / מאזדה 2 סדאן (הבנתי שיותר מתאים בגלל הבגאז')?

2. ניסן נוט אסנטה 1600

3. ניסאן מיקרה 1400 ?

4. סוזוקי סוויפט - הדגם של ה-1500?

5. טויוטה ורסו טרה 1300?

ולגבי הרכבים שעברו את ה"סינון" מבחינת הגודל, איך הם מבחינת הפרמטרים הבאים: אמינות, אחזקה זולה וסחירות? בהקשר הזה מוסיף לשאלה גם את סובארו B-3 שהבנתי שמאוד אמין אבל שהוא בלתי סחיר...

תודה רבה

פורסם

תוריד את הסויפט - יופי של מכונית, אבל מאחור יש תא כפפות שני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחננו במצב שלכם ויש לנו יונדאי I20, מאוד מרוצים ממנה שנת 2009 1.4 אוט' שגמעה מעל 150K (נוסעים המון) עגלה נכנסת לתא מטען והרכב מרווח נוח ומאובזר מאוד. בתקציב שלך אתה יכול לרכוש אחת משנתון מתקדם.

פורסם

הרבה תלוי בגודל העגלה.

מהרשימה, לדעתי, הכי פרקטי למשפחה ניסן נוט .טויוטה ספייס וורסו שמתאימה טוב, כנראה מעל התקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר להוסיף, רק אני לא יודע איזה מנוע וגיר יש בשנתונים הרלוונטיים.

אם זה מנוע 1.6 אטמוספרי, הרכב לא חסכוני, די אצל והמנוע רועש.

ואם זה גיר רובוטי כפול מצמדים אשר משולב למנוע טורבו בנזין 1.2 (מוצלח) , אני לא בטוח באמינותו של הגיר.

גם הונדה ג'אז יכולה להיות תחליף מוצלח לרכב משפחתי. יותר מרווח, בגאז' לא קטן, חסכוני מאוד ושומר טוב על הערך.

מצד שני, יקר לקניה בגלל שמירת ערך טובה, טיפולים וביטוחים קצת יותר יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למדתי את זה מאיזו בחורה שהיתה פעם בפורום, וחבל שפרשה. כל פוסט שלה גרם לי לצחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...