Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IX35 חדש

BOGO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יונדאי כמעט ולא מוכרים את הדגם הזה, בעיקר בשל העובדה שהקיא, המתחרה מבית, מאוד פופולרית. לכן, ככל הנראה הם יצאו מגדרם בכדי לרצות אותך, על מנת שתקנה את היונדאי.

.

לא נכון,הוא אולי לא הכי נמכר בשוק אבל מוכר בסדר גמור,ב2014 הוא מכר 2820 רכבים,הספורטג מכר 3500,הCX5 מכר 3700,כך שלא הייתי אומר כמעט ולא נמכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי האישית ישנה סיבה טובה מאוד להמתין לדגם החדש של הטוסון, שיגיע ככל הנראה בעוד מס' חודשים. יחד עם זאת, פותח השרשור כבול במקרה זה לעסקה עכשיו, על מנת להציל את כספו, כך שזה אילוץ הגיוני מאוד בנסיבות.

פורסם
אתה יודע כמה לקוחות פולקסוואגן שמעו את זה מסוכני המכירות? :lol:

אם התכוונת אליי, אז אני לא חושב שאפשר להשוות.

יונדאי היא חברה אמינה כבר הרבה שנים, ידועה בחיבתה לפשטות, מתחרה חזקה בשוק האמריקאי שאוהב אמינות - ולכן אין מה להשוות אותה לפולקסווגן שלא נהנית מאף אחת מהתכונות האמורות.

פורסם

הכוונה הייתה להראות שאי אפשר להתנבא על כלום ואי אפשר להסתמך על אמונה ולא השוואה כל שהיא בין VAG ליונדאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תראה, בסוף אנשים מסתמכים על אמונה כמעט בכל צעד מחייהם. השאלה היא כמה הסתברות יש לכך שהאמונה תתגשם.

אני חושב, שבהינתן הרקורד של יונדאי, וגם בהינתן מנוע הטורבו הנוכחי של יונדאי בוולוסטר (שלא שמעתי על תקלות בו) - אפשר להניח במידה רבה מאוד של ודאות שלא יהיה כשל סדרתי במנועים האלה. האם הם יהיו אמינים ממש כמו האטמוספריים הישנים והטובים? - כנראה שלא עד כדי כך כי בכ״ז יש בהם רכיב חדשני. אבל עדיין.

קח למשל את טכנולוגיית ההייבריד - שנפוצה מאוד אצל האסיאתיות (והתחילה אצלן ובעיקר אצל טויוטה). חרף העובדה שמדובר בטכנולוגיה מהפכנית ביותר (לעניות דעתי יותר מטורבו או מ-DSG) - היא גם אמינה ביותר וכמעט שלא שומעים על תקלות בה.

למה? - אני חושב שהיצרניות האלה פשוט שמות דגש יותר חזק על בקרת איכות. יש להן רקןרד מוכח של אמינות שמהווה את אחת מנקודות החוזק שלהן - והן לא מוכנות לאבד אותו.

פורסם

מדובר באחלה רכב.

היה לנו 3 שנים דגם אינספייר ובדצמבר 2014 שידרגנו לחדש, דגם אופן ספייס

הרכב שקט, תנוחת ישיבה גבוהה על הכביש,שיכוך מהמורות טוב ובעיניי הצורה שלו יפה ולא מנקרת עיניים...

בקיצור, ממליץ בחום!

• תוכן חדש...