Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופש נעים לכולם חברים

אני פונה אליכם במטרה לקבל המלצות לרכב למשפחה , שישרת בעיקר אותי ואת אמא שלי בסדר גודל של כעד 50,000

אין דרישות ספציפיות אך כמובן כרכב משפחה חשוב שלא תהיה מטחנה של דלק ושהרכב יהיה אמין סך הכול

אם בנוסף אפשר יהיה לקבל גם עיצוב ומראה יפה על מנת לספק את אמא שלי שהיא זאת תנהג ברכב לטווח הארוך אז כמובן שזהו גם בונוס

אנו עוברים לרכב הזה מטויוטה קורולה 2008 גיר רובוטי , שדרך אגב אוטו מצויין ששירת אותנו נאמנות מלבד הגיר שלאימי קצת קשה להתרגל אליו .

פורסם

שלום,

השאלה של, האם אתם צריכים את הגודל של קורולה או שאפשר להסתפק בסוזוקי sx4 האצ'בק?

קשה להתחרות בצריכת דלק של קורולה רובוטית, הוא עדיפה על רוב המשפחתיות האחרות. גם התקציב לא גדול מדי.

אפשרויות נוספות - מיצובישי לנסר, קיה פורטה/סיד, יונדאי i30, פורד פוקוס.

אם אהבתם את קורולה, אולי כדאי להוסיף לתקציב ולקנות קורולה שנתון מתקדם יותר עם גיל אוטומטי ולא רובוטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

השאלה של, האם אתם צריכים את הגודל של קורולה או שאפשר להסתפק בסוזוקי sx4 האצ'בק?

קשה להתחרות בצריכת דלק של קורולה רובוטית, הוא עדיפה על רוב המשפחתיות האחרות. גם התקציב לא גדול מדי.

אפשרויות נוספות - מיצובישי לנסר, קיה פורטה/סיד, יונדאי i30, פורד פוקוס.

אם אהבתם את קורולה, אולי כדאי להוסיף לתקציב ולקנות קורולה שנתון מתקדם יותר עם גיל אוטומטי ולא רובוטי.

כעיקרון הקורולה אמורה להמכר באזור ה35-40 ומשם תוספת של עוד 10 אלף לתקציב

בהתחלה באמת שקלנו לקנות קורולה אוטומטית , אבל אם כבר מכירה והוספה של 10 אלף לתקציב העדפנו כבר להתחדש ולרענן למשהו שאולי יספק אותנו יותר

לגבי הגודל כעיקרון היינו מרוצים מהגודל של הקורולה זה יתרון רכב משפחתי מרווח באגז גדול

אם יהיה באותו התקציב רכב קצת יותר קטן אבל יותר טוב בפרמטרים אחרים אז כן נוכל לעשות את השינוי הזה

פורסם

לא צריך לצטט הודעה שלפני....

בגלל שהמחיר של קורולה רובוטית יחסית נמוך, 10 אלפים לא יתנו לכם להתקדם משמעותית בשנתון .

כאשר אתה אומר רכב יותר טוב, מה חוץ מגיר נתון שיפור?

אם אתם רוצים לשמור על צריכת דלק דומה לשל קורולה, תחפשו סוזוקי sx4 האצ'בק או ניסן טיידה/נוט. יש להם גיר אוטומטי רגיל והם לא יקרים.

אבל אלה רכבים פחות מרווחים, וחוץ ממחיר זול לקניה וגיר, הם לא עדיפים בשום פרמטר על קורולה.

מיצובישי פחות חסכוני ויותר חלש עם מנוע 1.5. מזדה 3 יותר צפופה ולא חסכונית. הונדה סיוויק יקרה לקניה

.אולי משפחתיות קיריאניות זאת אופציה ברמה של קורולה.

תשקול בכל זאת קורולה אוטומטית, כי זאת אופציה טובה, רק קצת יקרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי הונדה סיוויק אני רואה שהעלת היא דווקא כן נכנסת בתקציב

הסתכלנו בעיקר על ההונדה סיוויק היברידית מטעמי חיסכון בדלק יחס של 1 ל19 זה מצויין

מה ידוע לך על הרכב בשאר הפרמטרים ?

עד כמה היא פחות או יותר טובה מהגרסה הרגילה מנוע 1800 לעומת ההיברידית 1400 ?

וכיצד ניתן להשוות אותה לקורולה שקיימת אצלנו רובוטית 2008 ?

תודה רבה על המענה

פורסם

לדעתי הוספה של 10 אלפים ש"ח בקנייה של רכב משומש בתקציב הנתון לא תתן לכם משהו טוב משמעותית ממש שיש לכם כרגע.

אם אתה ממש מרגישים שאין לכם ברירה, אני ממליץ על הקיה פורטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנו מודעים לכך שלא נתקדם משמעותית בסכום הזה , השינוי נעשה בעיקר בגלל הצורך לעבור מהגיר הרובוטי לגיר אוטומטי , אם בטווח המחירים האלה נוכל להרגיש שגם קצת השתדרגנו זה יהיה מבורך .

רציתי לשמוע עוד פרטים לגבי ההונדה סיוויק היבריד מעבר לצריכת דלק , מה ניתן להגיד על הרכב הזה ואיפה הוא ממוקם ביחס לקורולה .

פורסם

הוא רכב משפחתי כמו הקורולה אבל יחייב אתכם לרדת בשנתון, כמו גם להסתכן בהחלפה יקרה של המערכת ההברידית.

חוזר על המלצתי לקיה פורטה שתאפשר לכם השתדרגות בשנתון או שניים בלי להתפשר יתר על המידה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...