Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר שיטוטים אין ספור בפורום אני פותח אשכול :)

אני עם 2 תינוקות + 1 בדרך, ויוצא לי לקחת את 2 ההורים פעם בשבוע לערך, ולכן החלטתי לעבור למיניוואן.

האפשרויות ששקלתי הם:

C4, 5008, קארנס, אורלנדו, פריוס+, SMAX, גלאקסי, ג'רני.

הפרמטרים שחשובים לי הם:

נוחות כסא נהג, איבזור, מראה עממי ולא בולט (לכן הורדתי את הגיפונים למינהם), הנאה מנהיגה.

יתרונות אחרים:

תא מטען, גלגל ספייר, מחיר רכישה, מולטימדיה (או אפשרות להחלפה למערכת דאבל דין מתקדמת), חסכון בדלק, אמינות.

כיום אני עם מאזדה 6 2012 ומערכת מולטימדיה משודרגת של קנווד, כך שחשוב לי לא לרדת מהמצב הקיים...

אני נוהג הרבה עירוני למרחקים קצרים (5/10 דקות) אבל יש גם נסיעות ארוכות.

המטרה היא לשמור את הרכב לכמה שנים טובות.

אפשר גם לחכות ל SMAX הבא ביולי.

אשמח להכוונה במבוך :wink:

פורסם

מה לגבי רודיאוס? קרניבל החדשה (מתי היא אמורה להגיע בכלל)?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מה לגבי רודיאוס? קרניבל החדשה (מתי היא אמורה להגיע בכלל)?

רודיוס השכרתי לאחרונה, רכב נחמד אבל איכות ההרכבה לא משהו וגם מרגיש גדול מידי.

קרניבל אין כ"כ פרטים עדיין.

אני מעדיף להוריד אפשרויות ולא להוסיף :)

פורסם

מתנצל על ההוספה, אבל נדמה לי ששכחת את הטויוטה ספייס ורסו.

חבר בדיוק עם ילד ותאומים בדרך, עשה בדיקות ועזרתי לו, ונדמה לי שזו אחת האופציות המוצלחות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מתנצל על ההוספה, אבל נדמה לי ששכחת את הטויוטה ספייס ורסו.

חבר בדיוק עם ילד ותאומים בדרך, עשה בדיקות ועזרתי לו, ונדמה לי שזו אחת האופציות המוצלחות.

אתה מתכווין לורסו (לא ספייס), והיא קטנה משמעותית מהנ"ל.

תודה בכל אופן.

פורסם
אתה מתכווין לורסו (לא ספייס), והיא קטנה משמעותית מהנ"ל.

תודה בכל אופן.

אופס, צודק, ורסו.

לגבי הקטנה משמעותית, התקלת אותי אז נכנסתי למפרטים של כמה מהאופציות שהעלת, לא ראיתי סימוכין לדבריך. בכל מקרה אם שקלת ופסלת את הרכב - סבבה, רק רציתי להעלות אותה כאופציה שאולי תתאים לך. החבר התכוונן עליה תודות למרווח אמינות שמירת ערך וחסכון בדלק (יחסית לקטגוריה).

אשמח לראות עדכונים בשרשור הזה, אולי יתווספו לחבר שלי עוד אופציה או שתיים. הוא כבר פסל את הSMAX, פריוס+ וC4 אבל לא שקל את ה5008 (למרות שאני מניח שהוא יפסול אותה על אותו בסיס של C4, חשש [לא בהכרח מוצדק] שלו מצרפתיות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
סיאט אלהמברה תתאים לך בול. כל מה שביקשת.

לא מתלהב כ"כ מהאלהמברה אבל אשקול אותו שוב.

תודה בכל אופן.

אשמח לעזרה על מנת לצמצם את הרשימה שיש לי :)

פורסם (נערך)

בשביל חסכון דלק , כיסא נהג נוח יש את סיטרואן C4 פיקאסו בגרסת דיזל או רנו גרנד סניק טורבו דיזל גיר רובוטי כפול מצמדים, שהוא עדיף על סיטרואן ( הכוונה לגיר ).

בשביל מרחב פנים גדול, הנאה מנהיגה ואבזור - פורד גלאקסי.

גם 5008 רכב איכותי ביותר, אבל ל 7 נוסעים יהיה יותר צפוף ליושבים בשורה השלישית.

את קארנס ואורלנדו הייתי מוריד מהרשימה, אלא אם רוצים ממש לחסוך בעלות הקניה.

ורסו אכן קטנה מדי. אי אפשר לשבת בשורה האחרונה מעל גיל 3 - זה בקשר להרבה שנים.

אולי העדפה שלי אישית תיראה לך מוזרה - רנו גרנד סניק דיזל, אבל בשימוש של הרבה שנים, הירידה במחיר שמאפיינת את רנו תהיה פחות משמעותית, בהתחשב בחסכון הסולר. רכב נוח מאוד והמנוע והגיר אמינים.

מצד שני, אתה רואה בתמונה על מה אני נוסע......

מה שמקשה על הבחירה בין הרכבים, זה התקציב הלא מוגבל לסוג הרכב המבוקש ופרשי מחירים בין הרכבים המגיעים לעשרות אלפים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובה המועילה, הורדתי אכן את הקארנס והאורלנדו, כ"כ הרנו לא מעניין אותי.

לא חושב שאפשר להוריד את ה 5008 כי אני זקוק ל 7 מקומות רק מידי פעם ותמיד אפשר לשים את התינוקות מאחורה.

מה עם ה S-MAX? או הדגם החדש שמגיע ביולי?

מה דעתך על האלהמברה המאוד מאובזרת שהוצעה לעיל?

כ"כ שכחתי לציין שאני לא נוסע הרבה 10-12K ק"מ לשנה.

עריכה אחרונה על ידי naty12
פורסם
מה אתה מצפה שמישהו יוכל להגיד לך על הS Max החדשה?

אשמח לשמוע את דעתכם האם שווה לחכות או עדיף לקנות את אחת מהאופציות הנוכחיות.

פורסם (נערך)

לפי הרצון של רכב איכותי ומאובזר, הייתי מחלק את המתמודדים הראויים לפי דעתי לשני זוגות, כמו בקבוצות משקל.

ראש בראש: פורד s-max מול 5008, והזוג היותר גדולים: גלאקסי מול אלהמברה.

האמת ביליתי איזו שעה באולם התצוגה של סיאט בו היתה אלהמברה מאובזרת, עם ריפודי עור, חלון גג כפול, דלתות הזזה אוטומטיות ועם תג מחיר 220 אלף. לפי הביקורת בעולם, אלהמברה לא נופלת מגלאקסי בחשבון הכללי.

אני ממליץ לך לבחור זוג לפי גודל ורמת המחירים בין שני הזוגות ולהזמין נסיעות מבחן.

למרות שאתם לא מעוניינים בג'יפ כדבריך, אני לא רואה במקרה שלכם הגיון ברכישת מיניוואן שעולה מעל 200 אלף ולא יונדאי סנטה פה או קיה סורנטו. מיניוואן שעולה 170-180 אלף זה יותר הגיוני, כאשר לא צריכים 7 מקומות ישיבה באופן קבוע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אשמח לשמוע את דעתכם האם שווה לחכות או עדיף לקנות את אחת מהאופציות הנוכחיות.

אף אחד לא יכול באמת להגיד לך האם שווה לחכות כי אף אחד לא יודע איך היא תהיה, אבל אם תהיה טובה לפחות כמו הנוכחית, אין שום מיניוואן שמתקרב אליה מבחינת הנאה.

בכל אופן החדשה נראית טוב מהמבט החטוף שיצא לי לראות כשביקרתי בתערוכת ג׳נבה.

פורסם (נערך)
לפי הרצון של רכב איכותי ומאובזר, הייתי מחלק את המתמודדים הראויים לפי דעתי לשני זוגות, כמו בקבוצות משקל.

ראש בראש: פורד s-max מול 5008, והזוג היותר גדולים: גלאקסי מול אלהמברה.

האמת ביליתי איזו שעה באולם התצוגה של סיאט בו היתה אלהמברה מאובזרת, עם ריפודי עור, חלון גג כפול, דלתות הזזה אוטומטיות ועם תג מחיר 220 אלף. לפי הביקורת בעולם, אלהמברה לא נופלת מגלאקסי בחשבון הכללי.

אני ממליץ לך לבחור זוג לפי גודל ורמת המחירים בין שני הזוגות ולהזמין נסיעות מבחן.

למרות שאתם לא מעוניינים בג'יפ כדבריך, אני לא רואה במקרה שלכם הגיון ברכישת מיניוואן שעולה מעל 200 אלף ולא יונדאי סנטה פה או קיה סורנטו. מיניוואן שעולה 170-180 אלף זה יותר הגיוני, כאשר לא צריכים 7 מקומות ישיבה באופן קבוע.

אהבתי את הפילוח, עושה סדר בראש :-D

רק למה ה 5008 ולא ה C4?

(ראיתי שב C4 יש המון אפשרויות לתוספות, כמו מושבי עור/חימום, וגם אופצייה למנוע דיזל).

למרות שאני קצת מפחד מהמסך מולטימדיה של ה C4, שלא יודע אם אפשר להחליפו בדאבל דין מודרני.. איך זה ב 5008?

robertf תודה על התגובה.

עריכה אחרונה על ידי naty12
  • תוכן חדש...