Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אשמח לייעוץ לגבי שלושת הרכבים הבאים:

סובארו אימפרזה (רק בגלל המחיר)

יונדאי גטס

פיאט פונסטו גרנדה או ספייס

כולם בין השנים 2002 2007

מחירים בין 8K ל 13K.

תודה רבה

פורסם

מה השיקולים שלך ברכישת הרכב? אוטומט או ידני? כמה ק"מ מתכוונים לנסוע בשנה?

גרנדה ב13 אלף ש"ח זה כנראה בור ללא תחתית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הי,

תודה על המענה,

עדיפות לאוטומט,

10000קמ בשנה ואני מגזים.

לא מכיר בככל את הגרנדה.... טוב שאתה אומר...

אז מה לגבי השאר?

גטס מול אימפרזה?

פורסם

בחרת דגמים מקטגוריות שונות לחלוטין.

לפי הנסועה צפויה אנימניח שמדובר בעיקר בשימוש במסיעות עירוניות, לכן עדיפות לרכב קטן שיהיה נוח לתמרון ולחניה.

מבחינת הדגם - בתקציבך פחות חשוב הדגם, חשוב יותר מצבו של האקזמפלר הספציפי שנופל לידיך. כמובן שאם תהיה מועמדת רצינית כדאי לשאול בפורום אם מדובר בדגם ידוע לשמצה במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע שבחרתי בדגמים שונים.

גטס הייתה להורי, ואילו האימפרזה יש לחבר טוב.

שניהם מרוצים... לכן שאלתי היא כמו שבעצם אמרת.... האם בטווח השנים הללו יש דגגש שאני צריך לשים בבדיקה.

האם אחת כדאית יותר כרכב שני מהשניה?

אחת חסכונית יותר? דלק טיפולים וכו'...

תודה

פורסם

לנסיעות עירוניות קצרות, גטס אמורה להיות בחירה טובה. תנסה למצוא יונדאי אטוס (סבתא של i10), מכונית עירונית מאד מוצלחת, נמכרו כמדומני עד 2005.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אטוס ייכנסו בתקציב, אבל זה רכב די גרוע מבחינת בטיחות והסחיבה עם גיר אוטומטי איך לומר, לא משהו להתגאות בו.

ב13-15 אלף ש"ח כבר אפשר למצוא גטסים מרמת גימור GLI/GLS שיהיו עם רמת בטיחות סבירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זאת אומרת שסובארו פחות מתאימה למשוואה שלי?

גאטס בהחלט חזקה, ואני לא זוכר על תלונות מצד אמא שלי עליה...

פשוט חשבתי שתהיה המלצה למשהו אחר...

פורסם

לנסיעות עירוניות - עדיפה מיני\סופרמיני (בהתאם לתקציב ולמספר הנוסעים הצפוי).

האימפרזה היא משפחתית. אני מניח שאתה מדבר על דגם ה-1600 מהדור הראשון. דווקא רכב גדול ומרווח, כזה המתאים להובלת משפחה לטיול בצפון או בדרום, לא לנהיגה בסמטאות ולחניה צפופה. אישית היתה לי כזו (דגם 1994, ידנית) שאהבתי לנהוג בה, אולם סבלה מאמינות ירודה מאד. כנראה היה בה פלח לימון, כיון שלא נתקלתי בתלונות דומות מצד אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להורים שלי הייתה אימפרזה 2003, הרכב היה מאוד אמין, אבל צריכת הדלק בשמיים, למרות שההורים שלי לא מתפרעים, לרכב פשוט אין כוח, אני זוכר בתור ילד שהיינו עולים את העליות של ים המלח בלי מזגן על 60 קמ"ש ולרכב היה אשכרה קשה. לרכב הזה נתוני תאוצה של 0-100 שמתאימים לרכב עם מנוע 1.0 וגיר אוטומטי של 3 הילוכים.

טיפולים קצת יקרים במורשה.

• תוכן חדש...