Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות סקודה פביה עם מנוע 1.4 100 כ"ס. אני נוסע בשנים האחרונות עם סובארו אימפרזה וגמעתי איתו כבר 400 אלף ק"מ, איזו רמת אמינות וקושי טכני אני צריך להיתקל בסקודה?

אני רגיל שבסובארו אני יכול להחליף רדיאטור/ אלטרנטור/ פילטר אוויר ועוד ללא עזרת מוסכניק- האם גם תכנון תא המנוע של הסקודה קל לתפעול?

פורסם

תודה על התגובות, אני בעד רכב ישן ובעד פולו בתחפושת, אני מאמין בלקנות את הרכב הכי טוב ומוצלח בשנתון של לפני כך וכך שנים וליישר לו קו, (הסובארו שלי בת 16 אוטוטו ולא עייפה בכלל) כך שרכב משנתון 2005 נשמע די חדש.

עוד לא ראיתי אף רכב כך שהשאלה שלי היא יותר טכנית לגבי מי שמכיר את הדגם הזה ספציפית- איך זה לגמוע איתו אלפי ק"מ בחודש מבחינת אחזקה?

• תוכן חדש...