Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה אני מתעניין ברכבים קטנים וחסכוניים.

מצאתי רכב ואני צריך להתייעץ .

פיאט פונטו גראנדה2007 מנוע 1200 ידנית עשת 155 אלף קמ על פניו לפי המןדעה נראה במצב מצויין שמורה מגיעה עם מערכת חדשה הוחלף טיימינג בזמן בלי שריטות או פגיעות .

סגרתי איתו על 16 אלף.

הבעיה היחידה שהקילומטראז מפריע לי קצת כי בכל זאת מדיבר ברכב עם מנןע קטן.

מה צריך לבדוק מעבר עזבו ברקסים קלאצ וכד כי הוא אומר שהם טופלו ובמצב טוב(נברר כמובן במוסך) , הכוונה במנוע וכמה המנוע הזה מחזיק. אני לא מתכוון לסוע עשרות אלפי קמ בשנה הקרובה. אני מעריך משהו בסדר גודל של גג 10 אלף בשנה. האם יש צפי להרבה תקלות ב3 שנים הקרובות ? אשמל לעוד דעות גם על הנןשאים הללו וגם מבעלי נסיון וידע על כל פרט טכני ברכב.

פורסם

אם הרכב טופל כיאות אין לך מה לחשוש.

לגבי תקלות - קשה לומר, זה הרבה עניין של מזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל עוד מטופל, אין בעיות בכלל.

הייתה לי ספייס עם המנוע הזה, עם 174 אלף ק"מ. אחרי שנה וחצי התקשרתי לבחור שקנה ממני, רציתי להציע לו את הפיאט פנדה שהייתה לי - והוא אמר לי שהוא מרוצה מהספייס שמתקרבת כבר ל-200 אלף, ושהיא לא עשתה לו אף תקלה עד לאותו רגע.

• תוכן חדש...