Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי אין כל רע בליסינג, כל עוד הקילומטרז' לא בשמיים. ויש כאלה לפי חיפוש ביד2.

המחירים גם בערך 36-38 אלף, אני לוקח בחשבון שאני יוריד את הבן אדם עוד קצת :)

פורסם (נערך)

אני חושב שכדאי שתפריד בין הרכב של חברה שלך(איזה פינטו זו? איזו שנה? איזו יד?) לפיאט. פונטו איבו(עם דגש על איבו) אפשר להשיג בתקציב שלך ,ותיתן תמורה מעולה למחיר ביחס ל אלטרנטיבות שהעלו כאן.

יש לי נסיון רב עם הרכב הזה, יותר נכון שלושה רכבים שונים שהיו ועדיין בבעלותנו. אלו רכבים טובים, אמינים בטוחים יפים וחסכוניים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אני חושב שכדאי שתפריד בין הרכב של חברה שלך(איזה פינטו זו? איזו שנה? איזו יד?) לפיאט. פונטו איבו(עם דגש על איבו) אפשר להשיג בתקציב שלך ,ותיתן תמורה מעולה למחיר ביחס ל אלטרנטיבות שהעלו כאן.

יש לי נסיון רב עם הרכב הזה, יותר נכון שלושה רכבים שונים שהיו ועדיין בבעלותנו. אלו רכבים טובים, אמינים בטוחים יפים וחסכוניים.

תודה על התגובה,

האוטו שלה הוא פונטו ספייס שנת 2005 יד שלישית

ואיך אתה מסביר שהרכב הזה לא נמכר? אני רואה מישהו מנסה למכור פונטו גראנדה 2010 עם 150 אלף ק"מ יד רביעית ב29 אלף ש"ח (אוטומט-רובוטי), הבן אדם מנסה למכור אותו מעל חודשיים וכל שבועיים הוא מוריד 1000 שקל. אם הוא היה רכב טוב ואמין עם שוק הוא היה נחטף לא ככה? (והוא לא היחיד)

פורסם

כי הקמ גבוה, הרכב הספציפי עשה 30 אלף בשנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרכב פרטי זה גבוה וגם אני הייתי מדלק עליו.

תוסיף גם שהרכב יד רביעית שגםמזה גבוה וקיבלת רכב לא אטרקטיבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
תודה על התגובה,

האוטו שלה הוא פונטו ספייס שנת 2005 יד שלישית

ואיך אתה מסביר שהרכב הזה לא נמכר? אני רואה מישהו מנסה למכור פונטו גראנדה 2010 עם 150 אלף ק"מ יד רביעית ב29 אלף ש"ח (אוטומט-רובוטי), הבן אדם מנסה למכור אותו מעל חודשיים וכל שבועיים הוא מוריד 1000 שקל. אם הוא היה רכב טוב ואמין עם שוק הוא היה נחטף לא ככה? (והוא לא היחיד)

אבא שלי מכר את הפונטו איבו הידנית שלו לפני שנה.

יד ראשונה 135 אלף ק"מ ב3 שנים(הרבה) בתוך שבועיים בערך, ובתוך ימים בודדים לאחר שפורסם במחיר הנכון. הרכב נחטף על ידי הקונה הראשון שהגיע ויצא מושלם בבדיקה. כך שהרכבים האלה נמכרים ויש להם שוק. כן מחירון לא תקבל עליהם, אבל גם שתקנה אותם לא תשלם מחירון.

אני לא יודע מה הבעיה הספציפית של אותה פינטו. מה שכן הנתונים שלה לא מחמיאים והמחיר לא מספיק אטרקטיבי.

אני לא סתם ממליץ לך על הרכב הזה ועל פיאט בפרט. הרכבים האחרונים במשפחתי הם:

פנדה רובוטית, נמכרה עם 135K קמ. נרכשה יד 2

פונטו איבו ידנית נמכרה עם 135k קמ נרכשה חדשה.

פונטו איבו רובוטית. עדיין בבעלותנו נרכשה עם 5000 קמ עומדת כרגע על 63 אלף.

פינטו איבו רובוטית נרכשה עם 10k קמ כרגע עומדת גם על 63 אלף בערך.

הפונטו בינתיים גילו אמינות מופתית. הפנדה גם הייתה אמינה.

היחס עלות לתמורה שתקבל מהרכב הזה הוא גבוה.

תוכל לקנות רכבים אחרים לא פחות טובים, אבל השנתון יהיה לרוב נמוך יותר ולא יהיה להם יתרון על הפונטו פרט לכוח אולי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

אתה לא משאיר הרבה ברירות. קוראניות/יפאניות אוטומטיות כמו יונדאי I20/I30, דיאטסו סיריון(להתמקד), יאריס, הונדה ג'אז, מיצובישי לאנסר וכו'...

הקוראניות כנראה יתנו תמורה טובה יותר למחיר היפאניות מבחר גדול יותר ליד פרטית.

תצטרך להתפשר בשנתון ולשלם מחיר קרוב למחירון.

פרט לסיריון, יאריס וג'אז שהן מכוניות חסכוניות אין ממש הבדל גדול בעלויות האחזקה כך שאין לך מה לפחד מרכב מעט גדול יותר.

חג שמח.

• תוכן חדש...