Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי עד 20 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב שלך תוכל לקנות בעיקר צרות של אחרים. מסחרית בת 14 היא מתכון בדוק ליצירת חור בכיס, בוודאי אם הוא ישמש כרכב עבודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון אבל לא בטוח כמה זמן יצליח העסק הזה ואם יצליח בשביל זה לא צריך לפעמים לקפוץ ישר לרכבים יותר חדשים ....

אבל לשאלה שלי איך הרכבים האלה משהו מכיר אותם רכבים טובים משהו מכיר את המרצדס ויטו היא טובה..?

פורסם

זהירות מהמרצדס ויטו, אני מכיר כמה כאלה והן מראות אמינות נמוכה ביותר וגם איכות ייצור לא משהו בכלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ניסן לארגו 2X4 - איטית להחריד , אמינה אבל התחממות קלה ואמרת שלום למנוע והעלות מטורפת (מעל 10K ללא בעיה).

ניסן סרנה 2X4 לא יודע מה ההבדל - אכן אותו דבר רק מפואר עם מזגן אחורי וקצת פחות מקום (גג לא מוגבה).

מרצדס ויטו 2002 שנה - לא ממולץ גיר רגיש ואחזקה בשמים.

ג'מפי - אמינה וחסכונית אבל שוב בסכום הזה תקנה כנראה נבלה (שים לב עלות טורבו יכולה להגיע לחמישיה ללא שום בעיה, מנגנון דלת צד רגיש, ומדחס מזגן כנ"ל).

דובלו - אמינה חסכונית ויחסית מרווחת.

באופן עקרוני אני עם קודמי, תעלה קצת את הסכום אחרת תוציא יותר בתיקונים ועם עוגמת נפש.

פורסם

הייתי הולך על פיאט דובלו 2008, מדובר על רכב הרבה יותר מודרני עם מנוע חזק ומקום למטען בגודל קרוב למסחריות שהזכרת, בתוספת של אלפי שקלים בודדים לתקציב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

פיאט דובלו הבנתי שיש להם טורבו ואמרו לי שזה עושה הרבה פעמים הרבה בעיות למי שיש טורבו זה נכון ?או לא? ואם יש דגמים בלי טורבו?

פורסם

בדגמים החדשים יחסית לא תמצא מנועי דיזל בלי טורבו, אבל היות שהטורבו מאד נפוץ - ניתן לשפצו במכונים המתמחים בכך במחיר שווה לכל נפש.

ובכל מקרה רכב חדש יחסית יעשה הרבה פחות בעיות אבסולוטית - גם אם יש לו טורבו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות , לדוד שלי יש דובלו והוא אמר לי שזה מצויין בקטגוריה שלי יש אפשרות המליץ לי ללכת לכיוון שנתון 2006-2008 תודה רבה

• תוכן חדש...