Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי דבר אחד, איך הרכב בלי טסט, יעשו לו טסט שיהיה בתוקף עד ספטמבר.

ז"א שמספטמבר 14 עד היום הרכב לא עבר טסט?

הבדיקה ממרץ 2015?

זה לא מסתדר לי.

או שהרכב עומד כבר המון זמן במגרש או שהמוכר (זה שמכר לקרסו את הרכב

פשוט נסע בלי טסט.

האם ניתנת לך אחריות מסויימת על הרכב?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

המגאן אכן הרבה פחות אמינה מהסובארו והמאזדה, לא רק הגיר רגיש אלא גם מערכות חשמל שונות, ואכן לאורך השנים זאת הסיבה שהרבה ציים לא רצו להכניס את המגאן לבחירה,

אבל

תמורה מעולה לכסף יחסית קטן (בטיחות, נוחות ומרווח פנים - שים לב דגם הליסינג ערום יחסית מתוספות).

ובמרבית המקרים אמינות רכב היא פועל יוצא לאיכות האחזקה לאורך שנים.

מה שכן תבקש הסטורית טיפולים ותוודא שהרכב לא נהג להיכנס למוסך על בעיות שונות חוץ מאשר טיפולים שוטפים.

פורסם
עד כמה שידוע לי, בקרסו יש גם מיצובישי לנסר קלאסיק 2008.

הרכב הזה אמין מאוד, תבדוק אותו.

דרך אגב, כיום הלנסר קלאסיק מתומחרת בסביבות 20-25 אלף ש"ח.

בסניף ירושלים לא היו לנסר. למעשה, הנציג אמר שבתקציב שאנחנו מדברים עליו המגאן היא האופציה היחידה כרגע.

לא הבנתי דבר אחד, איך הרכב בלי טסט, יעשו לו טסט שיהיה בתוקף עד ספטמבר.

ז"א שמספטמבר 14 עד היום הרכב לא עבר טסט?

הבדיקה ממרץ 2015?

זה לא מסתדר לי.

או שהרכב עומד כבר המון זמן במגרש או שהמוכר (זה שמכר לקרסו את הרכב

פשוט נסע בלי טסט.

האם ניתנת לך אחריות מסויימת על הרכב?

כן, הרכב נמכר לקרסו ללא טסט.

הנציג טוען שאין שום אחריות, כיוון שקרסו לא נותנת אחריות לרכבים שלפני 2010.

המגאן אכן הרבה פחות אמינה מהסובארו והמאזדה, לא רק הגיר רגיש אלא גם מערכות חשמל שונות, ואכן לאורך השנים זאת הסיבה שהרבה ציים לא רצו להכניס את המגאן לבחירה,

אבל

תמורה מעולה לכסף יחסית קטן (בטיחות, נוחות ומרווח פנים - שים לב דגם הליסינג ערום יחסית מתוספות).

ובמרבית המקרים אמינות רכב היא פועל יוצא לאיכות האחזקה לאורך שנים.

מה שכן תבקש הסטורית טיפולים ותוודא שהרכב לא נהג להיכנס למוסך על בעיות שונות חוץ מאשר טיפולים שוטפים.

תודה!

בקיצור,

ממה שאני מבין מכם,

להכנס למוסך - לוודא היסטורית טיפולים מלאה, לוודא מערכת קירור תקינה.

ממה שהבנתי מגוגל יש שני מוסכים מורשים של רנו באיזור - "קרסו מוטורוס", ו"דני אמויאל". יש אחד מומלץ יותר\פחות?

תודה

פורסם

תגיד - יש לי שאלה..

נניח ויש לי למכור לך מגאן 2008 אחרי ליסינג בלי טסט חצי שנה.

לא נותן לך אחריות על כלום.

בבדיקה כתוב שהגיר בעייתי - אבל סמוך עלי שזה בסדר.

כמה היית משלם לי? 5000₪? 10000₪?

למה לקרסו אתה רץ לתת 27000? כי יש לו קראוון, כמה דגלונים ועניבה?!

פורסם

בקיצור, רומזים לך כאן שהמחיר שקרסו רוצים ממך גבוה מאוד ביחס ל"מציאה" שהם מציעים לך. אם תמורת המחיר הזה הם היו נותנים לך אחריות או ישור קו רציני- ניחא.

מציע לך להמשיך לחפש

פורסם

טוב אז המחיר ירד ל18.5 אלף אחרי מיקוח.

בבדיקה במוסך דני אמויאל נמצא שאין בעיה בגיר.

לגבי טסט, יש טסט. נמצא רשיון הרכב שבתוקף.

מחר אתקשר לבעלים הקודם (שהיה הנהג היחיד ברכב) ואשאל אותו אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת.

במידה והכל תקין, אסגור את העסקה.

תודה לכולם.

פורסם

בקשר לבעיות אמינות במגאן, היא אכן סבלה מבעיות שונות בשנים הראשונות, אולם לאחר מתיחת הפנים (כמדומני ב-2007) חל שיפור משמעותי בנושא זה. רכבים ששרתו אצלנו בחברה, הפגינו אמינות סבירה מאד (אם כי פחות ממזדה 3).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
בקשר לבעיות אמינות במגאן, היא אכן סבלה מבעיות שונות בשנים הראשונות, אולם לאחר מתיחת הפנים (כמדומני ב-2007) חל שיפור משמעותי בנושא זה. רכבים ששרתו אצלנו בחברה, הפגינו אמינות סבירה מאד (אם כי פחות ממזדה 3).

אנא צור קשר 0523332047 מגאן 2008 75000קמ

פורסם

בעקבות ההודעה שמעליי פתחתי יד 2.

גיליתי שאתה יכול לרכוש מיד פרטית מגאן 2008 במחירים שבין 15-18 עם ק״מ נמוך ממה שהציעו לך.

כלומר אותו כסף. רכב פרטי ולא ליסינג ועוד תרוויח בקלות 5 אלפיות על הסובארו

פורסם

לפי דעתי במקרה שלך עדיף להישאר עם הסובארו שלך , אבל כנראה שאת זה אתה תלמד בדרך הקשה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...