Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מכונית משפחתית שנתון מינימום 2009 עם עדיפות ל2010 אפילו.

התקציב הוא 50 אלף, אני יכול גם לגרד 55 אלף אם זה יהיה הכרחי.

מה שחשוב לי שהרכב יהיה:

1. זול לתחזוקה - ביטוח, חלפים וכו'.

2. אמין

3. לא מפלצת דלק. צריכה סבירה שתהיה...

חשבתי על קיה פורטה 2010, מה אתם אומרים עליה?

יש יותר מומלצות בתקציב הזה?

שאלה נוספת- מכיוון שאני לא כ"כ מוצא בשוק הפרטי (גר בדרום), חשבתי לנסוע למגרשי רכב בגלילות.

עד כמה הדבר מומלץ? של מי אותם מגרשים? מדובר ברכבים במצב טוב או שלא כדאי להתקרב?

תודה רבה מראש!!

פורסם

שלום מתן,

בגלילות יש כיום כמה וכמה סוכנויות גדולות של חברות ליסינג, השכרה וטרייד אין. גם שלנו (אלדן), וגם של כמה מהמתחרים שלנו. המתחם הזה הוא בהחלט מקום טוב שאפשר להגיע אליו, להתרשם ממבחר ענק של מכוניות ובתקווה גם לצאת עם המכונית הנבחרת שלך. כמו בכל מקום, יש מכוניות טובות יותר ויש מכוניות טובות פחות. אתה יכול לבקש מאיש המכירות בסוכנות שיראה לך את ההיסטוריה של הרכב ואת הבדיקה שעבר, אצלנו קוראים לזה "ת.ז לרכב" אבל לכל חברה יש את השם שלה.

קיה פורטה בהחלט תוכל להתאים לדרישות שציינת. מדובר במכונית משפחתית זולה לרכישה, זולה לאחזקה ואמינה למדי. דגמי 2011 ומעלה של הפורטה מגיעים עם גיר אוטומטי משופר, שכולל 6 הילוכים במקום 4, ובהתאם תורם לצריכת דלק טובה יותר. במידת האפשר, כדאי לשקול להגדיל מעט את התקציב כדי לרכוש אחת ממודל 2011 ומעלה.

עוד אפשרות טובה, זולה וחסכונית יחסית היא יונדאי i25. היא קצת יותר קטנה מהפורטה אבל גם חסכונית יותר, בעיקר בגלל שהיא מגיעה עם מנוע 1,400 סמ"ק (במקום 1,600 בפורטה). היא מתאימה מאוד למשפחות שנוסעות בעיקר בעיר ומחפשות מכונית משפחתית זולה לאחזקה ולא גדולה במיוחד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם
שלום מתן,

בגלילות יש כיום כמה וכמה סוכנויות גדולות של חברות ליסינג, השכרה וטרייד אין. גם שלנו (אלדן), וגם של כמה מהמתחרים שלנו. המתחם הזה הוא בהחלט מקום טוב שאפשר להגיע אליו, להתרשם ממבחר ענק של מכוניות ובתקווה גם לצאת עם המכונית הנבחרת שלך. כמו בכל מקום, יש מכוניות טובות יותר ויש מכוניות טובות פחות. אתה יכול לבקש מאיש המכירות בסוכנות שיראה לך את ההיסטוריה של הרכב ואת הבדיקה שעבר, אצלנו קוראים לזה "ת.ז לרכב" אבל לכל חברה יש את השם שלה.

קיה פורטה בהחלט תוכל להתאים לדרישות שציינת. מדובר במכונית משפחתית זולה לרכישה, זולה לאחזקה ואמינה למדי. דגמי 2011 ומעלה של הפורטה מגיעים עם גיר אוטומטי משופר, שכולל 6 הילוכים במקום 4, ובהתאם תורם לצריכת דלק טובה יותר. במידת האפשר, כדאי לשקול להגדיל מעט את התקציב כדי לרכוש אחת ממודל 2011 ומעלה.

עוד אפשרות טובה, זולה וחסכונית יחסית היא יונדאי i25. היא קצת יותר קטנה מהפורטה אבל גם חסכונית יותר, בעיקר בגלל שהיא מגיעה עם מנוע 1,400 סמ"ק (במקום 1,600 בפורטה). היא מתאימה מאוד למשפחות שנוסעות בעיקר בעיר ומחפשות מכונית משפחתית זולה לאחזקה ולא גדולה במיוחד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

לא כל מנוע 1400 יותר חסכוני מ1600,לי יש 1400 אקסנט 2009 ,היא עומדת על אותה צריכת דלק עם גרסאת ה1.6 עדיף את הפורטה בגלל הכוח,יותר מרווחת

• תוכן חדש...