Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה - דמגוגיה בשקל - ״המלכה האם״. אתה לא יכול לענות לעניין?

באשר לגאז - היא ממש לא הייתה לב השרשור - תסתכל בכותרת - זה רמז ממש עבה.

אתה מתוסכל סקודה, בסדר, הבנו. שחרר קצת, תן אלטרנטיבות רלוונטיות - לא מיני שהוא מחפש משפחתית ותפתור את זה בלקפל את המושבים.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יחס דומה מתקיים גם בין תא המטען של האוקטביה לעומת מאזדה 3 למשל - ובכ״ז הן פונות לאותו קהל יעד בדר״כ.

כי לא מודדים נפח באחוזים אלא במספרים, ובסופו של דבר לרוב האנשים אין צורך יומיומי ביותר מ-330 ליטר.

בכל מקרה, לפות״ש ולאימו לא נראה לי שיש צורך בתא מטען הגדול משל הספייסטאר. אולי אני טועה

פורסם

תראה - אתה כבר החלטת בשבילהם שהם לא צריכים תא מטען יותר גדול מזה של הספייססטאר, למרות שזאת צויינה כאחת הדרישות הראשונות.

גם החלטת ש330 זה מספר הזהב.

אגב - מזדה 3 אופציה נהדרת, אם הייתה מציע אותה או כל משפחתית או אפילו שואל מה הצרכים ובמידה והם לא באמת צריכים תא מטען גדול, אז להמליץ אפילו על ספייס סטאר - הייתי 100% מאחוריך.

למרות מה שנדמה לך, אין לי מניות באף רכב או אף יבואן.

פורסם
יחס דומה מתקיים גם בין תא המטען של האוקטביה לעומת מאזדה 3 למשל - ובכ״ז הן פונות לאותו קהל יעד בדר״כ.

כי לא מודדים נפח באחוזים אלא במספרים, ובסופו של דבר לרוב האנשים אין צורך יומיומי ביותר מ-330 ליטר.

בכל מקרה, לפות״ש ולאימו לא נראה לי שיש צורך בתא מטען הגדול משל הספייסטאר. אולי אני טועה

גם אם אין צורך ביותר מ-330 ליטר, לספייס סטאר יש 235. לא שזה לב העניין, אבל כמאמר הבדיחה, אתה התחלת.

פות"ש ביקש תפוחים, אתה מביא לו תפוזים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

330 ליטר זה במאזדה 3. במשל שהבאתי. לא בג'אז ולא בספייס.

בכל מקרה, יש בספייסטאר אפשרות לקיפול מושבים - שלמיטב ידיעתי לא קיימת בסקודות.

והקיה ריו בטוח פותרת את בעיית המטען.

פורסם

330 ליטר יש במאזדה 3. לא באוקטביה ולא בג'אז. במשל שהבאתי.

בכל מקרה, נראה לי שתא המטען של הספייס

פורסם

mogo - אין לי מושג על מה אתה נוסע והאם יש לך ילדים, אבל לידיעה - הנפח, בהכללה גסה (כל עוד זה לא איזה 110 ליטר כמו בג'ימני) זה נתון לא כזה חשוב. הרבה יותר חשובה נוחות העמסה. באפלאוז עם 336 ל' הייתי מכניס הרבה יותר וביותר קלות (דלת חמישית) מאשר ב-156 עם 378 ל' (פתח צר ולא נוח). דברים כמו עגלה או כל חפץ גדול נכנסים בקלות גם בתא גדול יותר, בתנאי שהוא שטוח יותר (רצפה ארוכה יותר) ונוח להעמסה.

בראפיד המושבים מתקפלים, גם באוקטביה. לשתיהן בדיוק אותה דלת חמישית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תראה, בגדול הג'אז אמורה לספק את צורכיה של נהגת יחידה, אבל מדובר על דגם מיושן שאוטוטו אמור להיות מוחלף (כבר הוחלף בארה"ב ויפן), והמנוע שם הוא לא בדיוק "טיל בליסטי". תעשה נסיעת מבחן ואם הביצועים מספקים את אמא שלך, תקחו.

ספייס סטאר זה רעיון מחריד לצרכים שהעלת. אין לה תא מטען גדול (אין לה תא מטען כמעט בכלל), אין כח בשיט, והיא לא נוחה בנסיעה בינעירונית. ספייס סטאר זה אחלה אוטו בעולם לבוגרי תחבורה ציבורית שמסתובבים בעיר. סה טו.

ריו היא רעיון קצת פחות גרוע, אבל עדיין מאוד גרוע. תא המטען קצת פחות קטן וסביבת הנהגת קצת פחות עלובה, אבל גם היא, כמו הספייס סטאר, תוציא לאמך את המיץ עד שהיא תאיץ (החרוז בטעות). את העקיפות שלה היא תצטרך לתכנן עוד לפני שהיא יצאה מהבית, וזה באופן כללי עובד פחות טוב.

האוקטביה טובה מהראפיד, כמו שבטח כבר הבנת, בכל פרמטר חוץ מביצועים (ולא, לא רק על הנייר). היא מרווחת, איכותית, נוחה ונעימה יותר, ובאופן כללי מרגישה "הרבה יותר אוטו", שזה הגיוני, כי היא יושבת בקטגוריה אחת מעל. וגם כי היא לא מיועדת לארצות כמו קוסטה ריקה או אוזבקיסטן.

!!!טוויסט בעלילה!!! קחו את הראפיד. רוב הסיכויים שכל בלבולי המוח שכולנו כתבנו פה לא יעשו על אמא שלך שום רושם והיא תרגיש יופי טופי בראפיד, ותהנה מעקיפות זריזות כל יום. אולי בכלל שווה לשקול סיאט לאון. מחיר של ראפיד, איכות (כמעט) של אוקטביה וביצועים של... סתם, לא, ביצועים בסדר כזה, קצת יותר טוב מהאוקטביה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

תא המטען של הראפיד מאוד סביר - לכן לראות באולם. גם נוחות הנסיעה מאוד סבירה. לא מבין למה היא צריכה אוקטביה. בעצם, אני בכלל לא מבין למה מישהו שאין לו לפחות שני ילדים צריך אוקטביה.

לעניין האחריות והגיר DSG7 - זה הימור. אגב, הימור שלא תצטרך לקחת נניח בקורולה. מדוע היא לא נשקלה? האם בגלל המחיר? קח אותה באוויס אקספרס, ובמחיר של ירידת ערך + קצת, קיבלת ראש שקט ונעים באופן מפתיע, לשלושים חודשים. בוודאי מול מנוע 1.2T+DSG7.

בטקגוריה נמוכה יותר - יש למשל קליאו סטיישן. בנוסף - לאון סטיישן אם אתה חי עם השילוב האמור של 1.2T+DSG7. אגב, גם היא מוצעת באוויס אקספרס.

ולגבי מכירת אוקטביה במחירון - אני קצת סקפטי. עוד באירופה הייתי. בדיקה קצרה ביד2 מעלה שגם הדגמים הידניים מגלים גמישות. על אלפי רכבי ה- DSG אין צורך להכביר במילים.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תראה, בגדול הג'אז אמורה לספק את צורכיה של נהגת יחידה, אבל מדובר על דגם מיושן שאוטוטו אמור להיות מוחלף (כבר הוחלף בארה"ב ויפן), והמנוע שם הוא לא בדיוק "טיל בליסטי". תעשה נסיעת מבחן ואם הביצועים מספקים את אמא שלך, תקחו.

ספייס סטאר זה רעיון מחריד לצרכים שהעלת. אין לה תא מטען גדול (אין לה תא מטען כמעט בכלל), אין כח בשיט, והיא לא נוחה בנסיעה בינעירונית. ספייס סטאר זה אחלה אוטו בעולם לבוגרי תחבורה ציבורית שמסתובבים בעיר. סה טו.

ריו היא רעיון קצת פחות גרוע, אבל עדיין מאוד גרוע. תא המטען קצת פחות קטן וסביבת הנהגת קצת פחות עלובה, אבל גם היא, כמו הספייס סטאר, תוציא לאמך את המיץ עד שהיא תאיץ (החרוז בטעות). את העקיפות שלה היא תצטרך לתכנן עוד לפני שהיא יצאה מהבית, וזה באופן כללי עובד פחות טוב.

האוקטביה טובה מהראפיד, כמו שבטח כבר הבנת, בכל פרמטר חוץ מביצועים (ולא, לא רק על הנייר). היא מרווחת, איכותית, נוחה ונעימה יותר, ובאופן כללי מרגישה "הרבה יותר אוטו", שזה הגיוני, כי היא יושבת בקטגוריה אחת מעל. וגם כי היא לא מיועדת לארצות כמו קוסטה ריקה או אוזבקיסטן.

!!!טוויסט בעלילה!!! קחו את הראפיד. רוב הסיכויים שכל בלבולי המוח שכולנו כתבנו פה לא יעשו על אמא שלך שום רושם והיא תרגיש יופי טופי בראפיד, ותהנה מעקיפות זריזות כל יום. אולי בכלל שווה לשקול סיאט לאון. מחיר של ראפיד, איכות (כמעט) של אוקטביה וביצועים של... סתם, לא, ביצועים בסדר כזה, קצת יותר טוב מהאוקטביה.

אהבתי את התגובה מאוד. מחירה של הראפיד יהיה כ106k (מחיר מהיום) אבל הפחידו אותי עכשיו עם כל דיבורי הגיר הזה...לגבי הג'אז היא באמת הדגם היוצא ולא בא לי לקנות זבל ב102k. התלבטות רצינית...

פורסם (נערך)
תא המטען של הראפיד מאוד סביר - לכן לראות באולם. גם נוחות הנסיעה מאוד סבירה. לא מבין למה היא צריכה אוקטביה. בעצם, אני בכלל לא מבין למה מישהו שאין לו לפחות שני ילדים צריך אוקטביה.

לעניין האחריות והגיר DSG7 - זה הימור. אגב, הימור שלא תצטרך לקחת נניח בקורולה. מדוע היא לא נשקלה? האם בגלל המחיר? קח אותה באוויס אקספרס, ובמחיר של ירידת ערך + קצת, קיבלת ראש שקט ונעים באופן מפתיע, לשלושים חודשים. בוודאי מול מנוע 1.2T+DSG7.

בטקגוריה נמוכה יותר - יש למשל קליאו סטיישן. בנוסף - לאון סטיישן אם אתה חי עם השילוב האמור של 1.2T+DSG7.

אגב, גם היא מוצעת באוויס אקספרס.

ולגבי מכירת אוקטביה במחירון - אני קצת סקפטי. עוד באירופה הייתי. בדיקה קצרה ביד2 מעלה שגם הדגמים הידניים מגלים גמישות. על אלפי רכבי ה- DSG אין צורך להכביר במילים.

קורולה לא נשקלה מאחר והראפיד תעלה לי כ106k וג'אז כ102k, וכפי שאתה יודע טויוטה הרבה יותר יקרה מזה. הגיר ממשיך להדאיג אותי וזה לא נראה לי עניין להמר עליו,מה גם שהאחריות הינה לשנתיים בסקודה,וכפי שאני מכיר את אמי הרכב יוחזק אצלה לכ7 שנים.ורכב שאינו 0 ק"מ אינו אופציה בכלל מבחינתה.

עריכה אחרונה על ידי NAP
פורסם

אם זו סביבת המחיר, והיא קובעת, אזי באתר מוטורי motori.co.il יש כמה אפשרויות קרובות במחיר, כגון הקרוסאובר של סוזוקי, קיה סיד סטיישן (!), ואפילו האימפרזה שמוצעת במחיר סופר-מדהים אך אינה רכב זריז.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם יש אפשרות להביא את הסיד סטיישן לסביבת המחיר המבוקשת, זו בהחלט אופציה ראויה. רכב מעולה ובלי כוכביות אמינות של הסקודות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחזק לגבי הסיד - מכונית מצויינת, והעובדה שאתם מתכוונים להחזיק ברכב הרבה זמן לא תפגע בכם כשתרצו למכור אותה (הסטיישן מאד נפוצה בציים).

כמו כן, סביר להניח שתקבלו 3 שנים אחריות ולא 7, אבל מול כל מכוניות ה-"0 קילומטר יד ראשונה" היא הטובה מכולן ובפער גדול מאד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...