Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

מבקש את חוות דעתכם. מדובר בסוזוקי אלטו ידנית 2012, הרכב נמכר מחברת השכרה, עשה 70,000 ק"מ עם טסט ביולי הקרוב.

כאשר שאלתי את הנציג מתי אוכל לקחת את הרכב ענה שיש להחליף לו שני צמיגים ולתקן נזילה מתיבת ההילוכים ואז יוכל למסור לי את הרכב.

השאלה שלי אם נזילה מתיבת ההילוכים זה משהו שאמור להדליק לי נורה אדומה ? אני לא מבין בזה מכנית, נזילה מתיבת ההילוכים זה משהו שקורה כתוצאה מבלאי או שזה אומר שיש בעיה עם תיבת ההילוכים ?

ובכלל, הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם נכון יהיה לשלם עבור זה הרכב ? הוא דורש 33,000 ש"ח, ירד ל- 31,000 ואני שואל אתכם אם יש מקום להוריד יותר או שזה מחיר הוגן עבור הרכב הספציפי הזה עם כל המשתמע מכך (טסט בקרוב, קילומטראג' גבוה) ?

תודה

נ.ב.

אני נעול לגבי סוג הרכב, רק שואל אם להתרחק מהרכב הזה ספציפי ואם לא אז כמה נכון להשקיע בו

פורסם (נערך)

רכב 2012 וכבר נזילה?

תפתח יד 2 ותיראה שבתוספת של 3-4 אלף תוכל לקנות רכב מיד 1 עם ק"מ קטן הרבה יותר.

למשל:

fvwj84.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

3-4 אלף זה מבחינתי גם כסף, אני סטודנט ומנסה לחסוך איפה שניתן.

אני מקבל מהם אחריות על המנוע והגיר, אדם פרטי לא ייתן לי את האחריות הזו.

אדם פרטי גם לא יתחייב לרכוש ממני את הרכב לאחר 3 שנים.. כמו כל דבר בחיים פלוסים ומינוסים.

אגב אצל אדם פרטי אין לי באמת דרך לוודא שנעשו טיפולים בזמן בשונה מחברת רכב.

כך או כך, מה הסיפור של נזילת השמן בתיבת ההילוכים ? זה משהו קריטי לרכב או שזה כתוצאה מבלאי לדעתך ?

פורסם (נערך)

זאת חברה מוכרת או מגרש?

ואם בזמן הזה תהיה תאונה? הם גם ירכשו ממך או יורידו לך בצורה רצינית?

אצל אדם פרטי ברכב 2012 הולכים למוסך מורשה ששם הרכב היה צריך להיות מטופל ומוצאים היסטורית טיפולים.

יכולה להיות נזילה,למרות שברכב הזה הסיכוי מאוד נמוך,אתה קונה רכב לכמה שנים,עדיף תשקיע עוד 3 אלף ותיקנה רכב שלא אנסו אותו בחברת השכרה ועם ק"מ גבוהה.

לדעתי המחיר לא מספיק טוב,יש לך עוד חודשיים הוצאה של 1000 שקל טסט וזה בתנאי שלא ימצאו כלום,ודבר שני בדקת את הרכב בכלל?

הבחורה ביד 2 רוצה34.500 נניח תוריד ל 33,יש פה הבדל של אלפיים שקל,לא עדיף?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי כדאי להתקשר למודעה שפורסמה ולספר לה על המצב? אולי תתגמש למחיר שאתה רוצה.

לדעתי - משהו מסריח ועוד לא התחלת את הקניה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

והכי חשוב... תקח את הרכב לבדיקה מטעמך לפני שאתה רוכש.

לא לסמוך על מה שהנציג אומר לגבי טיב הרכב.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הרוב מבקשים על השנתון הזה 36,000-40,000 דווקא הייתי חושד בזאת יותר.

חברים בבקשה תתמקדו בשאלה שלי, אני מעריך מאוד את הניסיון למנוע ממני מליפול אבל השאלה שלי היא בעיקר האם תיקון של נזילה מתיבת ההילוכים זה משהו שמעיד על "סערה בדרך" או שזה עניין של בלאי ?

פורסם

זה מעיד או על מכה שהייתה בתחתית או מסיכוי אחד ל שזה יקרה וזה קרה ברכב,לא הייתי אומר שזאת סערה בפתח אבל בהחלט לא מושך.

כמובן אם בכול זאת תחליט לרכוש תבדוק את הרכב בבדיקה שלך.

פורסם

אי אפשר לנבא מה יהיה.

לכאורה אין מחלות ילדות לרכב הזה.

ותקלה כזו יכולה להגרם מהמון סיבות שונות

תקח את הרכב לבדיקה ותדע מה מצבו האמיתי

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

עדיין קח לבדיקה מטעמך.

פורסם

ברכבים כאלה, שהמחירון שלהם נמוך מלכתחילה, ההנחה שאתה מקבל על סעיף השכרה/ליסינג לא שווה את מה שהרכב עבר.

אמנם 3 אלף שקל, זה בהחלט כסף, אבל פוטנציאל התקלות והשחיקה שעבר רכב השכרה, בכיף יכולות לעבור את העלות הנ"ל. שלא נדבר על זה שרכב מיד פרטית ימכר בצורה סבירה לאחר 3 שנים, ורכב עם עבר השכרה יצטרך לחתוך במחיר והרבה.

אחריות מנוע וגיר זה מכבסת מילים. אף אחד לא ייתן לך אחריות על טיימינג במנוע, ואף אחד לא יתן לך אחריות על קלאצ' בגיר.

כנ"ל לגבי קניה לאחר שלוש שנים. אף אחד לא יקנה ממך את הרכב במחירון. או שיכסחו אותו במחיר, או שתצטרך לעשות איתם טרייד על רכב אחר(שזו מילה יפה לכיסוח במחיר)

פורסם

אל תיפול בפח הזה, מה גם שאלבר חברה על הפנים בכל מה שקשור להתחייבויות אבל אתה לא תפטר מהרכב הזה בחיים והסיכוי לתקלות גדול.

אני רואה בימים אלה בכינרת רכבים כמו אלה דחוסים בדוסים שקורעים להם את התחת, במיוחד הקטנות כי מחפשים איך לחסוך כסף וזאת הקטגוריה הכי זולה.

תחכה עם הרכישה,תחסוך עוד טיפה ותקנה מפרטי. מה גם שאת הבן אדם הפרטי ניתן להוריד במחיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...