Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין את מי שמתנגד לרכב מתוך שיקולי "מגניבות" - קורולה זה לא בדיוק משאת נפשם של חובבי הגה. (גם לא מאזדה 3 או 6) אבל לומר שזה רכב גרוע חוטא לאמת.

יצא לי לעשות מקצה על קורולה (אוט' דווקא) בכוכב יאיר, וגם טם היא לא מי יודע מה כיפית, היא מתנהגת לא רע בכלל ביחס לקטגוריה. אם הייתה רובוטית, ללא ספק הייתי נהנה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי לרכב יש התנהגות מאד מאד מפתיעה ביחס לקטגוריה שבה הוא נמצא ,

אני מגיע מעולם של 4 שנים עם קליאו ספורט MK2 ובכל זאת אני לפעמים מופתע מהקורולה הזו... בעיקר בחיפה ובעיקר על מצב ידני ;)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

איך קיבלת קלאצ' חינם?

לי יש אחת עם 60k מטופלת במרכזי וצריך לעשות עכשיו קלאצ' למי פנית בשביל לקבל חינם?

פורסם
איך קיבלת קלאצ' חינם?

לי יש אחת עם 60k מטופלת במרכזי וצריך לעשות עכשיו קלאצ' למי פנית בשביל לקבל חינם?

טיפלנו במוסך בפ"ת לא זוכר איך קוראים לו (שפילמן? שיפמן?) והם פשוט דיברו על המקום עם החברה והם אישרו לו להחליף לנו בחינם

פורסם
למה כמה זה לוקח בדרך כלל?

אני עם 124K קילומטרים ועכשיו מתחיל להרגיש שאני לקראת החלפת קלאץ' למרות שאולי אפשר לסחוט עוד כמה מילימטרים עם כוון מחדש. מה שכן, אני נהג "עדין" והרגל שלי יורדת מהגז באופן אוטומטי לקראת החלפת ההילוך.

• תוכן חדש...