Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יפה. זוג צעיר. מה התכניות לעתיד?

חסכונות של 50 אש"ח נראים הרבה כסף, במציאות זה מעט מאוד. רוצים להוציא הכל ועוד לקחת הלואות? מתכון לצרות בעתיד, כאלה שלא ישפרו את הזוגיות.

עסקות הבלון\ליסינג פרטי עם החזרת הרכב כעבור 3 שנים הן מלכודת דבש וצריך לחשוב היטב על מה שיקרה במהלך 3 השנים ובמיוחד בסופן.

אז בואו נתחיל מתחלה:

לאיזה צרכים ישמש הרכב?

האם יש אלטרנטיבות ראויות לשימוש היום יומי (שני זוגות רגליים, תח"צ)?

משהו על מצבכם הכלכלי הנוכחי והתחזית לעתיד?

בלי לדעת את כל אלה קשה לייעץ לכם. יתכן מאד שהעצה הטובה ביותר תהיה להמנע מרכישת רכב בשלב זה, ואם אתחם מתעקשים - להשתמש רק באמצעים שבידכם. שימו לב שההוצרות רק מתחילות עם רכישת הרכב: צריך לבטח אותו (כמה אלפי ש"ח לפני שקיבלתם אותו), לקנות דלק, לבצע טיפולים, "יישור קו" ברכב מיד שניה - הכל עולה כסף, והרבה. האם יש לכם ההכנסות השוטפות הדרושות? עד כמה יפגע כושר החסכון שלכם להוצאות הגדולות באמת בעתיד?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת :)

שנינו בני 20 , לא עושים צבא מסיבות כאלו ואחרות ו50 שיש לנו הם ללא הלוואות או מינוסים כלל , שנינו מכניסים משכורת מומצעת של 10 ביחד , והתכנונים שנה או שנתיים הבאות נתחיל לימודים

האוטו ישמש בעיקר לניסעות קצרות בעיר , לפעמים נסיעות ללוד (אנחנו מרחובות ) ובעתיד ללימודים עצמם

המיני הקטנות לא נחשבות כי החברה כלל לא אוהבת ולא מתחברת

תוכל לפרט מה זאת אומרת מלכודת דבש ? אני רוצה לעשות את כל שיעורי הבית לפני זה

החברה היא נהגת חדשה מה שידוע לי מקפיץ את הביטוח בעוד כמה אלפים

פורסם

50 אלף שקל זה הרבה כסף לרכב חדש.

היום כדי לרכוש רכב חדש (כמו הרנו-90K) צריך 30 אלף בערך מזומן ומשכורת קבועה.

2 הרכבים שבחרת הן אופציות טובות, הרנו הרבה הרבה יותר מאובזרת מהאיביזה ולדעתי נוסעת גם יותר טוב.

אם אתה שואל אותי? אין מקום לשאלה והרנו לוקחת (ניסיתי את הגרסא 0.9T הידנית ממול האיביזה FR)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בני 20 ומרויחים ביחד 10,000 ש"ח בחודש, מתכננים לימודים? אם אתם מתבססים על הכנסותיכך רדו מנושא הרכב. איך שלא תסתובבו הוא יאכל לכם שליש מההכנסות החודשיות, במקרה הטוב.

עניין נוסף הוא העובדה שאתם צעירים מאד, אני מניח שהזוגיות עדיין לא מגובשת כסופית. אתם רוצים להכנס לשותפות ברכב - אם זה יגרום לחץ כלכלי (למשל, אם מי מכם יפוטר מעבודתו) זה עלול לגרום סכסוך ביניכם. בודאי שבמקרה של פרידה יהיה עליכם למכור את הרכב, מה שיגרום לפסד כספי משמעותי. אם תרצו לגור יחד - עלות דיור + רכב לא ישאירו לכם כסף למזון, שלא לדבר על שאר הוצאות שוטפות.

בקיצור - המלצתי החמה היא לרדת מהעניין לחלוטין בשלב זה ולחסוך כדי לממן את הלימודים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב זה הוצאה. נקודה.

אני יודע שביקשת עצה לאיזה רכב לקנות. אני רוצה לתת לך עצה אחרת, ולחשוב על זה שוב.

מה גם שחברתך נהגת חדשה, ובמידה והיא / אתה תעשו תאונה חס וחלילה, מי ישלם יותר / מי פחות?

מי ישלם את רוב הסכום של הביטוח? כיון שהסכום מוקפץ ע"ר היותה נהגת חדשה.

ואם חלילה תיפרדו מסיבה כזו או אחרת, מה יהיה אז עם הרכב?

אלו נקודות שכדאי לך לחשוב עליהן טרם רכישת הרכב.

בנימה אישית, ממליץ לך על הקליאו.

פורסם

תקשיבו ל-sperial, הוא העלה כאן כמה נקודות מאד חשובות ונכונות. נראה לי רעיון בוסר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...