Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2004 ידנית - צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

צריך את עזרתכם בנתוני צריכת דלק של פולו 1400 ידנית שנת 2004.

הרכב מטופל במוסך מורשה , יד 1 עם 100,000ק"מ אך בעל הרכב אינו יודע לומר מהי צריכת הדלק של הרכב.

מחיפושים בפורום נתקלתי בפער גדול בין הנתונים , חלק דיווחו על 1 ל 11 וחלק על 1 ל 14 נסיעות משולבות

אשמח לעזרתכם..

פורסם

צריכת הדלק תלויה בהרבה גם בנהג, אם הרגל שלך כבדה על הדוושה אתה לא תצליח לקבל חיסכון בדלק. אני מהפולו קלאסיק שלי שהיא שנת 2001 ידנית מוציא בנהיגה משולבת רגועה מאוד 1:13 בערך. אני מניח שלהתחשב שהפולו הזאת חדשה יותר, קטנה וקלה יותר אז תצליח להוציא ממנה במשולב 1:14 או יותר וזה שוב תלוי בצורת הנהיגה שלך.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לאוזניי ועיניי הלא משכילות בתחום הרכב - אם צריכת הדלק ברכב שכזה תעמוד על 1:11 אז מה הרעיון באוטו כזה ?

נראה לי שאם כל הרכיבים שקשורים לצריכת הדלק - תקינים, אין סיבה להגיע לצריכה כזו למעט נהיגה מופרזת :)

פורסם (נערך)

בתור בעלים של סיאט קורדובה 2005 ידנית (אחות של הפולו) 75 כ"ס, הרכב עם 250K ק"מ על השעון.

צריכת הדלק בכביש מהיר בנסיעה של 90-110 קמ"ש מגיעה לליטר ל-15.5 ק"מ. באזור הצפון ההררי שבו גרתי עד לא מזמן, משולב של נסיעה בעיר וכביש בין עירוני הגעתי לליטר ל 12.5 ק"מ.

סה"כ כשאני בודק בין תדלוק לתדלוק, אני מקבל בממוצע 1:14. הנסיעות שלי לרוב הן 20% עירוני, 80% בין עירוני (עם פקקים פה ושם).

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • תוכן חדש...