Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא עזרתכם חברים - יש לי ולאשתי התלבטות, אנחנו מעוניין למכור את המאזדה 2 2008 אקטיב שלנו ששירשתה אותנו נאמנה, ולנסות להשתדרג - (לפי סדר העדיפויות הנ"ל)

א. למשהו יותר נוח לנסיעה, וגם נוחות פנימית

ב. חסכוני בדלק, לפחות כמו המאזדה 2

ג. מאובזר מאובזר מאובזר

חמתי שתחיה מוכנה למכור לנו את הרכב שלה, שימו לב:

מאזדה 3 2008, יד ראשונה, הדגם המאובזר יותר(קומפורט) האישה בקושי נהגה לקופת חולים ולסופר (59K ק"מ כרגע, האוטו עלה לכביש באוק' 2008), הרכב טופל רק במאזדה מורשה, או בשורה התחתונה - אני לא דואג כלל לקנות ממנה, חוסך את הבדיקה ובאמת שאני בראש מאוד שקט.

לוי יצחק משוקלל מראה 51,700, יד 2 מראה 50,800, הגברת מוכנה ב-50K תוך שהיא מבטיחה לתקן תקלה יחידה שיש כרגע באוטו שזה החלונות החשמליים האחוריים שלא עובדים. טסט עוד חצי שנה.

מצד שני - אנחנו איפהשהוא כן רוצים להשתדרג, לרכב קצת יותר מרווח ממה שיש לנו כרגע ויותר מאובזר, וכן להשתדרג בשנתון לכיוון 2011-2013. המכוניות שחשבנו עליהן: קיה ריו\קיה סיד\יונדאי i30\פיג'ו 208.

למעט הפיג'ו שלא נכנס בתקציב, כל השאר נעות ריאלית באזור ה-65-70K (אפשר למצוא גם שנתון 2011 במחירים כמו 55-60, אבל זה יהיה קשוח יותר).

בהנחה שהמחירון לפי לוי יצחק משוקלל של הרכב שלנו (42,500) הוא נתון אמין, השיקול ברור כאן.

מה אתם הייתם עושים? בהתייחס להעדפות שלנו?

תודה מראש.

פורסם

לפני הכל ארמוז בעדינות, שחמתך עושה עסקה נהדרת, אם היא מוכרת את הרכב שלה ב 50K.

הנתונים הטובים, לא משנים בעיניי את העובדה שהסיכוי שהיא תקבל מחיר כזה הוא די אפסי :)

הכל שאלה של מה אתה ואישתך רוצים, מה אתם מוכנים לשלם על זה וכמה אתם מוכנים לשלם על זה.

אם יש לכם את הכסף לבזבז על רכב חדש יותר, והדבר לא ישפיע על חייכם, נהדר.

אם בשביל לקנות רכב ב 70K במקום 50K, אתם צריכים להתאמץ מאוד, אולי לא כדאי להיכנס לזה.

הדבר תלוי בכם.

מעבר לכך, יהיה הבדל במעבר ממאזדה 2 למאזדה 3.

מבחינת נוחות נסיעה, מאזדה 3 די נוקשה, מתלים לא רכים.

תוסיף על כך שמדובר בקומפורט- משמע, חישוקי 16" בעלי חתך נמוך יחסית, שלא יצרמו לנוחות בנסיעה (הכל יחסי כמובן).

מאזדה 3 לא נחשבת לחסכונית בדלק, אבל גם לא שתיינית כבדה.

אצלי הממוצע הוא 1:10.5 בערך, ואני חייב להעיד שאני עם רגל ימנית לא קלה :)

לגבי אבזור, למה בדיוק אתה מצפה? מה חשוב לך?

פורסם

תודה רבה על התגובה, לגבי הרמז זה משהו שכבר ידעתי מראש כמובן :-)

לגבי האבזור - בעיקר נושא השליטה מההגה, והאפשרות שהמערכת תוכל לקבל חיבורי USB ו-AUX לצורך העניין. לא אוהב את המערכת המובנית שיש לי כרגע במאזדה 2 אקטיב.

פורסם

שליטה מההגה תהיה לך בדגם הקומפורט.

יהיה לך קל לחבר AUX, ע"י כבל פשוט מאיביי ועבודה של 10-15 דקות.

לגבי USB, זה כבר יותר בעייתי לדעתי, פשוט מהסיבה שעד כמה שזכור לי, למערכת המקורית המובנית ברכב, אין אפילו הכנה לזה.

אצלי ברכב החלפתי את המערכת המקורית למולטימדיה ואז הוספתי חיבורי USB ו AUX ללא כל בעיה :)

http://www.ebay.com/itm/New-Car-3-5mm-AUX-Audio-CD-Interface-Adapter-Cable-For-Mazda-2-3-5-6-2006-2013-/271595889180?fits=Year%3A2008%7CMake%3AMazda%7CModel%3A3&hash=item3f3c60621c&vxp=mtr

זה הכבל. יש עוד המון סוגים, רק תבחר.

אגב, לפי הכותרת שלו, גם למאזדה 2 שלך אתה יכול להוסיף אותו ויהיה לך חיבור AUX גם שם :)

בכל מקרה, אני עשיתי דבר דומה, אבל קניתי כבל שהחיבור עצמו הוא נקבה ולא זכר, ואז קדחתי חור קטן במיקום אסטרטגי

ושם קיבעתי את החיבור. הרבה יותר נוח ואסתטי לדעתי מאשר כבל זכר שלא מקובע לשום מקום.

• תוכן חדש...