Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אנחנו מחפשים רכב משפחתי, חסכוני, שיכולים להכנס בו שני כסאות בטיחות ובוסטר מאחורה. במגרש שהיינו בו הוצע לנו לקנות ניסאן טידה 2011, 96 אלף קילומטראז' בסביבות ה-65,000. מתלבטים כי שמענו דיעות סותרות על איכות הרכב. נשמח לעוד חוות דעת וגם אם יש הצעה לרכב אחר שעומד בקריטריונים הנ"ל בסביבות המחיר שצוין. תודה

פורסם

הטידה רכב צר, קשה לי להאמין ששני כסאות ובוסטר נכנסים יחד במושב האחורי

נראה לי שהמחיר קצת גבוה. קילומטראז די גבוה

הרכב נחשב אמין, פשוט, לא מצטיין בשום דבר, עושה את העבודה. די זול לתחזוקה.

גם לא ממש חסכוני בדלק (למרות הקמפיין שעשו לו כששווק כרכב חסכוני)

אני לא הייתי הולך על העסקה שהצגת. רכב בינוני, אקזמפלר לא נשמע מציאה, במחיר גבוה.

אישית הייתי מעדיף לחפש מיצובישי, רכב משפחתי אמיתי (הטידה על מרכב של קליאו), אמין, נוח יותר, מיושן באותה מידה, ובעלויות זולות יחסית לשוק.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

רכב משפחתי מתאים ל 3 ילדים במושבי בטיחות מאחור ובתקציב מוגבל- פורד פוקוס צורה קודמת. נכון שזה לא רכב משפחתי הכי חסכוני או מהיר, אבל הוא נוח, מרווח מאחור, בטיחותי ,בגאז' גדול ומחיר קניה נמוך יחסית. גם מיצובישי לנסר די דומה בתכונות לפוקוס דור 2.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הטידה רכב צר, קשה לי להאמין ששני כסאות ובוסטר נכנסים יחד במושב האחורי

נראה לי שהמחיר קצת גבוה. קילומטראז די גבוה מסכים המחיר קצת גבוה

הרכב נחשב אמין, פשוט, לא מצטיין בשום דבר, עושה את העבודה. די זול לתחזוקה- טעות (כנראה לא נסעת ברכב)טידה נוחה יותר מרוב המשפחתיות, מרווח באופן יחסי מבחינת ברכיים (אכן כן הרכב צר ולכן לא מתאים למשפחה עם 2 בוסטרים וכסא)..

גם לא ממש חסכוני בדלק (למרות הקמפיין שעשו לו כששווק כרכב חסכוני) - שוב טעות הרכב חסכוני באופן יחסי למשפחתיות (משווה קו +/- עם הטויטה).

אני לא הייתי הולך על העסקה שהצגת. רכב בינוני, אקזמפלר לא נשמע מציאה, במחיר גבוה.

אישית הייתי מעדיף לחפש מיצובישי, רכב משפחתי אמיתי (הטידה על מרכב של קליאו), אמין, נוח יותר, מיושן באותה מידה, ובעלויות זולות יחסית לשוק.

בהצלחה.

הרכב לא מתאים רק עקב היותו צר (ראה התייחסותי להערות קודמי בגוף תשובתו).

פורסם

כנראה שהרכב לא יתאים ל- 3 כסאות בטיחות. מה שכן, מדובר במכונית נוחה מאוד, מכיר כמה נהגי מוניות שהחזיקו רכב כזה והיללו אותו מאוד, גם מבחינת נוחות וגם מבחינת אמינות.

בכל מקרה, המחיר שהציעו לך- גבוה ולא ריאלי

פורסם
הרכב לא מתאים רק עקב היותו צר (ראה התייחסותי להערות קודמי בגוף תשובתו).

כשרשמתי לא ממש חסכוני בדלק, משמעו הוא שהוא לא טוב יותר ממשפחתית ממוצעת. בעוונותי כנהג ליסינג וותיק, התנסיתי גם בטידה.

יש לי קטע תמיד לבדוק צריכת דלק, הגם כשאני לא משלם עליו.

הטידה צרכה בממוצע (נסיעות ארוכות בעיקר, בשעות פקקים, אופי נהיגה חסכוני) כליטר ל10 וחצי עד 11 בלחץ (בנהיגה חסכונית מאד!!)

נכון היא אוכלת פחות ממזדה 3 ומפוקוס. אבל זה לא חוכמה

וכאחד שצבר הרבה שעות נסיעה בה, בנסיעות ארוכות, היא לא הייתה נוחה לי יותר מפוקוס ובטח לא מהג'טה. ממזדה זה לא קשה להיות נוחה יותר.

לא רשמתי עליה דבר רע, אני חושב שזה רכב משפחתי קטן סביר, עושה הכל מספיק טוב, לא מצטיין בכלום, והכי חשוב אמין וזול לתחזוקה.

במחיר נכון קניה טובה, למשפחה קטנה.

• תוכן חדש...