Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת ששרייד 1993 ידנית זה רכב שיכול להפגין אמינות משובחת מאוד.

לא אופתע אם ימשיך ליסוע אחרי לא מעט רכבים שצעירים ממנו ב 5 או 10 שנים.

6000 נראה לי מוגזם והוא כנראה לא יקבל את זה.

מצד שני אפשר לקחת הימור מושכל. להגיע אליו עם 3000-4000 ביד ואולי הוא ימכור.

שווה לקנות אותו אם הוא תקין לנסיעה (צמיגים מיזוג וכו') והטסט לא קרוב מדי. הייתי גם מוודא שהבעלים הנוכחי מחזיק את הרכב לפחות כמה שנים (לוודא שלא מגלגל אליך נבלה).

יש מצב שב 3500 תרכוש לעצמך אמצעי תחבורה זול להפליא ודי אפקטיבי. והסיכון הוא סביר.

כמובן שיש לשקול את החלופות ולדעתי קניה כמו שתארתי לא יותר מסוכנת מרוב הרכבים שתקנה ב 10,000 ש"ח.

זה יד 1. מדובר על אדם מבוגר שלא ממש רוצה לדבר על מחיר. וזה דיי רחוק ממני. אז לבזבז חצי יום על נסיעה כשלא ברור אם אני אחזור עם רכב - מיותר :) אבל אתה לגמרי צודק.

פורסם

לשלם 6000 ש"ח על שרייד בת 22 נשמע מופרך.

אבל האמת שלא מדובר בשחור ולבן. כי בתכלס, מה עוד אפשר לקנות ב 6000? אם ברכב הזה אין הפתעות והוא באמת טופל כנדרש אז הוא אולי באמת עדיף על חלופות אחרות במחיר הזה.

אבל שוב, 6000 לשרייד 1993... לא מסתדר.

אולי תמתין לראות האם הוא מתגמש.

ואגב, לגבי "לא ממש רוצה לדבר על המחיר". יותר קל לסגל גישה זו בטלפון. גם כדי לסנן נודניקים. אל תהיה בטוח שאם אתה מגיע עם 4500 ביד הוא לא ימכור.

אתה חושב שזה כזה קל ותענוג למכור רכב בן 22 שנה?

פורסם

6000 ש"ח לרכב בן 22 זה הזוי.

רכב בלי כריות אוויר, בלי ABS - למה בכלל לרכוש כזה דבר? תוספת קטנה של כסף ואתה רוכש לעצמך פונטו ספייס 2005, אני מניח שנמכרות סביבות 10-11K, רכב מודרני, חסכוני ואיכותי עם אבזור בטיחותי שהשרייד יכולה לחלום עליו - וכמובן ללא הגיבנת המופלאה והכיפית של טסט פעמיים בשנה + אישור רכב מיושן.

אם אתה כבר בעניין של השרייד, אל תשלם יותר מ-3000 ש"ח - וגם זה בתנאי שאתה לא מזהה מכלול של בעיות והרכב נוסע סביר + מזגן מקרר.

פורסם

אני עם פוקוס 2005 עד כמה שקיבלתי את הרכב שמור הוא מתחיל להראות את אותותיו מבחינת בלאי.

לא הייתי הולך על זה.

• תוכן חדש...