Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לקראת רכישת רכב מיד שניה, סוג הרכב הוא מאזדה 3 ספורט קומפורט, 5 דל', שנת הדגם- 2008.

הרכב עבר 137,000 ק"מ ו-2 ידיים (פרטיות בלבד).

המנוע הוא 1600 סמ"ק, 105 כ"ס, גיר אוטומט.

מחירון לפי לוי יצחק: 45,329 ש"ח.

מישהו מכיר את הרכב? יכול להמליץ? ואיזה מחיר כדאי לשלם? מתחת למחירון? מעל?

מודה לעוזרים מראש.

mazda 3 1.6 2008

פורסם

לגבי מחיר אני לא אתייחס, זה בינך לבין המוכר.

לגבי הרכב עצמו - רכב לא רע. נראה טוב לדעתי, נוסע טוב יחסית למשפחתיות 1.6 אוטומטיות. אמין, תחזוקה לא יקרה. לא כ"כ מרווחת ואפילו אפשר לאמור די צפופה ביחס למכוניות אחרות בקבוצה.

אני זוכר שבדגם 5 דלתות הייתה בעיה בפנסים אחוריים שהיו דוהים בשמש מהר מאוד.

גירסת 5 דלתות פחות נפוצה מגירסת 4 דלתות שיש עשרות אלפים ממנה על הכביש, מה שעושה אותה מיוחדת יותר.

פורסם

הפנסים האחוריים לא רק דוהים, מניסיון של שני רכבים כאלה בשנתון 08, הפנסים האחוריים נמסים בתוך הבקלית.

דגם האצ׳באק, לא סדאן.

אצלי הוחלף בזמנו במסגרת אחריות, לא יודע מחירם.

לדעתי ק״מ קצת גבוהה, אין שום סיבה לשלם בימינו מחירון או אפילו מעל כשהשוק מוצף.

פורסם

לאון צודק,

גם אצלי נמסו הבקליות, אישית עדיין לא החלפתי אותן,

אבל כבר הזמנתי לדים ב- 50 ש"ח לזוג שאמורות לפתור את הבעיה .

בקשר לרכב,

תבדוק מחלות ידועות: תושבות מנוע (במידה ויש צורך להחליף רק למקורי!), בולמים.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אוקי. תודה על העזרה!

מחר אני נפגש עם המוכר ואבדוק את הנושאים האלו.

לאון צודק,

גם אצלי נמסו הבקליות, אישית עדיין לא החלפתי אותן,

אבל כבר הזמנתי לדים ב- 50 ש"ח לזוג שאמורות לפתור את הבעיה .

אשמח לדעת מאיפה הזמנת את הנורות?

mazda 3 1.6 2008

פורסם

אהלן, תודה!

אז ככה, אתמול נפגשתי עם המוכר (אציין שאני מכיר את המוכר מלפני כן, חברים מהעבודה בעבר) ולקחתי ממנו את הרכב על-מנת שאוכל לגשת איתו היום לבדיקה. מכיוון שאני מכיר אותו אז לא הייתה לו בעיה לתת לי אותו ולא חתמנו על שום מסמך או משהו בסגנון (הבטחתי לשמור עליו בלילה :)). נפגשנו בנתניה ומשם המשכתי לחיפה (מקום מגוריי).

היום בבוקר קפצתי עם אבא שלי למוסך שלו (לא למכון בדיקה) על-מנת שיבדקו את הרכב, המוכר אמין ואבא שלי הציע ללכת למוסך קודם לפני שרצים למכון בדיקה (זה גם ללא עלות :)).

המוסכניק (שאבא שלי סומך עליו מאוד) נתן כמה דברים שדורשים תיקון/החלפה ומחירים לפי דעתו (לא מנוע/גיר או משהו קריטי כזה), למשל:

4 צמיגים- 1,400 ש"ח.

בלמים קדמיים- 600 ש"ח.

כיוון פרונט- 350 ש"ח.

כיוון מתלה קדמי+ החלפת משולשים קדמיים- 1,000 ש"ח.

ולאוטו יש גם 2 פגיעות פח לא קריטיות אבל מורגשו שלהערכתו יעלה באזור ה-2,000 ש"ח.

מעבר לכך האוטו צריך לעבור טסט כבר ביוני הקרוב.

המחירון של הרכב לפי כל הנתונים העדכניים (ק"מ וכו') עומד על 45,293 ש"ח (יצחק לוי).

עכשיו אשמח לשמוע את דעתכם/עצתכם, גם לגבי הטיפולים שהמוסכניק נקב שנדרשים וגם לגבי מחיר לרכב שאני צריך להציע (מדובר בחבר בסה"כ ואני לא רוצה להציע מחיר מגוחך שהמטרה תהיה ל"שחוט" אותו אלא מחיר הגון שאתם חושבים שכדאי לשלם על הרכב).

או לחלופין לגשת למכון בדיקה רשמי לשלם 500 ש"ח ולקבל דוח רשמי עם כל הליקויים.

שוב, תודה מראש על העזרה!

mazda 3 1.6 2008

• תוכן חדש...