Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 צרה מאוד ולא תאכלס 2 מושבי בטיחות עם סלקל במושב האחורי, אא"כ מדובר במושבים הצרים שהזכרתי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מבנה הספסל האחורי ברוב המכוניות מתאים ל-2 נוסעים. כדי שיתאים ל-3, קפל מגבת ונסה ליצור מושב שטוח ככל הניתן. לי לפחות נכנסו 2 מושבי בטיחות + סלקל בפוקוס דור נוכחי. לא נוח אבל נכנס בלי שאחד מהם יהיה בזוית.

אם אתה לא חייב אוטומטי, מה דעתך על ברלינגו ושות'? מושב אחורי מאוד מרווח, יותר מרכב מנהלים ומתאים ל-3. תקרה גבוה בה נוח להכניס ולרתום את הילדים, תא מטען פסיכי ומנועי דיזל חסכוניים.

פורסם
חבר קנה לאחרונה הונדה FRV. יש בה ים מקום ל-3 כיסאות (נולד לו לאחרונה ה-3).

אתה לא צריך נטרול כרית אוויר.

ISOFIX אני לא יודע, אבל בכל מקרה אם אתה קושר נכון את הכסא זה חסר משמעות (זה לא יותר בטיחותי אלא יותר קל לקשירה)

גם אח שלי קנה את אותו הרכב בשביל 4 זאטוטים. מה שטוב זה שזה לא בא על חשבון הבגאז'.

פורסם
מבנה הספסל האחורי ברוב המכוניות מתאים ל-2 נוסעים. כדי שיתאים ל-3, קפל מגבת ונסה ליצור מושב שטוח ככל הניתן. לי לפחות נכנסו 2 מושבי בטיחות + סלקל בפוקוס דור נוכחי. לא נוח אבל נכנס בלי שאחד מהם יהיה בזוית.

אם אתה לא חייב אוטומטי, מה דעתך על ברלינגו ושות'? מושב אחורי מאוד מרווח, יותר מרכב מנהלים ומתאים ל-3. תקרה גבוה בה נוח להכניס ולרתום את הילדים, תא מטען פסיכי ומנועי דיזל חסכוניים.

ברלינגו הוא פתרון מצוין למשפחה. גם דלתות צד נגררות הן הרבה יותר שימושיות מדלתות רגילות.

פורסם

בתמונה רואים בוסטר עם משענת גב, ולא מושב בטיחות. יש הבדל של 5-10 ס"מ ברוחב של שניהם. 2 בוסטר גב ומושב בטיחות נכנסים גם אצלי באוקטביה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

סיטרואן C4 Picasso (הרכב שלי בתמונה).

בתקציב שלך נכנס 2008 2.0 ליטר אוטומט ואולי אפילו 2009 1.6 ליטר רובוטית.

יש ISOFIX בכל מושב מאחור

picasso_int.JPG

עריכה אחרונה על ידי nonagon
הוספת מידע על ISOFIX

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

• תוכן חדש...