Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תה יכול בתקציב הזה גם להכניס יונדאי אקסנט 1.6 , 2007-2008

אם אתה מעוניין בזריזות , היא לוקחת בקלי קלות גם את האימפרזה 2000 סמ"ק שלא לדבר על האחרות.

על אמינות אין מה להוסיף.

הרכב לא בתקציב, לא יודע אם ניתן להעריך את זריזותן של המכוניות רק עפ"י נתונים שעל הדף ~ ואם כן היא לא בדיוק לוקחת "בקלי קלות"

תודה

פורסם

אני לפעמים לבד ולפעמים עם: סטודנטים\אמא\חברה\חברים .. לא זקוק לרכב משפחתי בגלל המקום אלא בגלל מה שיש לו להציע מבחינת אמינות\כוח ביצועים וכדומה..

היונדאי גטס לא לטעמי.

פורסם
הרכב לא בתקציב, לא יודע אם ניתן להעריך את זריזותן של המכוניות רק עפ"י נתונים שעל הדף ~ ואם כן היא לא בדיוק לוקחת "בקלי קלות"

תודה

בתור בעלים של אחד שנקנה לפני כחצי שנה במחיר הזה , זה כן בתקציב , אבל נשמע שאתה כבר נעול על מה שרשמת.

אתה נשמע כמו נהג צעיר וללא נסיון גדול תזכור שרכבים ישנים בני 10 עם קילומטרז גבוה אינם חסינים לבעיות גם אם הם "יפנים בעלי שם "

רדיאטור / חלונות חשמל / אלטרנטור / משולשים / בולמי זעזועים ועוד ועוד הם חלק מהדברים שמתבלים עם הזמן גם ביפניות והזכרתי רק חלק מהדברים שמשביתים רכב , שלא לדבר על עוד הרבה תקלות לא נעימות שנאלצים לחיות איתם בתקציב נמוך.

כמו הרבה גם אתה תעשה את הטעות ותחזור לספר לנו על זה כאן.

בהצלחה

לנסר 2007

פורסם

המחירון שלהם 27-31 אלף, כאשר אני מחפש אקסנטים 2007-2008 1.6 שעברו עד 170K ק"מ, אני מקבל תמונה יפה שרובם נמכרים בין ה25-33 אלף. אולי שתיים בודדות מתחת ל25 אבל ממש לא 20.

עם זאת, ניסאן אלמרה שנת 2006 עם מחירון 26K, מניבה תוצאות יותר קרובות ל20K. ומשהו אומר לי שאני מעדיף יותר את הניסאן על פני האקסנט.

פורסם

עכשיו קראתי שהאימפרזה של המנוע 2000 קיבלה ב2006-2007 מנוע חדש עם כ-162 כ"ס או משהו כזה הדגם R הזה

ממש עושה חשק לחסוך עוד קצת כסף כדי לא להתבאס על הגרסא ה"חלשה" יותר.

זו לוחמה פסיכולוגית בתוך הראש שלי - מצד אחד אני ממש לא רוצה לשפוך שקלים חדשים בשפע על דלק, ומצד שני אני לא רוצה רכב חלש !

ההיגיון הבריא שלי אומר שאימפרזה עם מנוע 2,000 לא תהיה חלשה, בטח שלא ביחס לRenault Clio B 99 המסכנה שהייתה לי... אבל אני קורא וקורא וכולם כותבים שהאוטו אולי טיפונת יותר חזק מכל משפחתית אחרת בקטגוריה שלה ~ מה שגורם לי לתהות פעמיים. האם שווה ללכת על רכב כזה עם מנוע 2000 שאולי טיפה יותר חזק מHonda Civic 1.6 או מיצובישי לאסנר קלאסיק או Nissan ALmera ? ועוד לחשוב על כל לחיצת רגל על דוושת הדלק ?

סלחו לי, אוקיי ? אני אכן צעיר ונלהב (בן 26 מחר!) וחוץ מהפורום כאן אין לי מקום אחר להתלבט בו בכל הנוגע לרכישת הרכב :p

פורסם

מחר אני אצלם את הרכב ואשתף, אני פשוט גמור מדי מהיום הזה :)

145 אלף, אני יד שנייה, יש תיעוד טיפולים מרגע עלייתו לכביש במסך המרכזי של סובארו (או משו כזה).

• תוכן חדש...