Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכול להיות משתלם (שנתון 2000 ומעלה) במחירים האלה, כמובן בטיפולים לא יקרים מידי ובתקווה כמה שיותר חסכוני.

מה שחשבתי עליו בנתיים הוא גטס, פולו או איזו מזדה לנטיס.

ראיתי כמה איזכורים לבראבה ?

האם גרמניות ישנות באמת יקרות לתחזוקה?

אולי כדאי לקחת איזו פורד פיאסטה ישנה?

פורסם (נערך)

בתקציב שלך מחפשים רכב שטופל בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים.

אני רואה שפתחת כבר כמה שרשורים, מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי ולחפש רכבים ידניים עם היסטוריית טיפולים מ-ת-ו-ע-ד-ת.

עריכה: חיפשתי עבורך ביד 2 ומצאתי מודעה מעניינת, אין לי קשר למודעה, שווה לדעתי לבדוק את הרכב הנ"ל ולאמת מול המוסך היסטוריית טיפולים:

206.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

למען האמת אני מברר בשביל חבר כרגע, כי פשוט אין לו רישיון לידני כך שאפשר רק אוטומט.

אגב קראתי את המדריך שלך וכניראה עוד כמה, ועדיין רציתי כן לשמוע המלצות מניסיון של אנשים(אפילו שקראתי כבר לא מעט כאלה בשרשורים קודמים בפורום בחיפוש שעשיתי לפני).

ותודה רבה על העזרה !!! :)8)

בתקציב שלך מחפשים רכב שטופל בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים.

אני רואה שפתחת כבר כמה שרשורים, מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי ולחפש רכבים ידניים עם היסטוריית טיפולים מ-ת-ו-ע-ד-ת.

עריכה: חיפשתי עבורך ביד 2 ומצאתי מודעה מעניינת, אין לי קשר למודעה, שווה לדעתי לבדוק את הרכב הנ"ל ולאמת מול המוסך היסטוריית טיפולים:

[ATTACH=CONFIG]419766[/ATTACH]

פורסם

הגטס אולי לא הכי חיסכונית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה,חפש ברמות איבזור gli/glx/gls החל משנת 2006.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי אז בחירות סופיות:

יונדאי או אקסנט או גטס או לנטיס שהחליפו לה מנוע לפני 3 שנים.

האם זה שהחליפו לה מנוע זה טוב או לא?

פורסם

בהמשך למה שכתבתי, מההודעה האחרונה שלך אי אפשר להבין מה מצב הרכבים ולא ניתן לתת לך תשובה חד משמעית. תן יותר פרטים: יד, ק"מ, האם יש/אין היסטוריית טיפולים, לכמה זמן יש טסט וכו'.

פורסם

אתה צודק,

אבל זה נובע מהעובדה שזה פשוט הסגרות על דגמים(חוץ מהלנטיס שעברה 200(ומשהו) אלף קילומטר והחליפו לה מנוע),

הלנטיס שנת 2003 אוטומט 1.6 מנוע.

אקסנטים מחפשים שנתונים 2005 ומעלה אוטומטיות.

השאלה מה מהדגמים האלה יותר נוח, והאם יש סיבה לא לקנות אקסנט במקרה והשיקול שלי הוא נטו כספי(תחזוקה, דלק וכו') אפילו שנוחות נסיעה ובניית פנים גם מעניינות סך הכל.

פורסם (נערך)

סה"כ גם האקסנט וגם הלאנטיס בעלות מוניטין אמינות טוב אם מטפלים בהן כראוי. צריכת דלק לדעתי תהיה דומה ב - 2 הרכבים כי מדובר ברכבים אוטומטיים.

תחזוקה- אם התכוונת לטיפולים ותיקונים כפי שכתבתי, זה תלוי איך טיפלו ברכב ולאו דווקא בסוג הרכב.

עריכה: אמנם אני לא אוהב את הלאנטיס, אבל מצאתי מודעה שאם הייתי במצב שלך הייתי רץ לבדוק אם זה נכון ואם באמת יש תיעוד טיפולים במוסך מורשה והרכב שמור ומטופל- לא לחשוב פעמיים:

lantis.png

עריכה 2:

מצאתי עוד מודעה מעניינת, אמנם עם יותר ק"מ אבל עדיין לפי מה שהוא כותב ניראה טוב ולדעתי שווה בדיקה. שים לב, צריכת דלק זה לא פרמטר שחשוב לך אלא איך שטיפלו ברכב, כי מה זה שווה שתקנה רכב חסכוני בדלק אבל שיקרע אותך במוסך?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הייתי הולך על סקודה פאביה... קצת קשה למצוא אותן אבל כשמוצאים אחת זה שווה. כמובן שרכבים ישנים חובה לשים לב לטיפולים, קילומטראז' ומספר ידיים, אל תוותר בקטע הזה.

פורסם (נערך)

פאביות ישנות לא הרבה יותר יקרות לתחזוק?(כיאילו החלקים והטיפולים אמורים להיות יקרים פי כמה) בהשוואה כמובן ליפניות כמו לנטיס ואימפרזה או יונדאי(רק לשם הבהרה אני יודע שיונדאי זה קוריאני:idea: ) ?

אגב תומר, תודה רבה על העזרה!!!

עריכה אחרונה על ידי genyagilin
פורסם

היו לנו מס' פולו במשפחה, 2 סיאט קורדובה, כולם עם מנוע 1.4 וגיר רגיל (שזה כמעט אותו מנוע כמו בפאביה). מחיר החלקים סביר חוץ מחיישנים שאם מתקלקלים הם יקרים אבל גם ביפאניות קח בחשבון שאם מתקלקל לך חיישן - זה לא יהיה זול. חוץ מזה - חסכוניים מאוד בדלק ואמינות טובה (לא סתם נאמנים למותג).

ההבדל הוא שאתה מחפש גיר אוטומטי אז לא הייתי חושב על פאביה 1.4 אוטומטית ועוד משנתון ישן. כן הייתי הולך לכיוון של יונדאי גטס/פיאט פונטו ויפאניות כמו הלאנטיס, האימפרזה וכו' אבל פי כמה וכמה יותר חשוב למצוא אחת שטופלה כראוי כי אם לא - אתה תוציא הרבה כסף במוסך.

פורסם

לא תמיד המחיר שבעל הרכב מבקש זה מה שהוא מקבל. אני יכול להגיד לך שלא מזמן חבר טוב מכר סובארו B3 שנת 2008 עם 140000 ק"מ אמנם מליסינג אבל שמורה מאוד במחיר של כ- 20K כי אף אחד פשוט לא התקשר אליו.

אז שווה לנסות ולהתמקח כי השוק באמת מוצף ברכבים.

• תוכן חדש...