Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מה זה משנה אם הרובוט הרכיב את הרכב בטורקיה או קוריאה?

הפנדה הקודמת יוצרה בפולין, הקורולה לפני 2 דורות בטורקיה, הספייס סטאר בתאילנד ושום דבר לא מתפרק.

רובוט זה רובוט.

זה ממש לא נכון, לא בגלל הרובוטים, אלא בגלל כמות הרובוטים. קח לדוגמא את רנו מגאן האצ'בק לעומת מגאן סטיישן. לכאורה אותה מכונית אבל ההאצ'בק מיוצרת בטורקיה והסטיישן בספרד. ההבדל מורגש בכל פינה אפילו בצליל טריקת הדלת. לא מאמין? בדוק בעצמך.

הסיבה היא שלרוב במדינות עולם שלישי יש פחות רובוטים ויותר כוח עבודה אנושי (עניין של עלות כוח אדם). אני לא יכול לציין מספרים כי אני באמת לא יודע, אבל ממה שקראתי ושמעתי בעבר, מפעלי עולם שלישי עובדים על בסביבות 80% אוטומציה לעומת 95% במפעלים במדינות המערב. זה משמעותי.

דוגמא אחרת: סוויפט למשל לפני מתיחת הפנים הגיע אלינו מיפן ואחרי המתיחה מהונגריה. אותה מכונית אבל יש הבדל במתלים והמכונית מהונגריה מציעה נוחות עדיפה ומצד שני מתנהגת פחות.

ויחד עם זאת אני גם יכול להסכים איתך ולומר ש-I10, קורולה וספייס סטאר לא מתפרקות.

ולפותח השרשור, פיג'ו 108 היא אופציה מצוינת. זריזה, חסכונית, נוחה ומתאימה לחניה בעיר.

עריכה אחרונה על ידי guy_b01
פורסם

הסוויפט החדשה מתנהגת אחרת בגלל שהמהנדסים תכננו אותה ככה, זה לא קשור איפה הרכיבו אותה,אלא למתיחת פנים שלפעמים המתלים גם עוברים כיול שונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה טעות שלי. המעבר של סוויפט מיפן להונגריה היה אך ורק בגלל חובת בקרת יציבות שנכנסה לישראל ב-2010 לא בגלל מתיחת פנים. ביפן ESP זה לא היה חובה ולכן המכונית יוצרה באותה תקופה בלי ובאירופה עם. המכוניות היו אמורות להיות זהות לחלוטין, אבל בפועל לא.

• תוכן חדש...