Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני מתכנן להחליף את הרכב ובמקום לקחת לאון חדשה מהסוכנות עלתה המחשבה לקנות Audi A3 שנת 2011-2012 ממישהו שהיה יד ראשונה.

רציתי לדעת באיחו דגמים יש dsg6?

והאם לדוגמה ה1.8tsi בעלת גיר dsg7 כמו שאר האחיות גם הקטנות כמו איביזה ופאביה לדוגמה?

ואם עלתה ה1.8 על הפרק, אין כאלה עם גיר dsg6?

והאם גם לדגמים מהשנים הללו יש אחריות ל5 שנים על הגיר?

אשמח לשמוע פרטים על הרכבים וגם מחלות ידועות אם ישנן.

פורסם

למיטב ידיעתי, גיר די.אס.ג'י 6 משודך למנוע 2 ליטר טי.אס.איי.

מציע לך לבצע חיפוש פה בפורום כי לאחרונה נפתחו כמה פוסטים על אוודי אי 3.

באופן כללי, כדאי לך לדעת שמעבר לענין הגיר, במנוע 1.8 טי.אס.איי היו מספר כשלים בשנתונים שאתה מחפש.

בהצלחה

פורסם

DSG 6 ל-2 טורבו. 1.8 מגיע עם DSG7 (לצערך, כי המנוע הזה בהחלט מספק את הסחורה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

הנה המפרט המלא של הרכב בשנת יצור 2011. למיטב ידיעתי המפרט הזה תקף גם לשנת ייצור 2012:

mifrat.jpg

חבילת שארפ אכן מכילה פנסי קסנון מקוריים.

הרכב הוצע במבחר די גדול של צבעים כולל Audi Exclusive שזה אומר צבע בבחירה אישית (בהזמנה מיוחדת ובתוספת מחיר). ניתן לראות פה ושם על הכביש A3 או S3 בצבע צהוב או תכלת, למשל. הצבעים הפופולרים הם לבן, אפור, אדום, כחול, שחור וכסף.

ברשותי גם הקטלוג המלא באנגלית (100 עמודים) כך שאם יש לך שאלות נוספות תרגיש חופשי :-)

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

היה ריקול לתיבת ה-DSG7 בו הוחלפו קלאצ'ים ו/או יחידת מכטרוניק (המח של התיבה). הריקול בוודאות היה רלוונטי לדגם ה-1.8, לחבר שלי הייתה כזאת מודל 2011 והוא זומן למוסך. לא יודע לגבי 2012.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...