Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים הזמנתי רכב חדש טויוטה קורולה מאחת הסוכנויות באזור השרון.

התלבטנו לגבי צבע הרכב, ונציגת המכירות בסוכנות הרכב מאוד המליצה על צבע לבן רגיל (לא מטאלי).

לבסוף החלטנו להחליט בהתאם להמלצה על צבע לבן, אבל יש לי הרגשה כאילו נציגת המכירות ניסתה לדחוף בכח את הצבע הלבן מסיבה כזו או אחרת.

יש למישהו מושג אם יש סיבה אפשרית כלשהי העומדת מאחורי ההמלצה המאוד חמה לצבע לבן? או שזה סתם נדמה לי וההמלצה היא באמת המלצה תמימה של המוכרת?

עדיין יש לנו זמן להתחרט ולשנות את הצבע...

תודה רבה!

פורסם

האם נידרשה תוספץ לצבע אחר? אני יודע שבהיברידיוץ שלהם משלמים תוספת על מה שלא לבן, אולי גם ברכבים רגילים. בעיקרון הצבע נשמר ליותר זמן ומצריך פחות תחזוקה.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

בעקבות בעיות קשות שהיו לי בעבר עם רכבים צבעוניים, אני רוכש רק רכבים לבנים. הרבה יותר קל לתחזק את הצבע הזה הן מבחינת ניקיון והן מבחינת תיקוני פחחות.

לדעתי העצה שקיבלת מהמוכרת היא עצה טובה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הצבע שאתם רוצים,למשל בז ניראה על הטיוטה מצוין,אבל אם אהבתם את הרכב בלבן אין סיבה שלא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקורולה קיבלה בתחילת השנה כמה שדרוגים בדמות בקרת שיוט עם מגביל מהירות, אפשרות לריפודים בהירים וג'אנטים בעיצוב חדש.

בדקו שאתם מקבלים את הדגם הזה ולא שאריות מהמלאים הקודמים.

פורסם

כן. זה הדגם שקיבלנו עם התוספות. תודה.

בגלל ההמלצה החמה שקיבלנו לצבע לבן התחלתי לחשוב שאולי הם נתקעו עם מלאי לבן או משהו כזה...

פורסם

אני נוטה לחשוב שהנציגה בסוכנות פעלה בתום לב.

הלבן מאוד פופולארי אצל בעלי הקורולה, לפחות לפי מה שאני רואה על הכביש.

הדגם המעודכן החל להימכר רק לפני חודש וחצי כך שהרכב לא שוכב יותר מדי זמן בנמל.

פורסם

אתה שם כ"כ הרבה כסף על חתיכת ברזל שהערך שלה יורד כ"כ מהר כל שנה.

אז אולי תבחר את הצבע שהכי נראה לך? לא חושב שצריך לדאוג ממה יהיה במכירה ובתחזוקה.

נכון שכל מה ששונה מלבן/ בז/ אפור בהיר מצריך יותר שטיפות כדי להראות נקי.

אבל בתכלס אתה לא נותן דין וחשבון לאף אחד מתי הרכב נקי או לא אז תשטוף לפי איך שבא לך: רוצה נקי כל הזמן? שטוף כל שבוע. מתעצל? שטוף רק בפסח/ ראש שנה/ לפני שאתה אוסף את הדייט שלך.

לגבי התאמות צבע: בטווח של 3-4 שנים אין בעיה להתאים כל צבע אצל צבאי טוב. אפילו יותר אם הרכב נשמר באופן סביר.

לא הייתי הולך על משהו ביזארי מדי. אבל כן תלך עם מה שבא לך.

פורסם

לגבי התאמות צבע: בטווח של 3-4 שנים אין בעיה להתאים כל צבע אצל צבאי טוב. אפילו יותר אם הרכב נשמר באופן סביר.

בעשרים השנים האחרונות לא הצלחתי למצוא צבעי כזה בישראל למרות שלא היו לי מגבלות תקציב. עומד על דעתי ללכת רק על לבן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

1. יתכן שאכן יש להם מלאי גדול יותר של מכוניות בצבע לבן.

2. אם היה מדובר בורוד או ירוק זרחני הייתי חושב פעמיים - רכב לבן קל למכור כי זה צבע נפוץ - לפיכך אינני רואה בזה דבר לא טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם. ההתלבטות הפכה בין לבן ללבן פנינה. לבן פנינה הוא מטאלי ותוספת של 1,000 שקלים.

מה לדעתכם כדאי?

• תוכן חדש...