Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קראתי וראיתי ביקורות על 2008 ויורד מזה... :-).

ספורטג' יחסית למחיר, לגודל, למראה לנוחות לעצות שלכם, לוקחת.

תודה רבה לכל מי שענה

פורסם

תתחדש, בחירה לא רעה בכלל.

אני לא יודע איזה מחיר קיבלת על ה-2008, אבל אין לי ספק שאם היא אכן עולה 125 אלף ש"ח עדיף להוסיף עוד טיפה ולקחת את הספורטאז'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
טוב קראתי וראיתי ביקורות על 2008 ויורד מזה... :-).

ספורטג' יחסית למחיר, לגודל, למראה לנוחות לעצות שלכם, לוקחת.

תודה רבה לכל מי שענה

מסכים עם המסקנה שלך...לי לעומתך לא היתה בכלל התלבטות. רק איזה צבע לבחור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי הולך על ספורטאז', רחב יותר ונראה לי שמתאים בדיוק לצרכים שלך עם המשפחה, יש עליו ביקורות ממש טובות ומבחינת צריכת דלק קשה לי להאמין שיהיה הבדל בין השניים שציינת. יש את אופציית הסטיישן שאולי כדאי לשקול גם, אבל רכבים כאלה קצת פחות יפים וכן, גם אני אוהב קצת פוזה.

פורסם
הייתי הולך על ספורטאז', רחב יותר ונראה לי שמתאים בדיוק לצרכים שלך עם המשפחה, יש עליו ביקורות ממש טובות ומבחינת צריכת דלק קשה לי להאמין שיהיה הבדל בין השניים שציינת. יש את אופציית הסטיישן שאולי כדאי לשקול גם, אבל רכבים כאלה קצת פחות יפים וכן, גם אני אוהב קצת פוזה.

כנראה לא קראת את כל השירשור כי הוא כבר סיכם שהוא ילך על הספורטאז'.

שני דברים אומר לך כדי לא לחפור:

א. תתחדש!

ב. החלטה טובה לטעמי .אין צורך לפרט כי כתבו פה מספיק, אבל תמיד כיף לקבל חיזוק להחלטה שקיבלת, לא?

• תוכן חדש...