Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה לכל בורא עולם - STP Super Concentrated Injector Cleaner ב-ACE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה המקום המתאים להודעה הזאת, אבל הייתי היום ב-Ace סניף פולג, באזה"ת של נתניה וכשהגעתי לקופות ראיתי את ה-STP Super Concentrated Injector Cleaner

במבצע, ככה שהוא עולה 9.99 שקלים חדשים במקום 36 באוטודיפו.

בטח יש כמה אנשים בפורום שעשויים להיות מעוניינים בזה במקום לתת לאוטו-דיפו להרוויח מאות אחוזים על גבינו.

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם
לא יודע אם זה המקום המתאים להודעה הזאת, אבל הייתי היום ב-Ace סניף פולג, באזה"ת של נתניה וכשהגעתי לקופות ראיתי את ה-STP Super Concentrated Injector Cleaner

במבצע, ככה שהוא עולה 9.99 שקלים חדשים במקום 36 באוטודיפו.

בטח יש כמה אנשים בפורום שעשויים להיות מעוניינים בזה במקום לתת לאוטו-דיפו להרוויח מאות אחוזים על גבינו.

אוטו-דיפו ו-ACE הם רשת אחת היום - וכנראה המבצע תקף גם באוטו-דיפו

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שט(:

בכל מקרה, לא ידעתי את זה ועכשיו זה נראה לי קצת תמוהה.

אמנם הייתי באוטודיפו רק לפני שבוע+ אבל המחירים של המוצרים בד"כ שונים, פעם לטובת אייס ופעם לטובת אוטודיפו.

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

• תוכן חדש...