Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו כל פעם ששמעתי רמקולים אחוריים זה נישמע לי מאוד חובבני הרמקול הזה ושמעתי הרבה כל החברות כל הסוגים השאלה בישביל מה צריך אותם?

למה לא לשים עוד קומפוננט מורל פולס בימקום למה כולם מביאים רמקול אחורי?

מישו מוכן להסביר מה מיוחד בהם אמרו לי נותנים באסים אבל עם אתה מביא סאב הוא נותן באס יותר טוב יותר יפה יותר חזק והקומפוננט מוציא צליל יפה יותר נקי יותר

אז לסיכום רמקולים אחוריים מיותרים?

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

אין סיבה להשקיע בקומפוננט שעולה 500 ש"ח שגם ככה לא ישנה לך את הסאונד (אולי בעצם הטוירים הנוספים יעצבנו אותך..)

זה רק בשביל האנשים שיושבים מאחור , הרבה מחברים 6X9 כדאי שיהיה , לא רוצים להשאיר ריק , בגדול לא צריך אותם כל כך

אם אין לך סאב אז אלה הרמקולים שיתנו את הסאב בסאונד של המערכת , אבל אם יש , אין סיבה ..

פורסם

וואלה אחי לי יש את הסדרה הצהובה של פיוניר ואני מרוצה מכל דבר

ולפני זה היה לי את ה-460 של פיוניר וזה הבדל של שמיים וארץ

אני לא יודע בדיוק מה ההבדל ולמה שמים

אבל אני ממש מרוצה

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לדעתי רמקולים אחוריים אינם מיותרים זה יוצר במה אחורית ונותן הרגשה שהמוסיקה באה בסראונד ולא רק מיקדימה. אפילו להוסיף רק טוויטר מאחורה יהיה נחמד.

:-) just smile
  • תוכן חדש...