Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי לתת את הצד של מסלולים בכל הנושא:

1. מסלולים היא אכן חברה עסקית, והMDC עולה כסף. אני בטוח שתסכימו איתי שזה לגיטימי, ותזכרו בבקשה שהמסלול, המדריכים וכל הארגון עולים הון תועפות!!!
  2. חוץ מהעניין הכספי, כולנו חובבי נהיגה וספורט מוטורי. אנחנו בעד כל ארוע שתומך בנהיגה נכונה, ונשמח לעזור בכל נושא שנוכל, כולל הקמת ליגת הMDC שהיא הראשונה בארץ! כל מי שרוצה ליזום ולהרים ארועים דומים - אחלה. אנחנו נשמח. ההוכחה - שמחנו לעזור בארוע של קובי כהן לקידום הספורט המוטורי, אנחנו שמחים להעמיד לרשות כולם מאמרים מקצועיים וראם+צוות מסלולים עונים כל הזמן לשאלות גולשים בענייני רכב ונהיגה דרך אתר מסלולים. הכל בחינם ובשמחה.
  3. לעניינינו - הMDC הבא מתוכנן לחול המועד פסח. הפרטים עדיין לא סגורים, אז אנחנו לא מפרסמים. נשמח לעדכן דרך הפורומים השונים ודרך הפורום והאתר של מסלולים, ונשמח אם תבואו להשתתף או לצפות.

תודה רבה לכולם על ההתעניינות והביקורת הבונה. ובבקשה אל תשכחו - כולנו באותו הצד! :wink:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגורר.

קודם כל אני מבין את הצד שלך, אין ספק שהאירגון עולה כסף, אין ספק שאתם עסק ואין לי שום ספק שהרווח האמיתי שלכם הוא לא בתחרות, אם כבר באנשים שנרשמים לקורסים דרך ה פרסומת התחרות.

כמו כן אני מבין את ההנהלה פה שלא רוצה לתת פרסומת לגוף עיסקי בחינם. אני מניח שהילוך שישי משלם גם לכם בדרך כזו או אחרת.

שתי שאלות לי, קודם כל, מי אתה בעסק? אחד המדריכים? נציג מטעמו של ראם ? חשוב לי רק כדי לדעת אם דבריך מייצגים את מסלולים או דעות אישיות.

אחרי השאלה הראשונה מעניין אותי לדעת את אופי המסלול הבא, רק כדי להבין אם מדובר במסלול טכני או במסלול מהיר. אני לא אשתתף במסלול מהיר כיוון שאני תחרותי ואני לא אוהב את ההרגשה שאין לי סיכוי מול רכבים שמאיצים הרבה יותר מהר ממני. לא כיף להפסיד ככה ולא כיף לנצח ככה ...

לא בקטע של איום אלא פשוט הצהרה ועניין אמיתי.

אשמח לתשובה אם יש כבר או שתחשבו על זה בכל מקרה

יום טוב

ניב

פורסם

הי ניב.

אני מנהל פרויקטים ומאמן במסלולים אבל התשובה היא שלי בלבד, ולא "התגובה הרשמית" של ראם או של מסלולים. עניתי לת'רדים כי ליגת הMDC עדיין בחיתולים, ואני שמח (באמת) על כל תגובה חיובית או שלילית שתעזור לנו להשתפר. אני גם גלוי לגמרי בתשובות שלי כי אין לי שום אינטרס סמוי, ואני לא מאמין בפרסומות סמויות (ומבין לגמרי את הנהלת הפורום). רק רציתי להבהיר את נושא הפרסום.

מבחינתי, הרווח מהMDC הוא ההנאה של המשתתפים וקידום הנהיגה המתקדמת בישראל. בשיא הכנות, מה שהכי חימם לי את הלב הוא התמונה של שני הילדים הקטנים שמסתכלים על הקליפרים של הSTI השחורה (אם יצא לך לראות בגלריה שלנו). אנחנו רוצים שהעתיד המוטורי בישראל יהיה יותר טוב מההווה, וזה בלי טיפה של ציניות.

לגבי הMDC הבא, אנחנו עדיין לא יודעים פרטים, ונשמח לתת פרטים נוספים ברגע שיהיו. אני מבטיח שאעביר את התגובה שלך, יחד עם כל התגובות האחרות שנקבל, ונתייחס לכולן ברצינות גמורה.

שוב, ניב (וכל האחרים) - אנחנו בצד שלכם! אנחנו מתים על נהיגה ורכבים ורק רוצים שיהיה טוב. אם יש ביקורת - נשמח לקבל.

תודה רבה!

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
...לגבי הMDC הבא, אנחנו עדיין לא יודעים פרטים, ונשמח לתת פרטים נוספים ברגע שיהיו. !

מבירור טלפוני קצר במסלולים מסתבר שהתחרות הבאה רחוקה באופק ...אי אפשר לקצר זמנים ?

ולעניין - כאחד שלקח חלק ב-2 התחרויות שהיו שם במסגרת הליגה , אופי המסלול מראש גורם להבדלים בין כלי הרכב מבחינת הכוח והמהירות , אבל באם זו לא תהיה תחרות מהירה כמו שהיו עד היום , יעלם חלק מהכייף .

עשיתי ג'ימקאנה דרך מועדון אלפא רומיאו באלתרנתיבי . הארוע היה מאורגן נחמד והכל דפק כמו שצריך , רק שאופי התחרות שם היה מאד איטי וטכני , יותר נשארתי עם הרושם של תחרות זיכרון וניווט מאשר עם תחושת הכייף שבנהיגה , עניין של העדפה אישית אני מניח ...אולי יש מקום לשקול שילוב של 2 קטעים בתחרות (ומקום לא חסר באשדוד...) האחד מהיר והשני טכני יותר .

יום טוב

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
מבירור טלפוני קצר במסלולים מסתבר שהתחרות הבאה רחוקה באופק ...אי אפשר לקצר זמנים ?

ולעניין - כאחד שלקח חלק ב-2 התחרויות שהיו שם במסגרת הליגה , אופי המסלול מראש גורם להבדלים בין כלי הרכב מבחינת הכוח והמהירות , אבל באם זו לא תהיה תחרות מהירה כמו שהיו עד היום , יעלם חלק מהכייף .

עשיתי ג'ימקאנה דרך מועדון אלפא רומיאו באלתרנתיבי . הארוע היה מאורגן נחמד והכל דפק כמו שצריך , רק שאופי התחרות שם היה מאד איטי וטכני , יותר נשארתי עם הרושם של תחרות זיכרון וניווט מאשר עם תחושת הכייף שבנהיגה , עניין של העדפה אישית אני מניח ...אולי יש מקום לשקול שילוב של 2 קטעים בתחרות (ומקום לא חסר באשדוד...) האחד מהיר והשני טכני יותר .

יום טוב

התחרות הבאה עדיין בדיונים, ויש הרבה מאד שיקולים בנושא התאריך ואופי המסלול.

אישית, גם אני מעדיף משהו קרוב יותר, אבל אי אפשר להתעלם מזה שבפסח רוב האנשים יהיו פנויים והחגיגה תהיה גדולה (כולל אטרקציות, דוכנים ועוד). נראה...

בנוגע למסלול, אעביר בשמחה את תגובתך ונדון בה. האמת היא שתמיד יהיו העדפות שונות לנהגים שונים עם רכבים שונים. בהחלט יש מקום למסלול שישלב חלקים מהירים וחלקים טכניים יותר, כדי שלכולם יהיה אתגר ולא סתם תחרות "ניווטים" או "פתיחות".

תודה רבה על התגובה וההערות. אגב, כתבת יותר על הג'ימקאנה שהיית בה בעבר מאשר על הMDC שלנו - אולי תוכל לכתוב קצת יותר על מה שקרה אצלנו?

שוב תודה ויום מצוין!

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
נשארתי עם הרושם של תחרות זיכרון וניווט

:conf::screwy:

והMDC האחרון לא היה אתגר ניווט??

מאוד נהניתי והכל אבל בהתחלה המסלול היה ממש מסובך להכרה!

אני בעד משהו איטי וטכני, מיומנות נהג נטו!

אבל אז לא יהיה לי הרבה מה לעשות שם..... :roll:

אולי WATER BOY

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
:conf::screwy:

והMDC האחרון לא היה אתגר ניווט??

מאוד נהניתי והכל אבל בהתחלה המסלול היה ממש מסובך להכרה!

אני בעד משהו איטי וטכני, מיומנות נהג נטו!

אבל אז לא יהיה לי הרבה מה לעשות שם..... :roll:

אולי WATER BOY

תום

לעומת הארוע "שחוויתי" באלתרנתיבי הארוע ב-MDC היה ממש לא תחרות ניווט ...

ארוע איטי וטכני , לטעמי לפחות צריך להעשות עם מכוניות דוגמת המיני הצהובה המפורסמת מהוידאו ולא מכוניות סדרתיות .

פורסם
לעומת הארוע "שחוויתי" באלתרנתיבי הארוע ב-MDC היה ממש לא תחרות ניווט ...

ארוע איטי וטכני , לטעמי לפחות צריך להעשות עם מכוניות דוגמת המיני הצהובה המפורסמת מהוידאו ולא מכוניות סדרתיות .

אני רוצה להבין משהו רגע..

קטע במסלול בו הגעת לאיזור עם מספר צמתים מרוכזים עליהם חלפת 3 פעמים, ואתה עדיין לא חושב שהיה אתגר ניווט??

סיידר

ודרך אגב, האירוע האחרון היה מאוד מהיר!

אפשר לראות את זה בתוצאות

קח את האירוע הראשון של הMDC ותסתכל על התוצאות לבד:

קטגוריית עד 1600 סמ"ק:

1. ג'רמי קרונין (1:13:00).

קטגוריית 1600 עד 2000 סמ"ק:

1. מישל גדז (1:15:38-).

קטגוריית טורבו:

1. אורן בנבנישתי (1:11:47).

היה יחסית מאט חשיבות לחוזק הרכב, לעומת האירוע האחרון:

קטגוריית עד 1600 סמ"ק:

1. ג'רמי קרונין (1:17.8-).

קטגוריית 1600 עד 2000 סמ"ק:

1. דן אמודי (1:15.57).

קטגוריית טורבו:

1. גיא אמודי (1:10.41).

יכול להיות ששכחת את הישורת הארוכה שהייתה שם!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תראה באימון הראשון גם אני התבלבלתי ובזכות אלון כהן שתיקן אותי , ב-2 מקצי הזמנים הסתדרתי טוב .

כל הרעיון היה לזכור לעשות את הלופ ומתי .

המסלול עצמו היה מאד מהיר ואהבתי את זה .

פורסם

תום, אני מסכים איתך לגבי אופי המסלול, אבל לזמנים אין שום קשר אם אורך המסלול בארוע הראשון היה שונה מהשני (וסביר להניח שהיה הבדל).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לדעתי צריך קטגוריות לפי כוח סוס ולא לפי נפח מנוע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פיזי, גם אז "נתקע" עם המיאטות :wink: .

בכל חלוקת קטגוריות שתעשה יהיו רכבים ש"ידפקו":

תחתוך ב-150 עד 230 כ"ס, אז מי שיש לו 155 (מי אמר ליביו?) מגיע עם חסרון.

מצד שני, ל-S2000 ולנו (306 XSI) אין שום דבר במשותף וגם לאיביזה טורבו ולאיבו 8.

אני לא חושב שתהיה חלוקה שתהיה טובה ל-כ-ו-ל-ם.

יש שתי דרכים לקזז יתרון של רכבים מהירים:

1. הרבה מאוד קטגוריות (כל ה-306 XSI הלבנות עם דפיקה בדלת ימין זו קטגוריה מעולה).

2. מסלול איטי וטכני במיוחד, שיבדיל בעיקר ברמת הנהיגה ופחות בכח הרכב.

אני אומר, we'll win some - we'll loose some, העיקר שנהנה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אין מה לעשות שוויון מלא בקטגוריות אף פעם לא יהיה...

בכל אופן כצופה נהנתי מאוד, ביצועי נהיגה מרשימים ומסלול יותר מהיר מאשר טכני (מישהו אמר לשאו) אבל לא נורא .

נ"ב מזל טוב לזוכים.

• תוכן חדש...