Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני מספר חדשים החיים היו יפים.

היציאות המרובות, הבירה המשכרת, שנת הלילה הרציפה, תנומת הבוקר הארוכה ועוד היד נטויה.

לא עוד!

במזל טוב (באמת) נולד בני הבכור וברגע אחד שונו חיי מן הקצה אל הקצה. מצד אחד, הוא חמוד כל כך

שפשוט מתחשק לאכול אותו, הגרגורים שלו מקסימים ומבטו ממיס.

מצד שני, מהיציאות שכחתי, את הבירה זנחתי, שנת הלילה הפכה לסידרה בהמשכים ועל תנומת בוקר אפשר רק לחלום.

ואני,לתומי, חשבתי שזהו. נגמר. החיים חוזרים למסלולם. "לא ולא" הודיעה לי אשתי בפסקנות."אנחנו צריכים להחליף את האוטו". "אוטו". כך היא מכנה את אהובת נפשי."אוטו". כך היא קוראת ל-306XSI

המלוקקת שלי. "זה לא סתם אוטו", אני עונה לה, "וחוץ מזה, את יודעת כמה זמן לקח לי למצוא אקזמפלר שכזה?!".

"לשמקזמפלר שלך יש רק 3 דלתות ואנחנו זקוקים לרכב משפחתי" היא עונה.

מה אגיד לכם? עמדתי בזה שבוע, שבועיים, חודש.. אבל אחרי כמעט 4 חודשים נשברתי.. חוצמזה, לא נעים להגיד אבל כנראה שהיא קצת צודקת. יש עגלה, סל-קל, טרמפולינה, אוניברסיטה ושאר מרעין בישין וזה עוד לפני שהעמסתי את האישה, הילד והכלבה..

בקיצור, לעניין עצמו.

אני רוצה רכב שיהיה גם משפחתי וגם ספורטיבי.

הילוכים ידניים (למרות שיש היום כל מיני גירים חצי אוטומטיים שיכולים לבוא בחשבון, אני פשוט לא ממש מבין בזה).

שילדה טובה והתנהגות כביש מהנה.

כח מנוע מספק.

אמינות טובה ואחזקה סבירה.

התקציב: עד 140K ש"ח (גם משומשות יכולות לבוא בחשבון).

חשבתי על הלנסר החדשה, 2.0 ידנית. לכאורה, זה בדיוק מה שאני צריך. זו בעצם המשפחתית היחידה שהיא ידנית ומוגדרת (כך לפי היצרן) כספורטיבית אבל אין לי מושג איך היא מתנהגת. האם זה הרכב שאני צריך?

בנוסף הבנתי שיש מתחרות טובות יותר.

אשמח אם תוכלו לשפוך מעט אור על העניין. ושוב הדגש הוא על הנאה מנהיגה + אמינות.

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי ניסיון נהיגה על הלנסר בכלל,

אבל באופן כללי, איך שהיצרן מגדיר את הרכב לא בהכרח קשור לרכב.

לעניין זה קוראים מיתוג...

כמו שלמשל אתה יודע שליונדאי גטס יש גירסה שניקראת "ספורט"?

ההבדל היחידי בינה, לבין הגירסה הרגילה זה הסאן רוף, מגנזיום וידיות בצבע הרכב אני חושב. זהו.

לתשומת ליבך.

Back to the original - NC again.

פורסם

הייתי הולך על האימפרזה 2.0 160 כ"ס שאמורים לתת מספיק כוח יחד עם תיבת 6 הילוכים ידנית והנעה כפולה יספקו את מה שאתה מחפש ואפילו תישאר עם עודף ביד.

לזה תוסיף את האמינות המוכחת של האימפרזה נראית לי הבחירה הכי טובה עד 140K

אפשר לבדוק גם אופציה של האימפרזה בגירסת סטיישן תיהיה יותר שימושית.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
חשבתי על הלנסר החדשה, 2.0 ידנית. לכאורה, זה בדיוק מה שאני צריך. זו בעצם המשפחתית היחידה שהיא ידנית ומוגדרת (כך לפי היצרן) כספורטיבית

בתקציב הזה יש לך גם אימפרזה 2000 סמ"ק (160 כ"ס) ידנית, סיביק (ירדה מהפרק - יקרה מידי), סיטרואן C4 1.6 ידנית (האצ'בק), פג'ו 307 XS 1600 או אם תמתח את התקציב ב 7K שח תקבל מנוע 2000 סמ"ק.

היום נראה לי שזה כמעט (אם לא בטוח) בלתי אפשרי למצא מכונית מהנה לנהיגה סטייל פג'ו 306.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חובה חדש ? כי אם לא- הייתי מביט לכיוון אלפא 156/147. ברור שעלויות האחקה יהיו גבוהות מהיפניות אבל לפחות לא תרגיש כמו ליסינגומט עם גיר רגיל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ה-307 לא מעניינת אותי.

מה ידוע על ההתנהגות של הלנסר בהשוואה לאיפרזה?

נסיעת מבחן תוכל לתת לך את התשובה המדוייקת ביותר לשאלה זו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

3 אפשרויות:

1. משפחתית חדשה ידנית (רכב עם מדבקת SPORT).

2. קניית רכב משומש ב-140K - האפשרויות רבות. ב.מ.וו 3, 156 ועוד ועוד.

3. בהנחה שלא כל ה-140K שלך לא מבוססים על המכירה של העגלה הנוכחית, אני יכול להבין שאתה מתכוון להוסיף כסף.

מה דעתך להשאיר את העגלה ולקנות משפחתית משומשת נוספת בשאר הכסף ?

(זו האפשרות שאני בחרתי לעצמי כשעמדתי בדילמה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דן, אהבתי את ההודעה :-P

בנוגע לאופציות שלך, נסה לחפש פורד פוקוס 2.0 , הבעיה היא גיר אוטו'... לא תוכל להסתדר עם זה ?

תנסה לבדוק את הלנסר, אם היא מספיק מהנה בשבילך.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
מה דעתך להשאיר את העגלה ולקנות משפחתית משומשת נוספת בשאר הכסף ?

(זו האפשרות שאני בחרתי לעצמי כשעמדתי בדילמה).

:mm_yeah:

אך אם מדובר אך ורק בחדשה אאלץ להסכים עם החברים שהמליצו על האימפרזה 2.0.

פורסם

מה לגבי לאון טורבו משומשת?

מהחדשות אני היתי בוחר כנראה באימפרזה 2.0, המתיחת הפנים האחרונה עשתה לה טוב והיא נראת לא רע עכשיו, הנעה כפולה, תיבה ידנית 6 הילוכים.. לא רע.

פורסם

תודה על התגובות.

אגב, לגבי ההנעה הכפולה באימפרזה, האם זה אומר שנגמרו זריקות הזנב השובבות?

פורסם

דן, מזל טוב, אך כפי שציינת שחלק מהדברים שאהבת נעלמו כך גם תצטרך להתפשר בנושא מכונית (ובכלל חיי משפחה מלאים פשרות כפי שאתה נוכח מידי יום ביומו) הפשרה הראשונה היא (אלא אם כן אתה בעל נכסים) שלמשפחה הממוצעת אין רכב שהוא גם משפחתי וגם ספורטיבי. הילוכים ידניים אכן משפרים את הביצועים אך אינם ערובה לספורטיביות מאידך אם אתה נוהג הרבה בשטח עירוני ובפקקים הרי גיר אוטומטי הרבה יותר נוח.

פורסם

רק לי התשובה נראית ברורה ?

זה ברור הרי שאתה מאוהב באוטו, תקנה 306 XSI חדשה יותר ועם...5 דלתות !

אני אפילו לא מתייחס לסכום האדיר של כסף שאתה תחסוך, אני רק מתייחס להתבאסות שאני הייתי חווה במעבר בין רכב כמו שלך למשפחתית חדשה...

המכוניות החדשות מרגישות פשוט זוועה (פרט לכמה יחידות סגולה שמשתדלות)

נ.ב

מזל טוב על הולדת הבן !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...