Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר אז ככה, אני חדש פה מן הסתם , קיבלתי מספר חוות דעת על מערכות

התקציב שלי נע בין 3000-3500 , בעיקרון זה 3000 לא כולל התקנה , יש לי מי שיתקין לי... השאלה שלי היא ככה...אני צריך קומפוננטים , סאב ומגבר...ששלושתם לא יעלה על 3000 שקל , 3100 גג...

אז רציתי לדעת מה אתם אומרים על מה שהחלטתי לקנות , ומה אפשר לשפר , או מה היא הההצעה שלכם...

הבחירה שלי היא ככה-

מגבר - JBL GTO 75.4

סאב - kicker comp VR 12

קומפוננט - dotech MKll 5.25 ...

המחיר של כל אלו בערך יוצא 2800-3000

מה אתם אומרים? יש מה לשפר ? או שזה הכי טוב שאפשר להרכיב מהתקציב הקטן שלי?

תודה לעוזרים...

פורסם

תלוי מה הסיגנון וסוג המוזיקה שאתה נוהג לשמוע בדר"כ..

כללי ההתחלה בבסיס טובה הJBL מגבר מעולה הקומפוננט דוטק גם מעולים כששמעתי אותם .

הסאב חזק מאד ואני אישית אוהב אותו מאד רק קח בחשבון שאתה צריך לארגן לו הגברה הולמת דייהנו

להקדיש את הJBL כל כולו [כל סליל לגישור] או להביא מונו שידע לספק ב2 אוהם את ה350RMS +.

[מניסיון] אם אתה לא מזין את הקיקר כמו שצריך אתה פשוט מסרס אותו בצורה דרסטית!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני שומע אתה יודע מוסיקה שחורה בעיקר קצת טרנסים מוסיקה טורקית

לא משו מיוחד...

**אז לא צריך לשנות שום פריט הכל הכי טוב שאפשר להתאים לתקציב?

*** יש הצעות אחרות?

* נראה לי אני יצטרך לוותר על המגבר הזה ולהחליף ב lanzer vibe 421

עקף תקציב נמוך

תודה לעוזרים

פורסם

דווקא על המגבר לא הייתי מוותר, המוראל לפי דעתי לא יתאימו לך כל כך תנסה ללכת על סט עם רמקולים קצת יותר צעקניים מהמוראל - בתקציב שיש לך לא תהיה לך בעיה למצוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא פחות איכותיים בהכרך - הטוויטרים ברוב הסטים של מוראל הם מאוד רכים ונעימים לאוזן

הבעיה במוזיקה אלקטרונית כמו טראנס, למשל, היא שהצליל צריך להיות חד, נקי וחזק - הטוויטרים ברוב הסטים של מוראל סובלים ממריחה קלה בצליל של ה"טססס" והגבול העליון שלהם הוא 22 קילו

אתה צריך ללכת על סט עם גבול עליון בתדרים שהוא, לדעתי 25 אלף קילו הרץ, יותר חדים ויותר מוגברים.

אני בתחום הזה מאמין שאתה תאהב מאוד את mb quart או את פוקל אבל בתקציב שאתה מחפש נראה לי שאתה תלך יותר לכוון הmb quart

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איני אישית חושב שאלה אחלה חלקים ולא כדאי להחליף כלום (בטח ובטח לא להחליף את ה JBL ללאנזר)

רק תשים לב שלא שכחת לקחת בחשבון קיט התקנה , ותיבה לסאב (הוא נמכר ללא תיבה ברוב המקומות)

סה"כ אני מאמין שתהיה מרוצה מהמערכת , בהצלחה.

פורסם
איני אישית חושב שאלה אחלה חלקים ולא כדאי להחליף כלום (בטח ובטח לא להחליף את ה JBL ללאנזר)

רק תשים לב שלא שכחת לקחת בחשבון קיט התקנה , ותיבה לסאב (הוא נמכר ללא תיבה ברוב המקומות)

סה"כ אני מאמין שתהיה מרוצה מהמערכת , בהצלחה.

חח כה לקחתי בחשבון את ה 200 שקל לתיבה , ואת החיווט ...התקנה לא צריך:)

לא פחות איכותיים בהכרך - הטוויטרים ברוב הסטים של מוראל הם מאוד רכים ונעימים לאוזן

הבעיה במוזיקה אלקטרונית כמו טראנס, למשל, היא שהצליל צריך להיות חד, נקי וחזק - הטוויטרים ברוב הסטים של מוראל סובלים ממריחה קלה בצליל של ה"טססס" והגבול העליון שלהם הוא 22 קילו

אתה צריך ללכת על סט עם גבול עליון בתדרים שהוא, לדעתי 25 אלף קילו הרץ, יותר חדים ויותר מוגברים.

אני בתחום הזה מאמין שאתה תאהב מאוד את mb quart או את פוקל אבל בתקציב שאתה מחפש נראה לי שאתה תלך יותר לכוון הmb quart

אז איזה קומפוננטים אתה מציע לי במחיר של 500-800....?

פורסם

הקפצה...

צריך יעוץ:

במקום המגבר JBL

אני בהתחלה רציתי לקנות מגבר 4 ערוציםPYLE דגם PLA4200 [לא ללחוץ על הלינק חח]אמרו לי שלא כדאי וללכת על ה JBL

כיוון שהתקציב שלי לא בשמיים אני מנסה לקבל חוות דעת מהפורום פה בקשר למגבר הזה...

תודה רבה רבה לעוזרים, או שתמליצו לי על מגבר אחר ב 1000 שקל יותר טוב מהפייל... תודה רבה רבה

פורסם

נראה לי שבפורום הזה יש יותר חוות דעת והמלצות על ה JBL מכל פורום אחר בעולם. למעשה JBL צריכה לתת לנו קצת כסף מהמכירות שלהם.

לי יש מגבר כזה אני מרוצה וכמוני יש עוד רבים פה בפורום עוד לא נאמרה עליו מילה רעה אחת ועוד אף אחד לא סיפר פה על תקלות ככה שהוא מאוד מאוד מאוד מומלץ פה בפורום אתה יכול לעשות חיפוש.

פורסם

גם לי יש ג'יי בי אל - היו לי הרבה מגברים - הרבה! היה לי גם מגבר של אינפינטי וגם מגבר של MTX

היו לי גם הרבה מגברים סיניים, גם שרווד וKOSS ובוס (אבל זה שמיוצר ביפן)

מהם המגבר הכי טוב עד היום - הכי חזק והכי איכותי זה הJBL הדגם שיש לי זה gtq200

מבחינת איכות היחידים שהתקרבו אליו היו האינפיניטי והMTX

ומבחינת עוצמה היחידים שסיפקו אותי חוץ ממנו זה הוולקאנו שהיה לי (600 שקל - מגבר 4 ערוצים פשוט ונהדר למחיר שלו) והB52 שהיה לי לאחרונה עשה עבודה נהדרת.

בגלל זה אני בחום ממליץ לך כן לקחת את הJBL ולהתפשר על הקומפוננט - המלצה שלי, שוב, mb quart

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...