Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לחברת ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי חושב על לקנות רכב חדש.

לפני הרכישה הוא מעוניין לברר בחברות ביטוח כמה יעלה ביטוח חובה, מקיף ונהג חדש וצעיר.

מישהו יכול בבקשה להמליץ על חברת ביטוח יחסית זולה וטובה ?

תודה

שחר.

פורסם

כל חברת ביטוח טובה ,

עד שקורה משהוא , תמיד החברת ביטוח תימשוך אותך במידה וצריך להחזיר לך כסף,תמיד תצטרך לידאוג ולרוץ בטלפונים וכ"ו...

ירון מאיר

פורסם

ועדיין יש הבדל מחירים בין חברות/סוכני ביטוח

וגם יש הבדל באמינותם.

אני אשמח אם מישהו אולי יוכל להמליץ על הסוכן/חברת ביטוח שלו.

תודה.

פורסם

תמנע מחברות ביטוח ישירות (אישי ישיר, איחוד ישיר, ביטוח ישיר וכ"ו) הם לא אוהבות נהגים חדשים. בקשר לביטוח ובה ישנו מחשבון באתר משרד התחבורע שבו תמצא תעריף ביטוח חובה: http://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp .

בקשר לביטוחי מקיף וצד ג': חפש כאן: www.zooboor.co.il

http://b2bit.co.il/scripts/USERB2B1...&sender=GoogleB

בקשר להמלצות על סוכני ביטוח, זה דיי אינדיבידואלי. רכב X יעלה בחברה אחת Y ובחברה שנייה 2Y, אבל רכב אחר יעלה מחיר יקר אצל החברה הזולה ממקודם, ומחיר זול יותר אצל היקרה ביניהם. תרים טלפונים לחברות ביטוח שונו תולסוכני ביטוח ותעשה סקר שוק.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אני ביטחתי את הביואיק החדשה לא דרך הסוכן שלי כי זה יצא יותר מדי - לקחתי את הביטוח של UMI... יצא לי פחות בכמה אלפים...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אוקיי תודה רבה בקשר לעצות

אולי תוכלו לרשום את שם חברת/סוכן הביטוח שלכם במידה ואתה מרוצים ואז אבא שלי יברר את המחיר בהם?

תודה.

פורסם

מהנסיון שלי עם ביטוח ישיר - שתי תאונות שעברנו איתם במשפחה, ופריצה לרכב, הם היו בסדר גמור.

לא צריך לפסול אותם על הסף.

ישנו אתר להצעות מחיר מסוכני ביטוח - www.b2bit.co.il - תבדוק גם שם מחירים.

הביטוח שלי נגמר בסוף החודש, והתחלתי לעשות סקר שוק. בדקתי כבר את הסוכנים באתר, ועכשיו אני בודק אצל החברות הישירות.

• תוכן חדש...