Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני מחפש רכב קטן, חסכוני, והכי חשוב - אמין. וכבר הגעתי למסקנה שסיריון זה הרכב שאני צריך.

כרגע אני נוהג על אפלאוז, והאפשרות של טרייד אין קוסמת לי מאוד. אין לי זמן לא לחיפושים אחר הכלה החדשה ולא להתעסקות עם המכירה.

יש מגרשים שמוכרים סיריונים מליסינג (אמדוקס), וברצון יעשו עסקת טרייד אין, אבל הבעיה היא שהם רוצים מחירון על הסיריון, ולא מורידים שקל על הליסינג. ובאמת יש ביקוש לרכב הזה.

חיצונית הסיריונים האלה לא במצב מושלם - מכות חניה פה ושם, אבל הם מתחייבים לשלדה נקיה.

כמובן שבמידה וכן - אני לוקח לבדיקה כדי לוודא לכבי המצב המכני.

הקילומטרז' שלהם בסדר, כ20,000 לשנה. המנוע הוא 1000 סמ"ק, אוט', אני יודע שזה שילוב עצל, אבל אני לא מחפש כרגע מכונית חזקה - רק כלי תחבורה שייקח אותי ממקום למקום (ואני נוסע די הרבה).

כל עניין ההחלפת רכב די דחוף בשבילי, בעוד כמה שבועות נגמר לי הטסט והביטוח, וישנן סיבות נוספות בגללן אני לא יכול למשוך את העסק הזה.

מה אתם אומרים? ללכת על זה? או שלא?

המגרש שאני מדבר עליו הוא גדול ורציני, ועדיין - יש דברים שאני צריך לשים לב אליהם אם אני הולך על זה?

אקבל כל תגובה ורעיון בשמחה.

פורסם

סיריון רכב מצויין...

לחברים של ההורים שלי יש כזה (נדפק ביחד עם שלי בתאונה תחפשו בפורום את הסיפור המלא).

אבל לא הייתי ממליץ לך לקנות שום רכב במחירון תוריד אותו גם על זה שיש לו שריטה בפנס!

ואם הוא לא רוצה אז תחפש רכב אחר.

אתה כם יכול לבוא בגישה של יש לי כסף פה בכיס אתה מוריד את זה למכיר הזה הכסף ביד שלך (משפט זה נאמר תוך כדי ניפנוף של חלק מהמזומנים מול הסוחר\בעל רכב....).

בהצלחה!

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

זה מקום די רציני, ולא נראה לי שה"טריק" של לנפנף בשטרות יעבוד שם.

רק בזמן שהייתי שם בא זוג שלקח סיריון אחרת לבדיקה, חזר וסגר.

ניסיתי להתמקח ולהוריד אלפיים - או אפילו אלף ש"ח, אבל לא הלך. בקטע הזה אין מה לעשות, הרכב מבוקש. מהבחינה הזאת, כמו שזה נראה לי, זה או לקנות במחיר הזה, או לא לקנות.

השאלה היא האם יש אלטרנטיבות טובות.

פורסם

איפה שאני עובד , יש לנו רכבים מליסינג, אומנם לא סיריון אבל יונדאי גטס יש בשפע, אני חייב לומר לך , רכבים שעשו 15-20-25 אלף....עכשיו הם כמו עגלות, אין לך מושג איזו התעללות הם עוברים.

עצתי לך - תתאמץ וחפש רק מידיים פרטיות.

בסוף המאמץ משתלם.

פורסם

מה אגיד, פראירים לא מתים, רק מתחלפים..

לקנות סיריון אחרי שעברה חברה במחירון.., טיפשות לשמה !!

המגרש קנה את הרכבים ב 20-25 אחוז פחות מהמחירון, והוא מצליח לדחוף את הרכב במחירון, כל הכבוד לו, מדהים שבמצב של שוק המשומשות היום יש עוד טיפשים אשר משלמים לרכבי ליסינג מחירון.

חפש רכב פרטי, או לחלופין, רכב ליסינג אבל הורד את המחיר בלפחות 15%, וגם אז זו עיסקה די מפוקפקת, הרכבים הקטנים עוברים חיים קשים מאוד בליסינג ומשמשים כז**ה המפעלית לכל נסיעה בזמן העבודה.

לשיקולך..

פורסם

תודה על התגובות.

ולמרות התגובות החלטתי ללכת על זה. אני חשבתי בדיוק כמוכם, אבל נוכחתי לדעת שמאוד קשה למצוא סיריון פרטית, וזמן החיפושים שווה הרבה מאוד כסף. במקומות אחרים מוכרים סיריונים מליסינג בדיוק באותו המחיר.

דברתי עם מכר שעובד באמדוקס, וגם הייתה לו סיריון, היו לו דברים טובים להגיד עליה, וזה היה רכב צמוד אליו - לא שימש לצרכים אחרים.

בנוסף המצב של הרכב הנוכחי שלי הוא כזה שאף אדם פרטי לא יקנה אותה ממני (כשאנשים שומעים בטלפון 350,000 ק"מ הדבר היחידי שהם אומרים זה "תודה שלום").

העדכן בקרוב לגבי ההתקדמות.

פורסם

תעשה טרייד אין ותדרוש לקבל מחירון על הרכב שלך.

תקח סיריון במחירון ותתן אפלאהוז במחירון על זה אל תתפשר.

haters will hate

פורסם

שוב שלום!

הלכתי על זה!

תודה לעמית kompy שעבר על תוצאות הבדיקה ונתן את חוות דעתו.

הרכב אצלי מאז יום שני, ועשיתי כ500 ק"מ. איפסתי את המד מרחק בתדלוק הראשון, ועכשיו תדלקתי שוב פעם. החישוב מראה על 16 וקצת ק"מ לליטר (!!!!), מאוד משביע רצון. זו צריכת דלק הנמוכה פי 2 מהאפלאוז שהייתה לי.

המכונית לא נוחה כמו הצרפתיות אך עדיין זו עליית מדרגה בשבילי - מכונית הצעירה ב 9 שנים, וההבדל ניכר.

מצורפת תמונה שלה...

ואני מקווה שלא אצטרך לעבור את התהליך הזה בשנים הקרובות, זה די הרבה התעסקות- ביטוח, מיגונים, הוצאת תו חניה חדש, מערכת חדשה.... אפילו שעשיתי טרייד אין ולא הייתי צריך להתעסק עם המכירה.

שבת שלום!

sirion1.jpg

• תוכן חדש...