Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערפל וטל היום בלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביוקנעם היה ערפל כבד מאוד אתמול בלילה. הצפי הוא גם הלילה לערפל כבד באיזור.

סעו לאט עם אורות מצוקה ואורות ערפל קדמיים ואחוריים עובדים!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יצא לי עוד לנהוג בערפל ומקווה שגם לא יצא לי בחיים, איך אפשר לנהוג כשלא רואים כלום? איך רואים רמזורים? או בצומת T שצריך לבדוק שאין מכוניות משני הצדדים.

איך בכלל אפשר לנהוג ללא ראות כמעט?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
איך בכלל אפשר לנהוג ללא ראות כמעט?
לאט ובזהירות...:biglaugh:

חייבים לנסוע לאט יותר,לפתוח את העיניים והאוזניים,ו"לחפש את האיש עם הקסדה"כמו שהפרסומת אומרת.אין בררה,אם אתה כבר על הכביש ומתחיל ערפל,לא תחזור הבייתה?

אז נוסעים לאט,בסבבה,מביטים בעירנות על כל הכביש כולל מאחוריך(למקרה שלא רואים אותך),עם אורות ערפל,ומחכים שאו שהערפל ייגמר או שתגיע לאן שאתה צריך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא עם אורות מצוקה!

אורות מצוקה לא נועדו לזה, וגם הצבע הצהוב\כתום שלהם נראה פחות בערפל.

בשביל זה יש אור ערפל אחורי, כשמשתמשים באורות המצוקה, הוינקרים חסרי תועלת.

עדיף שידעו לאן אתם פונים.

פורסם

כולם שוכחים דבר חשוב מאוד. בערפל אי אפשר להפעיל ממל"ז. אפשר היה לנסוע באיזה מהירות שרוצים!!! :screwy:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אגב, היו "אבדות" אתמול?

גילי

לי אמרו בבית הכנסת בבוקר שראו מישהו שעשה תאונה

הוא עף דרך החלון (מיותר לציין שהוא לא שרד)

זה ברמלה

עומר

פורסם

ותזכרו לכבות אותם כשאתם יוצאים מהערפל. מדליקים אותם לפי תנאי השטח ולא לפי תחזית מזג האויר או מדד הפאניקה.

הוא עף דרך החלון (מיותר לציין שהוא לא שרד)

מה שמזכיר שערפל לא נותן פטור מחגורות הבטיחות...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כשמשתמשים באורות המצוקה, הוינקרים חסרי תועלת.

עדיף שידעו לאן אתם פונים.

עבור הנהגים הישראלים ידית האיתות הינה בגדר קישוט בלבד...

פורסם

עדכון נכון לשעה הזאת...

הצצתי מהחלון ושוב יש ערפל כבד בחוץ ככה שכנראה שגם בכביש דימונה - ב"ש ובאיזור רותם והסביבה יש ערפל, אם מישהו מתכנן להיות באיזור הלילה שיהיה מוכן...

פורסם

אכן אתמול בכביש החוף בין יקום להרצליה אי אפשר היה לראות חצי מטר קדימה.

נסעתי משהו כמו 50 קמ"ש עד אחרי הרצליה , תוך תפילה שאנשים שחושבים שאפשר לנסוע באיזו מהירות שרוצים כי אפשר להפעיל ממל"ז , לא יתנגשו בי.

סוף סוף הזדמנות להפעיל בצורה חוקית את פנסי הערפל ! :wink:

האבסורד הוא , שרכבים שבדרך כלל נוסעים עם פנסי ערפל בכל שעות היממה , כגון דייהו לאנוס / נובירה אימתניות , ומגאנים 4 דלתות , דווקא בערפל לא הדליקו אותם.

Copy of P1010009.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באיזור הרצליה/ת"א/חולון/בת ים בו אני הסתובבתי הערפל היה קל עד בינוני - אורות ערפל קדמיים ולפעמים גם אחוריים, ונסיעה במהירות רגילה (היתה ראות של אולי 100 מטר קדימה, לא מטרים ספורים).

4 וינקרים זה אמצעי ששמור למקרים קשים בהם באמת הראות מוגבלת ל10-15 מטר (או פחות...) ואז זוחלים מאוד לאט ומפעילים את הוינקרים בנוסף לתאורת ערפל.

לזה שנסע בלי אורות בכלל - לא חשבת לפחות להשאיר אורות חניה שיראו אותך מאחורה? רכב בלי אורות בלילה רגיל זו סכנה מוחשית, אז בלילה עם ראות מוגבלת? אתה נורמלי?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לזה שנסע בלי אורות בכלל - לא חשבת לפחות להשאיר אורות חניה שיראו אותך מאחורה? רכב בלי אורות בלילה רגיל זו סכנה מוחשית, אז בלילה עם ראות מוגבלת? אתה נורמלי?

זה שנסע ללא אורות זה אותו בחור שפגש עמוד אתמול במהירות 60 קמ"ש, לא?

היה ערפל כבד בקטע כביש בין בית ינאי לחדרה (אורך הקטע בערך כ-1 ק"מ), הורדתי ל -50 - 60 קמ"ש ואף אחד לא העיז לעקוף ... כולם נסעו לפי האורות שלי עד שהערפל התפוגג מעט

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

בליל שישי חזרתי מכיוון חולון לכיוון מסובים, כל הדרך ערפל מוחלט! "לא רואה ממטר" כבר לא ביטוי, אלא ממש לא ראיתי כלום ממש לנסוע מול קיר. וחבל שזה לא כמו גשם כשאפשר לדעת שאולי בעוד כמה דקות הוא יחלש. זה עניין של שעות. אז אין מה לעצור בשוליים.

נסעתי לפי הקו הצהוב, למזלי לא היו פניות ונסעתי בכביש ישר, חיפשתי שילוט - כמובן שלא מצאתי. פתאום שמתי לב מעליי לשלט "יהוד", ידעתי שאני בכיוון הנכון, התחלתי לראות שאפשר לפנות ימינה, פניתי לשם. הגעתי לרמזורים, מימין "רמת פנקס" ישר לכיוון אור יהודה\יהוד, ומיד על הקו של הרמזורים נגמר הערפל. עניין לא נורמלי! פתאום יש ערפל כבד, ושניה לאחר מכן הוא יורד בלפחות 80 אחוז.

לאחר שעה\שעתיים שיא הערפל היה גם באור יהודה, לדוגמא: עמדתי מול בניין 14 קומות, וכאילו אף פעם לא היה שם בניין. אתה לא מזהה אנשים מ20 ו30 מטרים. הדבר היחידי שאפשר לראות זה 'נקודות אור' של רכבים חולפים ואורות דולקים במרפסות של אנשים.

משהו מדהים. הזמן הזה לא היה בדיוק השעה לנסות דרכים חדשות או מקומות בילוי חדשים...

אגב מאוד עיצבן אותי לראות אנשים שהפעילו 4 ווינקרים. כאילו מה? את האורות הרגילים והערפל אני לא רואה, הם לא מספיק חזקים, אבל 4 הווינקרים פתאום מאירים לך את הרכב? מאוד מסוכן בפניות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

השארתי את האורות מאחורה... אבל מקדימה ראיתי טוב יותר עם האורות כבויים. ובכל מקרה, אני אחזור ואגיד שוב: זה היה רק בשכונה שלי. רחוב אחד מהבית. ב5 לפנות בוקר. אין שום דבר בחוץ. שומם. ומואר מאוד.

זה שנסע ללא אורות זה אותו בחור שפגש עמוד אתמול במהירות 60 קמ"ש, לא?

כן. אותו אחד...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...