Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי פיגו 106 1600 96 הוחלף רדיאטור חדש אתמול עקב נזילה בישן, הרדיאטור הוא של חברת frigair האתר שלהם:http://www.frigair.com

העבודה בוצעה על ידי מכונאי.

מצורפת תמונה להמחשה:

בקו השחור- החום שהיה עם הרדיאטור הישן, בקו האדום החום עם החדש-לעיתים רחוקות יורד.

אין חוסר במים, בוצע ניקוז אוויר,הוחלף גם המכסה של הרדיאטור, יוניט חום מקורי לפני חצי שנה (הוונטה עובדת בחום הזה ולא כל כך עוזרת) המכונאי אומר שחום זה תקין בצרפתיות (עליה וירידה של המד)

אשמח לעצות מה יכולה להיות הבעיה.

תודה רבה !

res_2004-12-09%2013-09-15.jpg

פורסם

אני חושב שזה גם כן בסדר אבל בכל מקרה קח טרמומטר דיגטלי ותבדוק מה באמת הטמפ' של המנוע בזמן שהמחוג עומד על הקו האדום שציינת תבדוק על בית הטרמוסטט מה החום עד 95 מעלות צילזיוס זה נורמלי

פורסם

תודה לכולם על התגובות

זאהר- אני אבדוק את הטרמוסטט ביום ראשון.

106devil- ביום ראשון אני יהיה במוסך אדבר שוב עם המכונאי.

bik- פניתי לפרטי, אשמח עם תשתף אותנו פה.

פורסם

בעיקרון החום עמוד לעמוד קבוע על הקו הירוק שלך.

עם החלפת הכול וזה לא פתר את הבעיה.

אז לדעתי אם זה משחק ככה, זה הטרמוסטט סדוק איפה שהוא והוא ניפתח מאוחר מידיי.

היתה לי בעיה דומה מאוד.

טרמוסטט לא סיפור יקר ביכלל אפשר לעשות לבד בקלות.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

מיכאל תודה- אבדוק את נושא הטרמוסטט- אבל אני רוצה לציין שעם הרדיאטור הישן הרכב היה יציב על הקו השחור, היה עולה מעט בשעת עומס (עליות, מעמסה על הרכב וכו) כמה עולה בערך תרמוסטט חדש?

תודה

פורסם

דרוש תרמוסטט מקורי!!!

וגם לדעתי אולי כדאי לבצע שוב ניקוז אויר ולראות אם העניין יסתדר.

המאווררים נדלקים בזמן? באותם זמנים ותקופות של פעם?

למה החלפת רדיאטור?

*******עריכה -קרא את ההודעה המקורית ותבין למה************

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

החלפתי רדיאטור עקב נזילה וריקבון שלו.

המאווררים לא נדלקים כמו פעם, אלא שהמחוג מתפס לכיוון הקו האדום שמצוייר בתמונה (פעם הם היו נדלקים ממש על יד הקו השחור)

פורסם

בפיג'ו שלו יש יוניט נפרד למאווררים,שיושב על הפלאנץ' מים,כמו כן גם החיישן חום מנוע יושב על הפלאנץ'.

אם גם המאווררים נדלקים מאוחר יותר אז יכול להיות שהשעון חום מזייף,במקרה שלך המאווררים היו צריכים להידלק קבוע שהחום היה מגיע לחצי.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

די ,שיגעתם את הבן אדם.

כולה החליף רדיאטור , החלטתם שהשעון דפוק , התרמוסטט דפוק , היוניט דפוק ומה לא ?

תפסיקו לזרוק ניחושים שיעלו לבחור כסף סתם. לא כל בעייה שהייתה לכם אי פעם באוטו מייד תקרה בכל המכוניות הללו.

נתי ,

תבדוק את גובה הנוזל כאשר הרכב קר , אם הגובה נמוך -לא בוצע ניקוז כהלכה (צריך בערך גלון נוזל כדי למלא את המערכת - אפילו קצת יותר) ,לדעתי זו הבעייה ,במיוחד בגלל שהוונטות נדלקות מאוחר .אם הגובה תקין , הנע את האוטו , וכאשר הוא מתקרב ל-75-80 מעלות (בקש ממישהו שיישב ליד השעונים) הנח את היד על הרדיאטור. הוא צריך להיות קר.

כשהחום בשעון עולה לאיזור 85 מעלות אתה צריך להרגיש חום ברדיאטור. סימן שהתרמוסטט נפתח והנוזל עובר מהמנוע אל הרדיאטור כדי להתקרר. בצע את שתי הבדיקות הפשוטות הללן וחזור אלינו.

פורסם

שלום שמר!

קודם כל תודה על ההתייחסות.

עשיתי עכשיו את הבדיקה הזאת, לפני רדת החשכה, גובה הנוזל היה על מקסימום- בדיוק כמו אתמול.

הנעתי את הרכב, ואכן הרדיאטור היה קר עד אני מעריך 80 מעלות ואז התחיל להתחמם..

אחרי זה רציתי לבדוק מתי הוונטות נכנסות- המחוג עלה עד מילימטר לפני הקו האדום שמצוייר בתמונה, ואחרי זה ירד לאיזור ה90 מעלות - ללא הוונטות אני מעריך בגלל שהרכב לא נסע ויחסית קר בחוץ.

פורסם

אם אתה אומר שהוונטות לא נכנסו לפעולה בכלל והחום הגיע כמעט עד הקו האדום זה מצב לא תקין.

במיוחד כשהאוטו עומד ולא מקבל אויר מהנסיעה.

אני לא אזרוק לך מה להחליף או לא כי אני לא יודע להגיד מה יש לך באוטו, אני ממליץ לך יותר לחשוב לכיוון זמן הכניסה לפעולה של הוונטה

• תוכן חדש...