Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום שיש לך מגבר כל כך יקר הייתי שוקל למכור אותו ולהביא אולי מונו יותר חזק ובנוסף משום שנראה שהרכב מושקע (איטום וכו..) מחזק את מערכת החשמל.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
איך ייגרם נזק לאלמנט אחי ? "סליחה שלא הבנתי את ההיגיון"

אם הסאב יכול לספוג 750RMS והמגבר נותן רק 500 זה לא אומר שהמגבר יתחיל להתאמץ ובזה יתחמם ויינזק??

אני ממש אשמח להבין :-)

תודה רבה

יגרם נזק לאלמנט(=סאב) אם תספק לו יותר הספק ממה שהוא יכול לספוג , מין הסתם ...

המגבר יעבוד בעומס , בניצול מלא , זאת אומרת שאם אתה קונה מגבר תחשוב טוב על מגבר יציב מאוד ועומד בהצהרות שלו בכדי להחזיק את הסאב. (מישהו אמר פה מונובלוק)

למגבר לא יכול להיגרם נזק כמו לאלמנט במקרה הזה.

הדבר היחידי זה שהוא יכול להיכנס לפרוטקשין בגלל העומס אבל שוב זה תלוי איזה מגבר יש לך.

פורסם
יגרם נזק לאלמנט(=סאב) אם תספק לו יותר הספק ממה שהוא יכול לספוג , מין הסתם ...

המגבר יעבוד בעומס , בניצול מלא , זאת אומרת שאם אתה קונה מגבר תחשוב טוב על מגבר יציב מאוד ועומד בהצהרות שלו בכדי להחזיק את הסאב. (מישהו אמר פה מונובלוק)

למגבר לא יכול להיגרם נזק כמו לאלמנט במקרה הזה.

הדבר היחידי זה שהוא יכול להיכנס לפרוטקשין בגלל העומס אבל שוב זה תלוי איזה מגבר יש לך.

יש לי מגבר מונובלוק של JL AUDIO 500/1 שנותן 500 RMS מ 1.5-4 אום

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם
משום שיש לך מגבר כל כך יקר הייתי שוקל למכור אותו ולהביא אולי מונו יותר חזק ובנוסף משום שנראה שהרכב מושקע (איטום וכו..) מחזק את מערכת החשמל.

אתה יכול להמליץ על משהוא ספציפי אחי??

אני מוכן להחליף את ה JL AUDIO שלי תמורת מונובלוק איכותי ויותר חזק

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...