Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר מדברים על רנו וכיוון הצתה אז בשנות השמונים היה בטלויזיה תשדיר שרות של חיל חימוש לבוא להיות מכונאי רכב בצבא ואני זוכר שהראו מדריך

מלמד חניך לכוון הצתה ברנו 4... יום טוב לכולם :-)

וכמובן מקווה שנראה את עליזה ביום שישי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וכמובן מקווה שנראה את עליזה ביום שישי

לצערי עליזה לא תוכל להגיע למפגש כיוון שמשפחתי ואני נוסעים לאילת - עם הג'יפ ולא עם עליזה !

אבל אני ממש אשתדל להגיע למפגש בחיפה בשבוע של ה- 16/6

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

עדכון ! :shock:

היום הייתי אצל יוני ממוסך יונתן - מצובה כדי לעשות כיוון הצתה עם אקדח כפי שרן הציע ,

אחרי נסיעה קצרה האבחנה של יוני היא שיש רעשים מכיוון הקרנק - מה שאומר שבקרוב נצטרך להוריד מעליזה את המנוע ולעשות אוברול .

בינתיים היא עדיין נוסעת יופי אז אנחנו החלטנו פה אחד לדחות את האוברול כרגע .

קצת עצוב בלב ( וגם בכיס ) אבל כמו שנאמר : תתעודד המצב יכול להיות יותר גרוע - אז אני מתעודד ומקווה שבאמת לא יהיה יותר גרוע .......

פורסם
דני

בדוק שמכסה הרדיאטור מקורי נקי ולפי הוראות היצרן... לחוזק הקפיץ יש משמעות! בדוק שוב טרמוסטט מקורי נקי מאבן ולפי ההוראות....שקול הוספת מצנן שמן...לא מסובך ועוזר... במיוחד בפקקים-רן

מזה מצנן שמן , אם תוכל להסביר או להעלות תמונה אודה מאוד
פורסם
עדכון ! :shock:

היום הייתי אצל יוני ממוסך יונתן - מצובה כדי לעשות כיוון הצתה עם אקדח כפי שרן הציע ,

אחרי נסיעה קצרה האבחנה של יוני היא שיש רעשים מכיוון הקרנק - מה שאומר שבקרוב נצטרך להוריד מעליזה את המנוע ולעשות אוברול .

בינתיים היא עדיין נוסעת יופי אז אנחנו החלטנו פה אחד לדחות את האוברול כרגע .

קצת עצוב בלב ( וגם בכיס ) אבל כמו שנאמר : תתעודד המצב יכול להיות יותר גרוע - אז אני מתעודד ומקווה שבאמת לא יהיה יותר גרוע .......

עצוב מאוד לשמוע שזה קורה אבל לא נורא החלקים ברנו 4 עולים מעט מאוד , אצלי עשיתי כמעט אוברול ( בבית - לבד) והאוטו נוסע יופי כמו חדש תענוג לנסוע בו , שנית זה בכלל לא בעיה להשיג מנוע כזה .

פורסם
עצוב מאוד לשמוע שזה קורה אבל לא נורא החלקים ברנו 4 עולים מעט מאוד , אצלי עשיתי כמעט אוברול ( בבית - לבד) והאוטו נוסע יופי כמו חדש תענוג לנסוע בו , שנית זה בכלל לא בעיה להשיג מנוע כזה .

לא אכפת לי עלות החלקים ! ------ בשיפוץ של עליזה לא חסכנו אגורה והמנוע היה תקין לחלוטין , כנראה שהזמן שעליזה עמדה באמצע שדה נטושה וגלמודה ( 8 שנים ) עושה את שלו ......+ ההתלהבות שלי לנסוע בה , למרות שמה שעשיתי זה לנסוע בה כאילו אני עושה הרצה .

בגדול המצב לא קריטי , אבל בכל זאת צריך באיזה שלב לבצע אוברול .

פורסם

דני תתחיל לאסוף חלקים מעכשיו, כל פעם קנה משהו... כי החלקים הופכים יותר ויותר נדירים ובמידה ויקרה חלילה משהו (טפו, טפו, מלח מים, מלח מים, 5-5-5) יהיה בידך האופציה לטיפול מהיר, שווה לבדוק גם כמה עולה בחו"ל אוברהול קיט יעודי ולצרף מצנן שמן ומאוורר יעודי לחגיגה... כך תוכל ליסוע חופשי וכשיגיע יום הדין....תהיה ערוך ומוכן-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רמי . דני .

חבל מאוד שלא הגענו עם המכוניות שלנו:

עליזה .פרנסין.[ולרמי אן עוד שם].

הם היו מסובבות ראשים כמו צרפתיות אורגינליות

אחלה חתיכות .תחושת החמצה גדולה גדולה.

חבל.

פורסם
בפעם הבאה עופר , בפעם הבאה ...

באירוע הראשון שיהיה בצפון או במרכז אני מגיע עם עליזה גם אם אני צריך לסחוב אותה על הגב .........

דני עופר , מה יהיה עם המועדון שלנו ? היום חזרתי הביתה מהאירוע מלא קנאה

פורסם

עופר היי

ראיתי את בקשתך למקט"ים של פריטי רנו 4 יש לי ספר של היינס ואיתו זה הרבה יותר פשוט , בנוסף חזרתי מאילת עם המון אינפורמציה לגבי מועדון רנו 4 בהולנד , יש שם מעל ל1500 חברים רשומים !

בנוסף יצרתי קשר וקיבלתי מידע על מחסן בהולנד שמחזיק מה שאתה רוצה גם חדש וגם משומש .

פורסם

חברים, אתמול (יום חמישי) ברח' ראול ולנברג (רמת החייל בת"א) עמדה רנו 4 לבנה יפה מאד, עם מספרי "אספנות", במשך חלק די גדול מהיום. מישהו מכם? :wink: -ממש אהבתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...