Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי הלכתי לראות את הרנו 4 שדברתי עליה

מנוע 850

הוא רוצה עליה 500 שח

אני מתלבט אם שווה להתווכח על הסכום או לסגור איתו

יש גם גרירה

כמו כן במושב ען ורד יש רנו 4 מסחרית הגעתי לבן אדם בדרכים עקלקלות

אבל הוא טוען שרוצה לשמור את האוטו עד שיהיה אספנות

מה לעשות?

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לאנשי הרנו 4.

אני מחפש רנו 4 משנות ה70 למטרות שיפוץ.

רצוי במצב פחחות טוב.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אני רואה שהקישור לא פותח את ההודעה ישר אז:

קטגוריה:רכב אספנותתת קטגוריה:כללידגם:רנו 4שנה:1974מחיר:2,000 ¤יד:3hidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:חדרה והסביבהעיר/ישוב:זכרון יעקבטלפון:050-3111180סלולארי:איש קשר:roni1411דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסם- שטח פרסומי -עושים ביטוח ב AIG ומקבלים חודש חינםhidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgdefault.gifBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif591432במידה ומצאת טעות במודעה- דווח לנו hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgצבע:בעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:כןhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgמנוע תקין.גיר תקין צריך מצמד וזמן.

תנסה את זה אולי יהיה לך מזל

נשמח לשמוע אם תסגור משהו

פורסם

דני

תודה על הפנסים

אפילו אני לא עשיתי מרחק כזה מזמן ביום אחד

הכל מורכב על האוטו בלי בעיות

ונראה לי שאצתרך כיוון אורות

פורסם

רמי היי

רציתי לנסוע עם עליזה אבל : הגעתי עד צומת אליקים ונדלקה לי נורית של חום מנוע , אחרי עצירה של 2 דקות הנורה כבתה ולא היה חסר לא שמן ולא מים , את האמת - פחדתי להמשיך .........

מוזר לי כי את כל הנסיעות שלי איתה עשיתי בנחת ועכשיו אני קצת חושש מנסיעות ארוכות , יכול להיות שהיא התחממה בגלל מזג האויר הלוהט ? או אולי היא לא רצתה לנסוע לאשדוד ?

בכל מקרה נתתי לה לנוח כל סוף השבוע .

עכשיו לקינוח יש לה נזילת שמן , מחר אני אבדוק מאיפה , לדעתי זה מבורג הניקוז של השמן גיר .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

דני

בדוק שמכסה הרדיאטור מקורי נקי ולפי הוראות היצרן... לחוזק הקפיץ יש משמעות! בדוק שוב טרמוסטט מקורי נקי מאבן ולפי ההוראות....שקול הוספת מצנן שמן...לא מסובך ועוזר... במיוחד בפקקים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
דני

בדוק שמכסה הרדיאטור מקורי נקי ולפי הוראות היצרן... לחוזק הקפיץ יש משמעות! בדוק שוב טרמוסטט מקורי נקי מאבן ולפי ההוראות....שקול הוספת מצנן שמן...לא מסובך ועוזר... במיוחד בפקקים-רן

היי רן !

אז ככה :

מכסה הרדיאטור הוא ללא קפיץ כיוון שזו מערכת קירור סגורה , המכסה הוחלף במכסה חדש .

הטרמוסטט תקין ואף משאבת המים ( החדשה ) תקינה .

שמן - לגברת עליזה אין מסנן שמן וזו לא המצאה שלי אלא של פרנסואה - מהנדס הרכב של רנו בשלהי 1970 , כך שאים אין את הפריט הנ"ל אני לא רואה כיצד ניתן להתקין מצנן ?!

תודה .

אגב - תן הסבר לתושבי הגליל המערבי - מה זה פקקים ? :-P

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

רצוי אצל חשמלאי רכב מוסמך לפחות לפעם הראשונה לילמוד (לא מסובך), יש אקדח הצתה אני לא מכיר את המנוע של הרנו אבל אני מניח שהעיקרון זהה בכולם... ולפלטינה יש פילר שמכוונים את המרווח, על פי ההוראות של יצרן הרכב... אחרי הפעם הראשונה זה כבר לא בעייה לעשות לבד ואפילו לקנות אקדח הצתה לא יקר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...